H4mm3R Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 A świnia w BT jak co roku jest w sobotę, a nie w piątek osiole [emoji14] Chyba Ci się z fajerwerkami pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Nie obrażaj tak mondrego zwierzątka [emoji14]Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Diman patrz w pwWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 siema kogucikiWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 siema kogucikiWysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaDo roboty się bier a nie na forum siedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 pier... nie robie odpoczywam... ile tam jest stopni bo wieje po majtach na minus 10 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 pier... nie robie odpoczywam... ile tam jest stopni bo wieje po majtach na minus 10 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Tys to jest leń jest 4,5 na minusie więc idealna pogoda na rower po południu z Rafałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Tys to jest leń jest 4,5 na minusie więc idealna pogoda na rower po południu z Rafałem Rozbestwiłem się w tym tygodniu [emoji16]Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 po tygodniowej delegacji wkońcu porządny obiadek z żoną... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 po tygodniowej delegacji wkońcu porządny obiadek z żoną... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Pełen romantyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Bierze przykład z Brata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Tak żeście mi wywiercili dziurę w brzuchu ze się zdecydowałem i jednak jada na BTWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Pozdro z szlaku... temp schodzi ale grzejemy się... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Widac że ciepło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 jadymy daliWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 4 godziny temu, Pucek napisał: Bierze przykład z Brata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Mario nie wiedziałem że już w PL. Jak skończysz pedałować to zadzwoń do mnie. Ja do 22:00 w pracy siedzę więc dzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Widac że ciepło... [emoji6]Ciepło nie jest ale fajna pogoda więc czemu nie popedalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Trochę jeziorka zamarznietego, trochę ksiezycowego krajobrazu takie tam z użytkownikami hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi