Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Był, widział, napisał swoje uwagi i tyle. Po co drążyć temat... Nie był, widział zdjęcia firmy która sprawdzała mu auto, mało tego, firma w raporcie napisała że auto fajne i można brać ale gość jest przesadnym pedantem i nie może być nawet odprysku na masce, tam w tym wątku była dłuższa dyskusja ale zostało to skasowane, ostatecznie forumowicz przyznał że trochę przesadził. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Pucek dawaj zdjęcia tej Q5 białej bo niemam fejsa To sobie załóż Jest na fb tylko to zdjęcie ktore wkleił PajdaWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 4 minuty temu, pajda napisał: 4 minuty temu, Tomi_81 napisał: Więcej zdjęć nie ma Czyje to? do wzięcia
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Kiedyś byłem na nie na Q5 a teraz zaczynają za mną przemawiać chyba się starzeje szkoda ze jest identycznie miejsca jak w A4
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Kiedyś byłem na nie na Q5 a teraz zaczynają za mną przemawiać chyba się starzeje szkoda ze jest identycznie miejsca jak w A4Rodzina się powiększa?
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 2 minuty temu, stanley napisał: 14 minut temu, egon47 napisał: Kiedyś byłem na nie na Q5 a teraz zaczynają za mną przemawiać chyba się starzeje szkoda ze jest identycznie miejsca jak w A4 Rodzina się powiększa? Na razie nie ;-) i przez najbliższe kilka lat auta nie zmieniam
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Na razie nie ;-) i przez najbliższe kilka lat auta nie zmieniam W B8 sobie poradzicie Miejsca wystarczajaco
pajda Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 W B8 sobie poradzicie [emoji6]Miejsca wystarczajacoGdzie tam jest miejsc sporo mi powiedz?? A4 jest małe i ciasne!
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 dzięki za zlota i mini imprezke Egon Ty sie nie przejmuj bo ten wydatek to pryszcz - mandaty bolą dużo bardziej I tak ogólnie jesteś na 4 miejscu - bo ja jestem na pierwszych 3 Najdroższe moje zloty: 1. Żory - jak Arturowi dałem na 5 minut auto 2. Arena - mandat w drodze na zlot 190km/h na ograniczeniu 70 jeszcze wtedy czarnym B8 - nie problem policzyć że się skończyło 500zł + 10pkt 3. Kraków - jeszcze B6 - zlot krakowski - mandat 300zł w olkuszu Teraz Wam mogę zdradzić od czego zależy status na forum - od wydanej kasy Hamer też dostał VIPa od razu po dachowaniu na zlocie Także Walada - jak by Ci kolor przeszkadzał i chciałbyś go zmienić to musisz paskiem jakąś rzeke albo most zaliczyć
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Gdzie tam jest miejsc sporo mi powiedz?? A4 jest małe i ciasne! Nie przesadzaj, rozumiem jakbyś miał 190cm wzrostu i trójkę dzieci
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 B6 B7 jest małe i ciasne - B8 jest jak najbardziej ok i nic mu nie brakuje jeżeli chodzi o ilość miejsca A Q5 miałem na wekend i jest małe - bagażnik mały
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Na bude Q5 mogę się skusić i przymnkąć oko na ilość miejsca - pod warunkiem że będzie to SQ5
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Kiedyś jak sprzedawałem B8 to jeden znajomy chciał się zamienić na Q5 - ale moim zdaniem byłaby to dla mnie zmiana na gorsze Pucek jak być miał Q5 na wekend to po nim już by Ci przeszło patrzenie po tym aucie
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 B6 B7 jest małe i ciasne - B8 jest jak najbardziej ok i nic mu nie brakuje jeżeli chodzi o ilość miejsca A Q5 miałem na wekend i jest małe - bagażnik małyDokładnieMi nawet to b7 starcza 90% jazdy robie w pojedynke
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 6 minut temu, stanley napisał: Nie przesadzaj, rozumiem jakbyś miał 190cm wzrostu i trójkę dzieci Tak jak Stasiu piszesz b8 jest wystarczające dla mnie w tamtym roku jechałem nad morze na tydzień ze znajomymi 4 dorosłe osoby + dziecko i się zmieścilismy wiec większe auto mi nie jest napewno potrzebne
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 9 minut temu, miron78 napisał: dzięki za zlota i mini imprezke Egon Ty sie nie przejmuj bo ten wydatek to pryszcz - mandaty bolą dużo bardziej I tak ogólnie jesteś na 4 miejscu - bo ja jestem na pierwszych 3 Najdroższe moje zloty: 1. Żory - jak Arturowi dałem na 5 minut auto 2. Arena - mandat w drodze na zlot 190km/h na ograniczeniu 70 jeszcze wtedy czarnym B8 - nie problem policzyć że się skończyło 500zł + 10pkt 3. Kraków - jeszcze B6 - zlot krakowski - mandat 300zł w olkuszu Teraz Wam mogę zdradzić od czego zależy status na forum - od wydanej kasy Hamer też dostał VIPa od razu po dachowaniu na zlocie Także Walada - jak by Ci kolor przeszkadzał i chciałbyś go zmienić to musisz paskiem jakąś rzeke albo most zaliczyć Wygrałeś razy 3 ? jedynie się ciesze ze nie musiałem bić szyby
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Pucek fajna sztuka - na kołach co miałem na zime w A5 - fajnie wygląda http://allegro.pl/audi-a4-b8-2009-s-line-i7113790817.html#thumb/10
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 2 minuty temu, miron78 napisał: Pucek fajna sztuka - na kołach co miałem na zime w A5 - fajnie wygląda http://allegro.pl/audi-a4-b8-2009-s-line-i7113790817.html#thumb/10 Z wyglądu fajna ale napewno nie zamienił bym 3.0 tdi na 2.0tdi
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 fajne damskie auteczko http://allegro.pl/audi-a1-limited-edition-audi-sport-i7115504134.html#thumb/13
Rekomendowane odpowiedzi