diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 miron tu masz linka do strony od nich http://www.osrodekzielona.pl/oferta,wypoczynkowa.html
miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 miron tu masz linka do strony od nich http://www.osrodekzielona.pl/oferta,wypoczynkowa.html dzięki czyli kawałek kurcze jest - raczej nie opłaca mi sie jechać na 2-3 godzinki
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 miron tu masz linka do strony od nich http://www.osrodekzielona.pl/oferta,wypoczynkowa.html dzięki czyli kawałek kurcze jest - raczej nie opłaca mi sie jechać na 2-3 godzinki No czyli będziecie musieli zostać na noc :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no kawalek jest tylko nie mow ze sie nie oplaca przy tym jaki masz wozek sama przyjemnosc z jazdy
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 I gnojówki dużo nie spali tu masz racje gnojowki to duzo nie spali a kucy ma co nie miara :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 kurcze, przemyślimy ale nie do końca odemnie jest to zależne - będziemy w kontakcie [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 13:29_________________________________________________zabierajcie gangole - wbijecie się na wesele..........może laski będą :gwizdanie: Pucek :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 13:42_________________________________________________KUPIĘ ALU 16 ORI AUDI - jak ktoś ma jakąś propozycje to mój nr znacie
A-rek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 witam wszystkich takie male pytanko czy dzis na spocie bedzie mial ktos Vag'a? chcialbym poprosic o sprawdzenie czy mam do wymiany termostat czy moze czujnik
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 pewnie ktos napewno bedzie mial vaga zawsze ktos ma no i troche moje padlo gruntowniej poogladalem i cholera prawdopodobnie caly pas przedni do wymiany a napewno chlodnica klimy napewno pompa wspomagania kierownicy bo kolo napedowe dostalo niezlego szczala krzywe jak cholera wentylator od klimy wiec ;( ubolewam troche zwarzywszy ze kase mi skąpą dali no i chyba bede musial prosic pucka zeby mnie zabral [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 16:24_________________________________________________no napeno na spota sie pojawie jakims pozyczonym
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja mogę zabrać tyle ludzi ile mam miejsc w aucie tylko że Gregor miał napisac co jak i o której, a my dalej się nie dogadaliśmy... więc z tego co ja wiem to MAMY TAM BYĆ KOŁO 10.00 NA MIEJSCU, proponuje wyjechać o 9:00 z Gliwic... pojedziemy koło FORUM więc tam możemy zrobić zbiórkę! zero spóźnień!!! ja na Gliwice pojade o 8.00, wstąpie po Dimana, potem po Guru i Tomka jak będzie jechał Czester, Kris a Wy co? Czester, mam rozumieć że jedziesz z nami odrazu, czy później dojedziesz tak jak Kris? Rudi, co z Wami? luuudzie odzywać się bo nic nie jest ustalone a jutro trzeba szybko wstawać :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 21:37_________________________________________________zapomniałem o królu...a co z tobą?
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Pucek właśnie rozmawialiśmy z Dimanem o której jutro też właśnie tak myśleliśmy żeby o 9 spotkać się w gliwicach także ja będę gotowy na 8.50 a czy tomek jedzie to będę wiedział dopiero rano Ps. Diman jeszcze raz wielkie dzięki
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 a Diman wie gdzie mieszkasz Guru???
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Nie wie ale możemy się spotkać tam gdzie dziś z Dimanem się spotkałem
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ok to podjedziemy na to miejsce do ciebie to o ktorej bedziesz u mnie pucek w knurowie
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no to jak on wie gdzie będziesz czekal to wporzo... a kto był na spocie i co kto zabierze? z tego co wiem to Gregor zorganizowal kiełbaski i pieczywo...świeże i pewne, więc my po przybyciu na miejsce zdecydujemy co będziemy spożywać i w jakich ilościach, potem wyprawa do sklepu i udane zakupy, no a potem??? sami sobie dodajcie ja biorę śpiwór bo różnie to bywa, kto weźmie jakąś muzyke? Diman, ja myśle że 8:30 z hakiem
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no to spoko ale gdzie sie spotkamy bo nie wiesz przeciez gdzie ja mieszkam
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 to rzuć adresem na priv a napewno trafie wiem gdzie ma Miron garaż, wiem gdzie Miron mieszka, wiem tez gdzie w knurowie jest tesco i stacja BP, więc nie jest źle a Czester był na spocie? kto się deklarował że przyjedzie na 9.00 do gliwic?
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 czester byl i dojedzie sam bo musi jeszcze na szkole zajechac[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 22:02_________________________________________________to podjedz na bp ja tam bede czekal ale co ty bys mnie zabral swoim wozidelkiem bo ja niestety musze moje odlozyc na parking az go zrobie ale jakby cos to ja mam pozyczone wozidlo od brachola takze nie ma problemu
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no Diman, spoooko, zabiore Cie postawicie 0,7 finlandii i nie ma kłopotu to jedynie jeszcze królu albo Rudi pojadą z nami, co oni mówili?
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no rudi mowila ze odpada a krolu nie wiem moze zadzwonie do niego ale nie wiem czy to nie zapozno juz[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 22:07_________________________________________________no to spoko to ja odmawiam fure od brachola niech se ja w d... wsadzi nie spoko maszyna tylko strasznie slaba a i jak z nami pojedziesz to se na paliwie zaoszczedzisz [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 22:10_________________________________________________guru przedzwon do krola bo ja gdzies nr posialem zapytaj czy jutro jedzie z nami czy dojedzie
Rekomendowane odpowiedzi