Mario22 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Pucek Bier od moskala B5 cena atrakcyjna i wózek pomieści a i do lekarza się nie spóźni z małą... O to to +1 No tylko nie wiem ile w to trzeba jeszcze wsadzić żeby bezawaryjjnie i bezstresowo śmigać
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Pucek Bier od moskala B5 cena atrakcyjna i wózek pomieści a i do lekarza się nie spóźni z małą... O to to+1 No tylko nie wiem ile w to trzeba jeszcze wsadzić żeby bezawaryjjnie i bezstresowo śmigaćPrzy nie porobionym 2.7 bit pod maską nigdy nie ma bezstresowej jazdy Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Pucek Bier od moskala B5 cena atrakcyjna i wózek pomieści a i do lekarza się nie spóźni z małą... O to to+1 No tylko nie wiem ile w to trzeba jeszcze wsadzić żeby bezawaryjjnie i bezstresowo śmigaćPrzy nie porobionym 2.7 bit pod maską nigdy nie ma bezstresowej jazdy Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka No powiem szczerze że jak zobaczyłem że sprzedaje to pomyślałem sprzedam beemwe i wezme ale tutaj mam konstrukcje prosta jak budowe cepa i wygląd OK a tu znowu zapitala ale nigdy nie wiadomo kiedy stanie na drodze i co by trza w nim porobić.
pajda Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) pucek http://otomoto.pl/oferta/skoda-roomster-zadbana-po-oplatach-maly-przebieg-ID6ykNqb.html#42abc8e64c wózek wchodzi bez składania Edytowane 6 Listopada 2016 przez pajda
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 pucek http://otomoto.pl/oferta/skoda-roomster-zadbana-po-oplatach-maly-przebieg-ID6ykNqb.html#42abc8e64c wózek wchodzi bez składania Cytuję "Nie podoba mi się to auto"
Mario22 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Fajny ten roomster... Mi by się podpbał jako drugie auto jak już beemka mi się znudzi... Rower bym woził bez platformy Naciapane z Z2
pajda Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 pucek http://otomoto.pl/oferta/skoda-roomster-zadbana-po-oplatach-maly-przebieg-ID6ykNqb.html#42abc8e64c wózek wchodzi bez składania Cytuję "Nie podoba mi się to auto" Dla mnie też jest takie se, ale praktyczne i tyle No to nie pozostaje nic innego jak a3 a może tzw samochód niespodzianka hehe http://otomoto.pl/oferta/mercedes-benz-klasa-c-klima-alu-gwarancja-serwisowany-bezwypadkowy-idealny-zadbany-ID6yCWNj.html#79d4664911
horny devil Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Oj Egon, diesel calkowicie odpada, zresztą nawet jak jeździ moim to nie przekracza 2tys obrotów wiec moc nie potrzebna, myślałem nad gazem ale to też nie ma sensu. Na fajne polo z dużymi lampami trzeba 20k wiec znowu musze dołożyć, jeszcze chwila i z pierwotnych 10k zrobi sie auto za 25k Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka ja tak dokładałem i skończyłem na 60kpln też miało być 20 na początku
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 1.2 chodzą jak kosiarki, wiem jak to chodzi, bo szwagierka upala w ibizie. I jak widzę w ogłoszkach, że dynamiczny i mało pali...?! Nie jedzie, rzympoli i pali jak smok . 1.4 8v proste jak konstrukcja cepa...spalanie miasto 7-7,5l idealne do gazu charakterystyczny dźwięk silnika, ale dalej nie jedzie, lecz dynamiczniejsze niż 1.2 (szwagier ma). 1.4 16v, tu już inaczej z dynamiką, nawet 75KM już daje powiedzmy jakąś frajdę z punktu A do B wg. mnie idealne. już nie mówiąc o 101KM (Ewka ma). Spalanie miasto 7 litrów latem i około 8 zimą. Problematyczne są plastykowe doloty (nieszczelności się wdawają), ale sprawne rączki sobie i z tym poradzą, albo wymiana na metalowy (dużo używek na necie) i odmy lubią zamarzać, ale raz w roku zdemontujesz (dostęp z kanału dobry) wyczyścisz i już okej, alternatywa dla nowych (Rysiek poradził). Też proste w budowie. Charakterystyczne dla tych silników jest to, że głośno chodzą . A lpg, dobry gazownik se poradzi. ...zresztą poco się tak produkuję, na pewno obadałeś temat Pucek...ja bym walił jak piszesz w ibizę
H4mm3R Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Pucek Ty i nie wiesz jakie auto kupić? Prosza Cie...
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Pucek Ty i nie wiesz jakie auto kupić? Prosza Cie... Wiem że ibiza tym bardziej po lifcie(od 2006) to najlepsza opcja bo młode, jakoś wygląda i wypas ma fajny ale może ktoś by mnie zaskoczył i podsunął lepszą opcję A3 fajne ale buda stara, rocznik max 2002 i brak 5d, środek jak ex b5 którym Ania jeździ więc woli coś innego.
pajda Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) 1.2 chodzą jak kosiarki, wiem jak to chodzi, bo szwagierka upala w ibizie. I jak widzę w ogłoszkach, że dynamiczny i mało pali...?! Nie jedzie, rzympoli i pali jak smok . 1.4 8v proste jak konstrukcja cepa...spalanie miasto 7-7,5l idealne do gazu charakterystyczny dźwięk silnika, ale dalej nie jedzie, lecz dynamiczniejsze niż 1.2 (szwagier ma). 1.4 16v, tu już inaczej z dynamiką, nawet 75KM już daje powiedzmy jakąś frajdę z punktu A do B wg. mnie idealne. już nie mówiąc o 101KM (Ewka ma). Spalanie miasto 7 litrów latem i około 8 zimą. Problematyczne są plastykowe doloty (nieszczelności się wdawają), ale sprawne rączki sobie i z tym poradzą, albo wymiana na metalowy (dużo używek na necie) i odmy lubią zamarzać, ale raz w roku zdemontujesz (dostęp z kanału dobry) wyczyścisz i już okej, alternatywa dla nowych (Rysiek poradził). Też proste w budowie. Charakterystyczne dla tych silników jest to, że głośno chodzą . A lpg, dobry gazownik se poradzi. ...zresztą poco się tak produkuję, na pewno obadałeś temat Pucek...ja bym walił jak piszesz w ibizę żona ma 1.0 3 cylindry to jest kosiarka , ma to 60 ps ale powiem Ci że daje rade ostatnio jeździłem golfem 7 z 1,4 150 ps to jeździ super ale trzeba go wysoko kręcić kiedyś jeździłem skoda rapid na jazdach próbnych 1,2 105ps i powiem że przyjemnie się tym jeździ Edytowane 6 Listopada 2016 przez pajda
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Każdą słabą benzynę trzeba wysoko kręcić, co nie Stasiu? http://otomoto.pl/oferta/seat-ibiza-1-4-86-km-151-tys-km-klimatronik-po-oplatach-guzow-9-ID6yBJoR.html#e51fb18e6f Coś takiego wyrwać i będzie gites
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Znowu sie im porobiło coś i forum motoryzacyjne przenieśli na wątek spotowy Rozwiązanie pajdy uważam za najlepsze ... wkładanie dziecka do fotelika to masakra ... I jeszcze Pucek podziękujesz mu flaszką bo sie sam do tego szybko przekonasz Jeżdżę z moją Emi zafirą( opc ) 2 tygodnie i już wiem czemu te auta cieszą sie taką popularnością wśród aut rodzinnych .
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Artur, nie ja będę wkładał dziecko do fotelika takiej ibizy, więc musi się liczyć z tym wyborem Obstawiam że będzie tam z tyłu miejsca jak w moim A4 więc bez tragedii. Edytowane 6 Listopada 2016 przez Pucek
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Wyższe auto to luksus przy wkładaniu Brzdąca do fotelika . Ale to trzeba przerobić na sobie.
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Wyższe auto to luksus przy wkładaniu Brzdąca do fotelika . Ale to trzeba przerobić na sobie. Kiedyś kupię sobie Q7 to się przekonam
akro023 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Wyższe auto to luksus przy wkładaniu Brzdąca do fotelika . Ale to trzeba przerobić na sobie. Kiedyś kupię sobie Q7 to się przekonam na następnym dziecku wypróbujesz
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Wyższe auto to luksus przy wkładaniu Brzdąca do fotelika . Ale to trzeba przerobić na sobie. Kiedyś kupię sobie Q7 to się przekonam +1
seves Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Puuuucek... nie ibiza tylko leona 1P szukaj auto jest bardzo duże wewnątrz a z zewnątrz w miarę zgrabne, jedyny minus to ten dziwny kształt deski rozdzielczej ale można się przyzwyczaić Edytowane 6 Listopada 2016 przez seves
Rekomendowane odpowiedzi