MAJKI Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Hehe to sie gościu musiał zdziwić... Miron a jakiego neta podłączyłeś w nowej chacie ?Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Miron a jakiego neta podłączyłeś w nowej chacie ?Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaPewnie podpiął się pod wifi od sąsiadów
Tomi_81 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Dobry 2 godziny temu, miron78 napisał: Egon - zadzwoniłem do kolesia wypytałem go o autko zapytałem czy aktualne i gdzie można zobaczyć na żywo - po podaniu adresu zapytałem czy ma dostęp w tej chwili do komputera i internetu , odpowiedział że tak i powiedziałem że ma godzine na usunięcie zdjęcia - najpierw był zamotany i nie wiedział o co mi chodzi i po 3 minutach ciszy z jego strony powiedziałem mu o co kaman i że to moje auto jest na tym zdjęciu - powiedziałem że ma czas godzine na usunięcie a ja mimo wszystko zgrałem, wydrukowałem ogłoszenie i jadę przekazać to na policję Chyba się posrał i pewnie za chwile już fotki nie będzie Dobre fotki już nie ma.
MAJKI Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Jak wszyscy to ja tez psyt Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Psssyyyttt panowie... Obmyślam trase na jutro bo planuje zawitać rowerem w Tychach na PaprocanachNaciapane z Z2
walada1987 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Ty Mario byłeś wczoraj na to szerokiej na lotosie popołudniu z reszta rowerzystow Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Ty Mario byłeś wczoraj na to szerokiej na lotosie popołudniu z reszta rowerzystow Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu TapatalkaJa jestem wszędzie.... Jutro W TychachNaciapane z Z2
miron78 Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 Majki - nie rozumiem pytania nie wiem jaki - Polski - używany a na kompie mam takie 5 kresek ta z lewej najmniejsza a ta z prawej największa
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Majki nie zadawaj mu takich pytań.... Ma na chacie router w samym centrum więc i neta ma dobrego ale jego nie pytaj....ogólnie ma dobrze porobione przez chyba Gesanet więc stówke ma bankowo a co więcej to nie wiemNaciapane z Z2
Tomi_81 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 23 minuty temu, Mario22 napisał: Majki nie zadawaj mu takich pytań.... Ma na chacie router w samym centrum więc i neta ma dobrego ale jego nie pytaj....ogólnie ma dobrze porobione przez chyba Gesanet więc stówke ma bankowo a co więcej to nie wiem Naciapane z Z2 Zależy czy ma radiówkę czy światłowód http://www.gesanet.net/internet/dla-domu/swiatlowodowy.html
Tomi_81 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 No i spoko ja jeszcze mam starą umowę, ale od czerwca też 100 wpadnie jeśli nie będzie można tej 250 MB..
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 No i spoko ja jeszcze mam starą umowę, ale od czerwca też 100 wpadnie jeśli nie będzie można tej 250 MB.. Miron i tak nie wie co ma... ;-) ja mam też ponad stówke.u siebie i robi robote.... Obie konsole na tym jadą i telefonyNaciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Majki - nie rozumiem pytania nie wiem jaki - Polski - używany a na kompie mam takie 5 kresek ta z lewej najmniejsza a ta z prawej największa Po Polsku jakiego masz dostawce internetu? Bo u mnie na domkach nie ma nic ciekawego Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Po Polsku jakiego masz dostawce internetu? Bo u mnie na domkach nie ma nic ciekawego Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaGesanetNaciapane z Z2
egon47 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 18 godzin temu, miron78 napisał: Egon - zadzwoniłem do kolesia wypytałem go o autko zapytałem czy aktualne i gdzie można zobaczyć na żywo - po podaniu adresu zapytałem czy ma dostęp w tej chwili do komputera i internetu , odpowiedział że tak i powiedziałem że ma godzine na usunięcie zdjęcia - najpierw był zamotany i nie wiedział o co mi chodzi i po 3 minutach ciszy z jego strony powiedziałem mu o co kaman i że to moje auto jest na tym zdjęciu - powiedziałem że ma czas godzine na usunięcie a ja mimo wszystko zgrałem, wydrukowałem ogłoszenie i jadę przekazać to na policję Chyba się posrał i pewnie za chwile już fotki nie będzie Tyś jest dupny gościu musiał dużo mieć w gaciach ale należało mu się
miron78 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Edytowane 3 Maja 2017 przez miron78
egon47 Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Ale chyba jednak się niczego nie nauczył bo wydaje mi się ze 11 zdjęcie tez nie jest jego samochodu tylko od nas z klubu
Rekomendowane odpowiedzi