krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Gregory to znaczy że jej broszka wyszła tak? az tak ciekawie bylo Gregor ja jej zrobilem fotke :> A-rek co z tym logiem no ja czekam az ty cos swojego pokazesz zebym teraz ja sie mogl posmiac Słabe... :gwizdanie:
piterra Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 ten Pieron kajś zza Rybnika jest a jutro to jego wozidło to pewnie nadmuchanymi condonami będzie poobwieszane :polew: :polew: :polew: I w dodatku pustymi :polew: taaaaaaaa a teraz niemca po chełmie klepie :polew: :polew:
Pelex Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Nie sądze bo tak seryjnego A4 już dawno nie widziałem No więc ta czarnulka co była na zdjęciu co Dimi wkleił chyba wpadła w trans i się nieco zapomniała bo opierając się o Ferrare wypięła się tak meeeeeeega mocno w tych swoich skąpych i obcisłych spodenkach bo pozowała do zdjęcia co ktoś z przodu robił, ale nie zczaiła chyba że ktoś ją może z tyłu widzieć. My oczywiście byliśmy z tyłu pozazdroscic Sam powiedz felgi 13 cali fifka z tyłu z daewo TICO mniej więcej tej samej grubości kolor z poldka Borewicza kierowca z wioski zwanej Rybnik :polew: Ciekawe co byś powiedział, jak byś zobaczył te poldki co tam były : "Polonez club tuning" jeden był :kox: Krolu co ty mi tu wyjeżdżasz z nie seryjnymi poldkami przecież jak ty skończyłeś pieluchy nosić to wtedy skończyła się produkcja poldoneza to był wielki dzień przestali te zgnitki klepać Yołk
krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Nie sądze bo tak seryjnego A4 już dawno nie widziałem No więc ta czarnulka co była na zdjęciu co Dimi wkleił chyba wpadła w trans i się nieco zapomniała bo opierając się o Ferrare wypięła się tak meeeeeeega mocno w tych swoich skąpych i obcisłych spodenkach bo pozowała do zdjęcia co ktoś z przodu robił, ale nie zczaiła chyba że ktoś ją może z tyłu widzieć. My oczywiście byliśmy z tyłu pozazdroscic Sam powiedz felgi 13 cali fifka z tyłu z daewo TICO mniej więcej tej samej grubości kolor z poldka Borewicza kierowca z wioski zwanej Rybnik :polew: Ciekawe co byś powiedział, jak byś zobaczył te poldki co tam były : "Polonez club tuning" jeden był :kox: Krolu co ty mi tu wyjeżdżasz z nie seryjnymi poldkami przecież jak ty skończyłeś pieluchy nosić to wtedy skończyła się produkcja poldoneza to był wielki dzień przestali te zgnitki klepać Yołk Ona były 16V rover power....
gregory Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Gregory to znaczy że jej broszka wyszła tak? az tak ciekawie bylo Ojj było ,było fajnie. Co prawda czego innego się spodziewałem po tej imprezie, ale i tak było fajnie. A-rek co z tym logiem no ja czekam az ty cos swojego pokazesz zebym teraz ja sie mogl posmiac Też zobaczę z ciekawością.
krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Poza tym ja się miałem uczyć... :wallbash: :wallbash:
piterra Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 A-rek co z tym logiem no ja czekam az ty cos swojego pokazesz zebym teraz ja sie mogl posmiac f u c k ja się nie śmiałem po prostu się poirytowałem i mnie poniosło bo nie doczytałem i nie wiedziałem kto je stworzył jak się spotkamy to Ci opowiem o co się tak spieniłem
Pelex Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 No i co Krolu byś powiedział jakby Ci ktoś do Audioli silnik z Citroena wsadził byłbys dumny z tego nie sądze
krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 No i co Krolu byś powiedział jakby Ci ktoś do Audioli silnik z Citroena wsadził byłbys dumny z tego nie sądze Ale na odwrót to chyba tak... a to tak działa...
A-rek Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 ucz sie ucz........ histori Poloneza :>
Pelex Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 No i co Krolu byś powiedział jakby Ci ktoś do Audioli silnik z Citroena wsadził byłbys dumny z tego nie sądze Ale na odwrót to chyba tak... a to tak działa... Co ??????
krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Jak by mi do citroena wsadzili silnik z audi to bym był happy
piterra Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Nie sądze bo tak seryjnego A4 już dawno nie widziałem No więc ta czarnulka co była na zdjęciu co Dimi wkleił chyba wpadła w trans i się nieco zapomniała bo opierając się o Ferrare wypięła się tak meeeeeeega mocno w tych swoich skąpych i obcisłych spodenkach bo pozowała do zdjęcia co ktoś z przodu robił, ale nie zczaiła chyba że ktoś ją może z tyłu widzieć. My oczywiście byliśmy z tyłu pozazdroscic Sam powiedz felgi 13 cali fifka z tyłu z daewo TICO mniej więcej tej samej grubości kolor z poldka Borewicza kierowca z wioski zwanej Rybnik :polew: Ciekawe co byś powiedział, jak byś zobaczył te poldki co tam były : "Polonez club tuning" jeden był :kox: Krolu co ty mi tu wyjeżdżasz z nie seryjnymi poldkami przecież jak ty skończyłeś pieluchy nosić to wtedy skończyła się produkcja poldoneza to był wielki dzień przestali te zgnitki klepać Yołk Pelex poldek to całkiem porządny wóz i odpierdaty od poloneza bo jak Cię strzelę tym kablem co mi dałeś to Ci się oranżadą z komunii odbije
Pelex Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Nie sądze bo tak seryjnego A4 już dawno nie widziałem No więc ta czarnulka co była na zdjęciu co Dimi wkleił chyba wpadła w trans i się nieco zapomniała bo opierając się o Ferrare wypięła się tak meeeeeeega mocno w tych swoich skąpych i obcisłych spodenkach bo pozowała do zdjęcia co ktoś z przodu robił, ale nie zczaiła chyba że ktoś ją może z tyłu widzieć. My oczywiście byliśmy z tyłu pozazdroscic Sam powiedz felgi 13 cali fifka z tyłu z daewo TICO mniej więcej tej samej grubości kolor z poldka Borewicza kierowca z wioski zwanej Rybnik :polew: Ciekawe co byś powiedział, jak byś zobaczył te poldki co tam były : "Polonez club tuning" jeden był :kox: Krolu co ty mi tu wyjeżdżasz z nie seryjnymi poldkami przecież jak ty skończyłeś pieluchy nosić to wtedy skończyła się produkcja poldoneza to był wielki dzień przestali te zgnitki klepać Yołk Pelex poldek to całkiem porządny wóz i odpierdaty od poloneza bo jak Cię strzelę tym kablem co mi dałeś to Ci się oranżadą z komunii odbije Cycu przecież ja nic do poldka nie mam ale jak mi gówniarz wyjeżdża z tym jakie tam poldki nie były ........ same przeróbki które z Poldkiem nic wspólnego nie miały
krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Cycu przecież ja nic do poldka nie mam ale jak mi gówniarz wyjeżdża z tym jakie tam poldki nie były ........ same przeróbki które z Poldkiem nic wspólnego nie miały Misiu bo jaj jestem kolejne pokolenie -> next generation ty zaczynałeś od malacza, ja zaczynam od b5
A-rek Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 popatrz jaki piekny, nawet kolor ma z S4 :>
krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 popatrz jaki piekny, nawet kolor ma z S4 :> I taki sami grill jak pelex = SIATEX :polew: :polew:
piterra Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Nie sądze bo tak seryjnego A4 już dawno nie widziałem No więc ta czarnulka co była na zdjęciu co Dimi wkleił chyba wpadła w trans i się nieco zapomniała bo opierając się o Ferrare wypięła się tak meeeeeeega mocno w tych swoich skąpych i obcisłych spodenkach bo pozowała do zdjęcia co ktoś z przodu robił, ale nie zczaiła chyba że ktoś ją może z tyłu widzieć. My oczywiście byliśmy z tyłu pozazdroscic Sam powiedz felgi 13 cali fifka z tyłu z daewo TICO mniej więcej tej samej grubości kolor z poldka Borewicza kierowca z wioski zwanej Rybnik :polew: Ciekawe co byś powiedział, jak byś zobaczył te poldki co tam były : "Polonez club tuning" jeden był :kox: Krolu co ty mi tu wyjeżdżasz z nie seryjnymi poldkami przecież jak ty skończyłeś pieluchy nosić to wtedy skończyła się produkcja poldoneza to był wielki dzień przestali te zgnitki klepać Yołk Pelex poldek to całkiem porządny wóz i odpierdaty od poloneza bo jak Cię strzelę tym kablem co mi dałeś to Ci się oranżadą z komunii odbije Cycu przecież ja nic do poldka nie mam ale jak mi gówniarz wyjeżdża z tym jakie tam poldki nie były ........ same przeróbki które z Poldkiem nic wspólnego nie miały no to spox cholera ale Krola to jakoś nie mam sumienia dojeżdżać
gregory Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Pelex poldek to całkiem porządny wóz i odpierdaty od poloneza bo jak Cię strzelę tym kablem co mi dałeś to Ci się oranżadą z komunii odbije Powinieneś to zobaczyć: http://www.youtube.com/watch?v=IjHoufzh2L8 Jak stwierdził Clarkson prowadzenie jest porażająco beznadziejne. Porażka
krolu Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 no to spox cholera ale Krola to jakoś nie mam sumienia dojeżdżać Boisz się pojazdu ??? Słusznie
Rekomendowane odpowiedzi