H4mm3R Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Panowie budowniczy - jutro do Was dołaczę - jutro ruszają prace z fundamentami Hamer jaką dachówkę zamawiasz tak z ciekawości ? Ja zamówiłem BRAAS Rubin 9V - nie wiedziałem że tyle czasu stracę na dobranie i wybór dachówki - pierwsza decyzja to było 10min a potem jak zdobyłem trochę widzy to jeszcze 3 razy zmieniłem zdanie i straciłem 2 tygodnie Zastanawiam się nad Creaton domino, a BRAAS turmalin. Czekam jeszcze na wyceny, ale chyba będzie to BRAAS.
Pucek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Siema Ojcowie i Synowie ;-) Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 W temacie buni wkleiłem fotki z środka. Auto dzis ogarniete wymyte itd. Naciapane z Z2
Miszka82 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 CześćWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka gratulacje Tato
walada1987 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) Spuznione ale szczere gratulacje panowie zdrówka dla dziewczyn i maluchów Naciapane z GT-N7105 Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez walada1987
A4-Tomek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 No to i ode mnie gratulacje Pucek i Kędzior zdrowia dla Pań i maluchów
gregory Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 SiemkaWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu TapatalkaJak tam ojcze kiedy dziewczyny wychodzą do domuA jest dobrze, Zuzka wiecznie jest przyklejona do cyca, a jak zje to spi więc złote dziecko Prawdopodobnie w czwartek będą w domu:)Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Pucek Ona zbiero siły, ażeby jak wrócicie do domu dać znać o sobie
Pucek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dzięki jeszcze raz Chłopaki, tylko kiedy my się napijemy... SiemkaWysłane z mojego LG-D722 przy użyciu TapatalkaJak tam ojcze kiedy dziewczyny wychodzą do domuA jest dobrze, Zuzka wiecznie jest przyklejona do cyca, a jak zje to spi więc złote dziecko Prawdopodobnie w czwartek będą w domu:)Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Pucek Ona zbiero siły, ażeby jak wrócicie do domu dać znać o sobie W domu to będzie miała raj na ziemi Jak na razie jest git, ciągnie mleko i śpi
diman Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dzięki jeszcze raz Chłopaki, tylko kiedy my się napijemy... Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Jak tam ojcze kiedy dziewczyny wychodzą do domuA jest dobrze, Zuzka wiecznie jest przyklejona do cyca, a jak zje to spi więc złote dziecko Prawdopodobnie w czwartek będą w domu:) Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Pucek Ona zbiero siły, ażeby jak wrócicie do domu dać znać o sobie W domu to będzie miała raj na ziemi Jak na razie jest git, ciągnie mleko i śpi Napijemy się wtedy kiedy nas zaprosisz ☺
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Dzięki jeszcze raz Chłopaki, tylko kiedy my się napijemy... Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Jak tam ojcze kiedy dziewczyny wychodzą do domuA jest dobrze, Zuzka wiecznie jest przyklejona do cyca, a jak zje to spi więc złote dziecko Prawdopodobnie w czwartek będą w domu:) Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Pucek Ona zbiero siły, ażeby jak wrócicie do domu dać znać o sobie W domu to będzie miała raj na ziemi Jak na razie jest git, ciągnie mleko i śpi Napijemy się wtedy kiedy nas zaprosisz ☺
KrzysztofSM Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Kupie Audi A4 B5 1,8 B lub 1,9D QUATTRO Budżet 13000zł
Rekomendowane odpowiedzi