walada1987 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Obserwuj wątek bo narazie mało chętnych najprawdopodobniej jutro wszystko sie wyjaśnić czy wogule ktos sie zjawi .Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 bo oglądełem wczoraj u nas ładną Octavie RS, która ma atrapy wydechu z dwóch stron, a kopci się tylko z lewej str i tym sposobem Skoda upozycjonowała sobie swój niby top model jako village model śmiechu warte Skoda tak już robi od dawien dawna że daje atrape po jednej stronnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Skoda tak już robi od dawien dawna że daje atrape po jednej stronnietrochę chyba wstyd... ale u kuzyna z niemiec w jego octavi Rs też tak jest... tym bardziej że to też nie jest tanie autoWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 9 minut temu, pajda napisał: 1 godzinę temu, stanley napisał: bo oglądełem wczoraj u nas ładną Octavie RS, która ma atrapy wydechu z dwóch stron, a kopci się tylko z lewej str i tym sposobem Skoda upozycjonowała sobie swój niby top model jako village model śmiechu warte Skoda tak już robi od dawien dawna że daje atrape po jednej stronnie ja wiem, ze od dawna ( i nie tylko Skoda, a BMW, Volvo, VW itp) ale po nowym RS się tego nie spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ja mam jutro wolne i też mogę wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Hmmm...brzmi ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 1 Marca 2018 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Mogę jutro być bo mam nocki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 No to już jest parę osób. Może szef się skusi bo już go wieki nie widziałem na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Miałem w planach nie być ale widzę ze ekipa się zbiera wiec może wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witojcie to na która się spotykamy!Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witojcie to na która się spotykamy!Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu TapatalkaJa będę dopiero po serwisie olejowym w toyocie, mówił że potrwa to ok 2 godz a na 16 mam być więc zobaczymy, po 18 powinienem być na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ok to ja tez jakoś tak się zhawie6Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Siema Zobaczę może podjadę Mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Tomi, moje dziecko zobaczyło filmik i mówi: kup takie tylko czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Tomi, moje dziecko zobaczyło filmik i mówi: kup takie tylko czerwone A mój powiedział jak się go spytałem czy fajne "tatuś a ty juz nie chcesz Ferrari" [emoji16] pamięta co mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 mój to poniżej lamborghini nie schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 mój to poniżej lamborghini nie schodziIdealista[emoji39] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariox37 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 No i d*pa znajomi mają przyjechać ;( akurat o 18 wiec nie dam rady ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi