Mario22 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 no siema Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Pogoda na niedziele bombon Proponuję wyjazd od Mirona o 9.30 powrót ok 13 Trasa lajtowa i płaska drogami ubitymi i asfalt. dystans 40 km max 45 km w połowie przerwa w MOP kozłów na pifko lub loda... pifko serwuje Lotos a lody i kalorie Restauracja pod złotymi łukami czyli MC Donald... stoliki na dworze... dużo miejsca na rowery... Trasa Trase wiem jak lekko zmodyfikować że kilometrowo będzie to samo ale wiecej lasu tylko boje się że będzie w lesie syf a nie wiem czy chcecie zbrudzic wasze nowe rowerki.... wiec wstępnie wybrałem opcje czystą... ale zawsze powrót mozna zmienic i troszke wiecej lasu mieć... trasa naprawde mega amatorska i płaska tak żeby złapać bakcyla... wycieczkowo Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Pucek jakiś twój ziomek? MASAKRAhttps://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,terrorysta-isis-zatrzymany-w-rybniku-mieszkal-u-nas-pol-roku,wia5-3266-36276.html No tak, podobno dobre kebaby robił Wysłane z 1+3T
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Pogoda na niedziele bombon Proponuję wyjazd od Mirona o 9.30 powrót ok 13 Trasa lajtowa i płaska drogami ubitymi i asfalt. dystans 40 km max 45 km w połowie przerwa w MOP kozłów na pifko lub loda... pifko serwuje Lotos a lody i kalorie Restauracja pod złotymi łukami czyli MC Donald... stoliki na dworze... dużo miejsca na rowery... Trasa Trase wiem jak lekko zmodyfikować że kilometrowo będzie to samo ale wiecej lasu tylko boje się że będzie w lesie syf a nie wiem czy chcecie zbrudzic wasze nowe rowerki.... wiec wstępnie wybrałem opcje czystą... ale zawsze powrót mozna zmienic i troszke wiecej lasu mieć... trasa naprawde mega amatorska i płaska tak żeby złapać bakcyla... wycieczkowo Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka No to jadymyWysłane z 1+3T
stanley Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Mario, jak najmniej bagna, ja muszę wrzucić później rower do auta
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 No to jadymy Wysłane z 1+3T Fajny... w realiach naszych tak to wygląda... ziomek z naszej ekipy WRŚ... w tym roku całkiem niedawno odebrał nagrode osobowości roku... poza problemami ruchowymi problemy z mową itd. Ale mega gość... naprawdę wiele wspólnych wyjazdów itd. Jest z Rybnika... Szkoda tylko że w PL żeby cię było stać na coś takiego to potrzeba ci wielu przyjaciół.... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Mario, jak najmniej bagna, ja muszę wrzucić później rower do auta Wiem... dlatego o tym napisałem... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 No to jadymyWysłane z 1+3T Hamerku to nawet rower masz odpicowanyWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Fajny... w realiach naszych tak to wygląda... ziomek z naszej ekipy WRŚ... w tym roku całkiem niedawno odebrał nagrode osobowości roku... poza problemami ruchowymi problemy z mową itd. Ale mega gość... naprawdę wiele wspólnych wyjazdów itd. Jest z Rybnika... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Fajny ale nie mój... Rower wartości B8 Pucka (po modach). Ja mam coś bardziej cywilnego, kiedyś się z wami wybiorę Widać że pozytywny wariat, podziwiam takich. Wysłane z 1+3T
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Fajny ale nie mój... Rower wartości B8 Pucka (po modach). Ja mam coś bardziej cywilnego, kiedyś się z wami wybiorę Widać że pozytywny wariat, podziwiam takich. Wysłane z 1+3T Jak serio masz bryke to wpadamy kiedyś w twoje rejony i coś pokulamy... a co do Mariusza to naprawdę hardkor bo sporo jezdzi po górach itd. co do samego roweru to naprawdę kupa siana... nie jest to jego pierwszy rower... dzięki pomocy naprawdę wielu wielu ludzi... a gdzie NFZ... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 W tej chwili ma Ferrari.. zaczynał od Pandy... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Piszę się na niedziele. Stasiu można opłukać rower na bezdotyku
diman Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Piszę się na niedziele. Stasiu można opłukać rower na bezdotyku Po co na bezdotyku Miron ma nowy karcher[emoji39][emoji16]
egon47 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 56 minut temu, H4mm3R napisał: No tak, podobno dobre kebaby robił Wysłane z 1+3T Że aż dupe rozrywalo
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Po co na bezdotyku Miron ma nowy karcher[emoji39][emoji16]Lekko tylko bez ciśnienia... opłukać a nie wypłukać.... to co kto wkońcu będzie...??? P. S. Nie ma kto mauzera na wode sprzedać? Zwykły 1000 l byle nie po oleju i chemii... szczelny zawór... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Lekko tylko bez ciśnienia... opłukać a nie wypłukać.... to co kto wkońcu będzie...??? P. S. Nie ma kto mauzera na wode sprzedać? Zwykły 1000 l byle nie po oleju i chemii... szczelny zawór... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Ja będę [emoji16]
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Ja będę [emoji16]Ja też... ale o 14 muszę być w domu a wy sobie myjcie rowerki Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Jak serio masz bryke to wpadamy kiedyś w twoje rejony i coś pokulamy... a co do Mariusza to naprawdę hardkor bo sporo jezdzi po górach itd. co do samego roweru to naprawdę kupa siana... nie jest to jego pierwszy rower... dzięki pomocy naprawdę wielu wielu ludzi... a gdzie NFZ... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Trasy u mnie eleganckie, w Czechach drogi rowerowe lepsze niż autostrada A1. Więc zapraszam, czeskie piwo ja stawiam Wysłane z 1+3T
Rekomendowane odpowiedzi