Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 buhehehhe dzwoniłem do Króla, zachwile wejdzie na forum, sie zdziwił jak powiedziałem mu o której się sotykamy, no i tez dojedzie we własnym zakresie, no i powiedziałem mu żeby się z Czesterem dogadał co i jak, to najwyżej wpadną razem... to ja widze zostają tylko najlepsi oj będzie się działo, no i coś mi sie zdaje że mamy o jeden domek za dużo
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Krolu się boi z nami spać w jednym domku to może iść do drugiego
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 a mi się zdaje że chyba odwiedzimy jutro ten ONYX w tarnowskich górach
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 dobra ja spadam spac bo jutro cza wczesnie wstawac bede czekal na bp pucek o 8.30 dzieki do jutra
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 a mi się zdaje że chyba odwiedzimy jutro ten ONYX w tarnowskich górach :naughty: [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 22:16_________________________________________________Do jutra Diman
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 a i z tym onyxsem to nie gupi pomysl ale mysle ze na tym weselu sie zabawimy i bedzie noc poslubna z pania mloda
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 noo spoko to do jutra ja już sie boję co to będzie, tylko bez fotek buhahhaha ty to może ja serio ten garniak zabiorę
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 no moj juz wisi na biglu :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 dobra teraz to juz spadam narazie do jutra
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 wieczorem to lepiej nie wpadaj...królu jak wypije to podobno włancza mu się opcja LOVE no i możesz nie zdążyć uciec nie no tak poważnie to jak tam uważasz, napewno będzie baaardzo wesoło, ale z drugiej strony, to kawał drogi no narazie:) ja też na chwile spadam, naszykować wszystko, bo rano nie będę latał, wejde za pół godziny żeby zobaczyć tylko czy ktoś czegoś nie dopisał
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 łooooo Majk!!! GRATULACJE to co wpadasz?? trzeba dziecko opić żeby rosło zdrowe
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Rudi, ja pisałem o Majkim, bo pisal że jak będzie po wszystkim to wpadnie na kielicha no a Wy to zobaczycie, jak będzie Wam się chciało to wpadnijcie
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 :polew: Mówiłeś że już dziś nie będziesz siedział na kompie :polew: a ja głupi uwierzyłem :polew: :polew:
krolu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Witam, ja jutro mam cos w szkole do załatwienia potem przujade... Moj numer kom 600996743 czester zadzwon do mnie... A ma ktos numer do czestera, prosze na PW
miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Krolu do mnie też możesz przekręcić jak już będziesz wiedział o której lecisz.Czester Ty w sumie też
krolu Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Krolu do mnie też możesz przekręcić jak już będziesz wiedział o której lecisz.Czester Ty w sumie też Ok, będę z Gliwic chyba leciał koło 11-12 ...[br]Dopisany: 02 Październik 2009, 23:07_________________________________________________Podaj numer czestera na pw... napewno się nie obrazi... [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 23:07_________________________________________________jak masz oczywiście i oczywiście - proszę podaj
Guregoru Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Ja też spadam Do jutra niektórym
Rekomendowane odpowiedzi