roba4b6 Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Cześć. Chciałbym przywieźć auto na lawecie z Niemiec. Zna ktoś może ta firme http://Autospecgce.pl. czy jest godna polecenia? Może polecicie kogoś zaufanego. Z góry dzięki.
Mario22 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Kibel odebrany Fotki słabej jakości bo tapatalk ogranicza rozdzielczosc Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Dzięki Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Dzięki może zostawie ja już bo w oplu sie miesza z tymi rabatami odkąd francuzi ich przejeli a jezdzi sie tym spokoWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Mario graty białasa no ale bardziej graty za shreka kiedy cos pedałujemy?? Z ciekawosci napisz na pw ile po rabacie bo w Bieruniu tez wyprzedaja te modele Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Tomi_81 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Bry Gratki Mario, a raczej dla Twojej nie ukrywam, że Mokka najbardziej podoba mi się w tym kolorze.. ale w białym też źle nie wygląda.
Arturoo Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Fajne wozidło [emoji106]Bezawaryjności [emoji482]Młody
Mario22 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Bry Gratki Mario, a raczej dla Twojej nie ukrywam, że Mokka najbardziej podoba mi się w tym kolorze..[emoji4] ale w białym też źle nie wygląda. To był największy dylemat... Biała czy ruda... Jednak moda na białą perłe wygrałaWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Mario graty białasa no ale bardziej graty za shreka [emoji6] kiedy cos pedałujemy?? Z ciekawosci napisz na pw ile po rabacie bo w Bieruniu tez wyprzedaja te modele Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Rowerek mega kozak właśnie poskładałem i leży obok łóżka... Zakochałem sie. Dzisiaj będą mi się śniły znaczki XT... Dwa nowe auta pod blokiem a ja nie moge napatrzeć się na rower... Korba... 11 blatów tył i dwa małe blaty z przodu... Tył ze sprzęgłem Dyna Sys II. Już sie nie moge doczekac wolnego dnia... Co do zakupu cena na PW... Nawet moja nie wie... [emoji3] Ja wziąłem ostatnią sztukę w PL w 29er i ramie L 17. Zdzwoniłem wszědzie i tylko w Lesznie go mieli w tym rozmiarze z wystawy ostatnia sztuka. Są jeszcze ale w ramie 21 mowa o shreku. Czarnych jest więcej ale shrek robi mega robote. Zimowki do mokki 18 kupie używki alumy do meganki dopiero na wiosne ale mam to co chciałem... [emoji12] Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Kibel odebrany Fotki słabej jakości bo tapatalk ogranicza rozdzielczosc Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Fajne to mosz , muszę to na żywo luknac
Mario22 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 WoW...https://www.otomoto.pl/oferta/ford-focus-2-0st-270km-navi-skora-ksenony-gwarancja-vat23-ID6yZoHp.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=post_paid&utm_content=Focus#xtor=SEC-7Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Ale cisza...Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Diman majki może jeszcze ktoś chętny n rowerek w sobote tak od ok 12 może 14? Lajtowe 50 km z przerwą na izotonika Trase dopasuje do jadących Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Dimana chyba nie ma bo ze Stasiem na Chorwacji są. Ja bym sie pisał ale chyba bliżej 13/14 bo z rana mam kurs do Wadowic i nie wiem ile mi zejdzie. A kaj ta rajza ?Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Diman majki może jeszcze ktoś chętny n rowerek w sobote tak od ok 12 może 14? Lajtowe 50 km z przerwą na izotonika Trase dopasuje do jadących Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Tak jak pisze Majki dychomy że Staszkiem na CRO może następna sobota jak dam radę [emoji6]
Mario22 Opublikowano 6 Września 2017 Opublikowano 6 Września 2017 Dimana chyba nie ma bo ze Stasiem na Chorwacji są. Ja bym sie pisał ale chyba bliżej 13/14 bo z rana mam kurs do Wadowic i nie wiem ile mi zejdzie. A kaj ta rajza ?Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu TapatalkaJak we dwoje to poszuramy po lekkich gorkach. Kier. Bardziej żoryWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi