Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem tego zdania, system dla leni, ewentualnie dla baby [emoji38]

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek, już nie panikuj, komplet sprawnych czujników do B7 kupujesz za 200-300 zł więc nie duże koszty, sam bym chciał to dołożyć bo przydaje się to przy 19'':wink:

Opublikowano

Ostatnio ori czujniki wywalilem na śmietnik bez sensu to jest lepiej sprawdzić sobie samemu

naciepane z kalkulatora S7

Opublikowano

Dokladnie mam takie samo zdanie, no ale jest to jak wiele innych malo przydatnych rzeczy - poprostu bajer :wink:

Opublikowano

A ja chyba będę wysiadał przez okno z B7  :decayed::decayed::decayed:

Spadła albo zerwała mi się linka od otwierania drzwi kierowcy od środka :facepalm: akurat dziś jak nie mam czasu tego rozebrać :facepalm:  na szczęście na YT znalazłem filmik z kanału Total Technik jak to ściągnąć więc się ogarnie 

Edytowane przez A4-Tomek

Opublikowano
2 godziny temu, diman napisał:

Zależy od modelu wozidla ale od 400- nawet 1000 zł
mój szef do merca a klase dał 850 złotówek masakra

Co to dupisz, jak dobrze poszukasz to za 250zł kpl nówek kupisz :wink:

Opublikowano
8 minut temu, A4-Tomek napisał:

A ja chyba będę wysiadał przez okno z B7  :decayed::decayed::decayed:

Spadła albo zerwała mi się linka od otwierania drzwi kierowcy od środka :facepalm: akurat dziś jak nie mam czasu tego rozebrać :facepalm:  na szczęście na YT znalazłem filmik z kanału Total Technik jak to ściągnąć więc się ogarnie 

Ściągnięcie tapicerki to dosłownie 5 minut, aż byłem w szoku że tak szybko to idzie, nawet w b5 było dużo więcej kręcenia, ale tutaj mamy spinki które na bank się pozrywają - przerabiałem to miesiąc temu jak robiłem podświetlane dekory.

Opublikowano
Teraz, Pucek napisał:

Ściągnięcie tapicerki to dosłownie 5 minut, aż byłem w szoku że tak szybko to idzie, nawet w b5 było dużo więcej kręcenia, ale tutaj mamy spinki które na bank się pozrywają - przerabiałem to miesiąc temu jak robiłem podświetlane dekory.

No właśnie w tym filmiku koleś gadał żeby od razu się zaopatrzyć w nowe spinki zanim zacznie się sciągać panel z drzwi bo na pewno jakieś się połamią. Już znalazłem numer tego klipsa na internetowej wersji etki.

Opublikowano
49 minut temu, KoJ@K napisał:

Dokladnie mam takie samo zdanie, no ale jest to jak wiele innych malo przydatnych rzeczy - poprostu bajer :wink:

Moim zdaniem bardzo przydatny bajer, na niskim profilu nie czuć jak spada ciśnienie w kole. Na autostradzie to moment jak spada ciśnienie i rozcina oponę... Od kiedy mam czujniki to chyba z 4 opony jestem do przodu, nawet w zimie miałem dwa razy gwóźdź w oponie. A tak to co roku coś było... Jedyny minus tego systemu że nie pokazuje w którym kole brakuje powietrza, ale ma być aktualizacja do FVIZ.

Opublikowano
16 minut temu, A4-Tomek napisał:

No właśnie w tym filmiku koleś gadał żeby od razu się zaopatrzyć w nowe spinki zanim zacznie się sciągać panel z drzwi bo na pewno jakieś się połamią. Już znalazłem numer tego klipsa na internetowej wersji etki.

Energicznie szarpnij przy sciaganiu i jest szansa, ze nic nie popęka, a nawet jak coś pęknie to mozna zlozyc bez np dwoch i nie powinno nic trzeszczec, stukac itd :)

Opublikowano
Co to dupisz, jak dobrze poszukasz to za 250zł kpl nówek kupisz :wink:

Nie każdy jest taki dobry w szukaniu jak wy rezacze
Opublikowano

Nie każdy jest taki dobry w szukaniu jak wy rezacze

Każdy pisze ze kupuje za grosze a jak ty chcesz coś kupisz to akurat jest to 3 razy droższe.

To tak jak ucho rns-a za 600 zł kupił
Opublikowano
39 minut temu, pajda napisał:

Każdy pisze ze kupuje za grosze a jak ty chcesz coś kupisz to akurat jest to 3 razy droższe.

To tak jak ucho rns-a za 600 zł kupił

pokazać ci fakturę:D

Opublikowano

To będę musiał poszukać i może się uda kupić tanio takie czujniki.

Opublikowano

Cześć 

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
To będę musiał poszukać i może się uda kupić tanio takie czujniki.

Wystarczyło kilka postów na forum kolega zmienił podejście do życia ;)
Opublikowano

Chcielibyśmy z Ewelina bardzo podziękować za prezencik i życzenia :) bardzo dziękujemy

Opublikowano
2 godziny temu, Kędzior napisał:

Chcielibyśmy z Ewelina bardzo podziękować za prezencik i życzenia :) bardzo dziękujemy

Spoko, flaszke postawicie w ZATORZE:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.