A4-Tomek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 ja bym był za Forum z racji że pizga dziś
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Oki to forum i git Zawartość dodana 54 minutes later Jestem pod forum
walada1987 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 To miłego wam tam ja niestety odpadamWysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
horny devil Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 SIema narodu. DIman tak czytam jak szukasz felg. A rozeznawales temat czujników ciśnienia?? Teraz każe nowe auto musi to miec w standardzie. Na do hultka nie kupowałem drugich felg bo 1szt czujnika do felgi aluminiowe to 450zl i jeszcze przy każdej zmianie kół musiał bym na serwis jeździć kodowac czujniki do komputera. A jeździć kilka miesięcy w roku z mrugajaca kontrolka albo powiadomieniem to bym się wk***ial
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 SIema narodu. DIman tak czytam jak szukasz felg. A rozeznawales temat czujników ciśnienia?? Teraz każe nowe auto musi to miec w standardzie. Na do hultka nie kupowałem drugich felg bo 1szt czujnika do felgi aluminiowe to 450zl i jeszcze przy każdej zmianie kół musiał bym na serwis jeździć kodowac czujniki do komputera. A jeździć kilka miesięcy w roku z mrugajaca kontrolka albo powiadomieniem to bym się wk***ialTrochę się orietowalem i czyta z abs'u chociaż dopóki nie ściągnę opony to 100% pewny nie będę
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 18 minut temu, horny devil napisał: SIema narodu. DIman tak czytam jak szukasz felg. A rozeznawales temat czujników ciśnienia?? Teraz każe nowe auto musi to miec w standardzie. Na do hultka nie kupowałem drugich felg bo 1szt czujnika do felgi aluminiowe to 450zl i jeszcze przy każdej zmianie kół musiał bym na serwis jeździć kodowac czujniki do komputera. A jeździć kilka miesięcy w roku z mrugajaca kontrolka albo powiadomieniem to bym się wk***ial to w hultku c**jowo pomyśleli, w VW czyta z czujnika ABSu i nie ma tego problemu w aygo jest raczej tak samo
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dzięki za kebsa i spocika :-) Naciapane z Z2
A4-Tomek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 2 godziny temu, stanley napisał: to w hultku c**jowo pomyśleli, w VW czyta z czujnika ABSu i nie ma tego problemu w aygo jest raczej tak samo To jak to jest w B7? Byłem przekonany że czujniki są na felgach. Chyba że Audi inaczej robi niż VW mimo że to ta sama grupa.
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Tomek w b7 masz czujniki w wentlach ?
A4-Tomek Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 11 godzin temu, ucho.77 napisał: Tomek w b7 masz czujniki w wentlach ? czyli jednak to badziewie... nie byłem pewien tego co Miszel mi gadał jak kupowałem B7. Jeśli nie mam czujników w zimówkach to będę musiał dezaktywować system sprawdzania ciśnienia na zimę. Całą zimę przejeździłem z komunikatem tpms na fisie. Ile mniej więcej kosztuje jeden czujnik? Pewnie dużo
diman Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 czyli jednak to badziewie... nie byłem pewien tego co Miszel mi gadał jak kupowałem B7. Jeśli nie mam czujników w zimówkach to będę musiał dezaktywować system sprawdzania ciśnienia na zimę. Całą zimę przejeździłem z komunikatem tpms na fisie. Ile mniej więcej kosztuje jeden czujnik? Pewnie dużoZależy od modelu wozidla ale od 400- nawet 1000 zł mój szef do merca a klase dał 850 złotówek masakra
A4-Tomek Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 7 minut temu, diman napisał: Zależy od modelu wozidla ale od 400- nawet 1000 zł mój szef do merca a klase dał 850 złotówek masakra będę musiał popytać po ile do mojego. Ostatecznie wyłączę tpms na zimę i problem z głowy. Koła na lato mają czujniki bo nie wyświetla mi żadnych komunikatów.
MAJKI Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Do Astry IV 1000zł kpl do zimówek. A sąsiad w passacie CC ma pobierane z ABSu i tylko po zmianie kół kasowanie guzikiem na desce i spokój Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 :facepalm: będę musiał popytać po ile do mojego. Ostatecznie wyłączę tpms na zimę i problem z głowy. Koła na lato mają czujniki bo nie wyświetla mi żadnych komunikatów. Teoretycznie możesz przekładać również wentyle, ale to uciążliwe jest i pewnie się się z czasem posypia przy ciągłej wymianie Zawartość dodana 0 minutes later Do Astry IV 1000zł kpl do zimówek. A sąsiad w passacie CC ma pobierane z ABSu i tylko po zmianie kół kasowanie guzikiem na desce i spokój Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka No i u mnie w toyocie też tak właśnie jest [emoji38]
A4-Tomek Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 przekładać bez sensu przy 2 kpl kół. To albo założyć do zimówek skoro i tak będą ściągane gumy albo wyłączyć tpms w piździec i samemu sprawdzać ciśnienie co jakiś czas
MAJKI Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dla mnie to badziew jest i tyle.... W oplu co innego wyswietla na desce a co innego pokazuje na kompresorze...Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Do Astry IV 1000zł kpl do zimówek. A sąsiad w passacie CC ma pobierane z ABSu i tylko po zmianie kół kasowanie guzikiem na desce i spokój Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaNo u mnie oba Vw mają z abs-u po zmianie kół po kilku metrach włącza się kontrolka, wtedy przytrzymuje przycisk set by się na nowo zkalibrowaly i już :-)
Rekomendowane odpowiedzi