Pucek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 A kto Cię w niedzielę sprawdzi [emoji848]U mnie 7 dni w tygodniu od 6 do 22. A zresztą Wy będziecie pić piwo a ja o suchym pysku - po moim trupie
diman Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 U mnie 7 dni w tygodniu od 6 do 22. A zresztą Wy będziecie pić piwo a ja o suchym pysku - po moim trupie[emoji14] jakie piwo my jedziemy dla sportu [emoji32][emoji28][emoji28][emoji28]
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 [emoji14] jakie piwo my jedziemy dla sportu [emoji32][emoji28][emoji28][emoji28]TaaaaaWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udanej rajzy. Ja dzisiaj nie dotrzymam Wam towarzystwa :/
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 szkoda stasiu ale może następnym razemWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 jadymy... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 jadymy... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka W żółtej kurtce przewodnik
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Kto wpada na pifko... i hamburgera... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 58 minut temu, A4-Tomek napisał: Pany gdzie usuwaliście DPF?? A po co to chcesz usuwać? masz z tym jakieś problemy?
A4-Tomek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 20 minut temu, Pucek napisał: A po co to chcesz usuwać? masz z tym jakieś problemy? Staram się kontrolować olej regularnie ale coś mnie niepokoi. Dla spokoju sumienia żeby mi nie pchało ropy do oleju wolał bym go usunąć. Na YT obejrzałem film gdzie dowiedziałem się wszystkiego czego nie wiedziałem o DPF i wiem że prędzej czy później będę musiał go usunąć. Popiół który zostaje po spaleniu sadzy w dpf nie zostaje usunięty tylko pozostaje w środku filtra i dlatego też tak ważne jest stosowanie olejów niskopopiołowych.
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Teraz, A4-Tomek napisał: Staram się kontrolować olej regularnie ale coś mnie niepokoi. Dla spokoju sumienia żeby mi nie pchało ropy do oleju wolał bym go usunąć. Na YT obejrzałem film gdzie dowiedziałem się wszystkiego czego nie wiedziałem o DPF i wiem że prędzej czy później będę musiał go usunąć. Popiół który zostaje po spaleniu sadzy w dpf nie zostaje usunięty tylko pozostaje w środku filtra i dlatego też tak ważne jest stosowanie olejów niskopopiołowych. Też kiedyś myślałem że DPF trzeba od razu wypieprzyć ale czy np. Miron albo Osiek wywalali DPF ? nie, wszyscy normalnie jeżdżą, zresztą sam to mam i będąc u Rogala pytałem o DPF to powiedział od razu - zostawić Dopóki auto normalnie jeździ to ja bym nie szukał problemu, lej DOBRY olej i pałuj auto a powinno być dobrze.
A4-Tomek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) 9 minut temu, Pucek napisał: Też kiedyś myślałem że DPF trzeba od razu wypieprzyć ale czy np. Miron albo Osiek wywalali DPF ? nie, wszyscy normalnie jeżdżą, zresztą sam to mam i będąc u Rogala pytałem o DPF to powiedział od razu - zostawić Dopóki auto normalnie jeździ to ja bym nie szukał problemu, lej DOBRY olej i pałuj auto a powinno być dobrze. hmmmm może masz i rację ale no musze i tak pilnować stanu bo jak zacznie rosnąć to znaczyć będzie że jest już źle. Olel mam zalany Valvoline Synpower XL-III muszę wymienić bagnet oleju bo jakiś dziwny jest w tym moim bpw. Na końcu masz dwie kulki a zaraz pomiędzy nimi jest min i max i często jak wyciągam bagnet to gdzieś mi złapie olej z rurki bagnetu na górnej kulce i sam już nie wiem czy mam stan czy ponad. W b5 był bagnet z blachy z przetłoczeniem i tam pokazywało mi idealnie ile jest i nie musiałem się zastanawiać Edytowane 5 Listopada 2017 przez A4-Tomek
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 4 minuty temu, A4-Tomek napisał: hmmmm może masz i rację ale no musze i tak pilnować stanu bo jak zacznie rosnąć to znaczyć będzie że jest już źle. Olel mam zalany Valvoline Synpower XL-III muszę wymienić bagnet oleju bo jakiś dziwny jest w tym moim bpw. Na końcu masz dwie kulki a zaraz pomiędzy nimi jest min i max i często jak wyciągam bagnet to gdzieś mi złapie olej z rurki bagnetu na górnej kulce i sam już nie wiem czy mam stan czy ponad. W b5 był bagnet z blachy z przetłoczeniem i tam pokazywało mi idealnie ile jest i nie musiałem się zastanawiać Ciesz się że masz bagnet, u mnie nie ma W b7 miałem taki sam jak Ty, wycieraj i wkładaj parę razy a pomiary powinny się pokrywać
A4-Tomek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 11 minut temu, Pucek napisał: Ciesz się że masz bagnet, u mnie nie ma W b7 miałem taki sam jak Ty, wycieraj i wkładaj parę razy a pomiary powinny się pokrywać nawet nie wiedziałem że w 3.0 nie ma bagnetu no robię tak ze 2-3 pomiary
tomaszstn Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Byłem w tych Szczejkowicach ale najwyraźniej się spóźniłem, nikogo już nie było
Tomi_81 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Siema Brawo wy Ja dalej się kuruje jeb... zatoki
pajda Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Też kiedyś myślałem że DPF trzeba od razu wypieprzyć ale czy np. Miron albo Osiek wywalali DPF ? nie, wszyscy normalnie jeżdżą, zresztą sam to mam i będąc u Rogala pytałem o DPF to powiedział od razu - zostawić Dopóki auto normalnie jeździ to ja bym nie szukał problemu, lej DOBRY olej i pałuj auto a powinno być dobrze.Racja +1
A4-Tomek Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 No dobrze czyli po prostu czekać aż się zabije popiołem na amen i zacznie walić błędami na kompie
Mario22 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Dzięki Panowie za Wspólnie pokręcone 52 techniczne km... myjnia zaliczona rowery umyte... można odpoczywać... P tak P. s. Tomaszu tak jak pisałem byliśmy przed 12 do 13 i dzida w drogę Byłeś tam autem? czy rowerem? Biedny łukasz teraz dzwonił przeprosic... skończył pić rano... obudził sie zadzwonił i znowu śpi.. Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi