Mario22 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Daje to cos? Pewnie Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Pewnie Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaKaj to kupiłeś? W lidlu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Kaj to kupiłeś? W lidlu?Tak w Lidlu od dzisiaj są jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Kaj to kupiłeś? W lidlu?Tak... ja wziołem oba w wersji trekking bo jest wersja city trekking i MTBWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Czym one się różnią ? Edytowane 12 Marca 2018 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 3 godziny temu, Arturoo napisał: Czym one się różnią ? bo te jedne sa z oparciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 No nie powiem Horny masz rację. Teraz nawet jak robię jakiś "mebel" to daję uciąć płytę na wymiar i okleić. BHP przede wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 16 minut temu, Polko_V napisał: No nie powiem Horny masz rację. Teraz nawet jak robię jakiś "mebel" to daję uciąć płytę na wymiar i okleić. BHP przede wszystkim zacięcie o laminat jak zacięcie papierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Czym one się różnią ? Kształtem i wielkością Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 8 minut temu, Mario22 napisał: Kształtem i wielkością Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka A to tak wg. uznania kupujesz do roweru/d*py czy są jakieś wyznaczniki?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jest taki fajny filmik na necie odnośnie dobierania siodełek. Powinno oczywiście się brać siodełko dobrane do tyłka. Jest takie miękkie siedzenie gdzie się siada i Twoje kości się odciskają. Mierzysz od środka do środka i z wynikiem lecisz do sklepu dobrać siodełko. Nawet mocno twarde ale dobrze dobrane nie spowoduje dolegliwości na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 32 minuty temu, tomaszstn napisał: Jest taki fajny filmik na necie odnośnie dobierania siodełek. Powinno oczywiście się brać siodełko dobrane do tyłka. Jest takie miękkie siedzenie gdzie się siada i Twoje kości się odciskają. Mierzysz od środka do środka i z wynikiem lecisz do sklepu dobrać siodełko. Nawet mocno twarde ale dobrze dobrane nie spowoduje dolegliwości na tyle To gdzie mam iść se zrobić odlew zadu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 3 godziny temu, miron78 napisał: bo te jedne sa z oparciem No tak ... pomocny jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 A to tak wg. uznania kupujesz do roweru/d*py czy są jakieś wyznaczniki?! Ja w poprzednim rowerze miałem też żelowe Selle Royal i było dużo wygodniej niz na takim ori mocno wyciętym... Te też tak dobrałem i zobaczymy jak na nim zrobie trase taką dłuższą... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ahaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 W teorii super... tylko pokaż mi sklep w gliwicach gdzie tak można sobie to sprawdzić... ja tam stosuje taktykę kupie przejade sto dwieście albo i 7 tyś km jak na ostatnim siodełku albo sprzedam po 10 km... ostatnie ori siodełko sprzedałem po paru dniach a na SR dobranym na wyczucie zeobiłem 7 tyś km do tego też zmieniłem pampers na pomarańczową wkładkę PRO Forza... do kuoy dało mi to efekt megai to bez teorii z YT... bo nie znam sklepu gdzie można dobrać tak siodełko a w obrębie gliwic bywam w każdym rowerowym sklepie... mniej teorii... więcej praktyki... .P.S. Na filmiku widać fajnego cannondale z jedną lagą... i to filmik z 2013r.... kiedyś sobie kupię taki rower... bo na razie mam tylko z niego opony... racing ralph... od schwalbe To siodełko z lidla ma funkcje pamięci.. czyli pierwsze użycie należy zrobic na dłuższym dystansie i sie wkladki zelowe dopasuja... a jak będzie w praktyce dam znać w poniedziałek... bo w niedziele coś pokulam na nim... taka technologia w 2018 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi