walada1987 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 My też wlasbie zjechali do domu. Dzięki serdeczne wszystkim razem i każdemu z osobna impreza jak zawsze z rodzinka udana. Dzięki serdeczne z miły weekendWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 My już testujemyWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 My już też dojechaliśmy i również dziękówka za miło spędzony weekendTo teraz byle do maja i na rowery [emoji6]Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu TapatalkaNa rowery trzeba się częściej umawiać nie przesadzaj, że tak długo będę czekał [emoji16]
walada1987 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Na rowery trzeba się częściej umawiać nie przesadzaj, że tak długo będę czekał [emoji16]Teraz sie coraz cieplej robi wiec kto wie może i ja się skuszeWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) dzięki wszystkich - jak zwykle śląsk się spisał na najwyższym poziomie w każdej kategorii Szkoda tylko że wóda wygrała ze sportem i nie było komu grać w śląskiej drużynie Dzięki za wspólne imprezowanie i udany wspólny wekend (kolejny) tym razem faktycznie rodzinny Ps. i co złego to tez nie ja - szczególnie w piątek bo połowy nie pamietam Szymek dzięki za współny i efektowny przejazd no i co najważniejsze przewózke Dawida - synek do teraz sika w nocy Edytowane 25 Marca 2018 przez miron78
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Dzięki Paniom i Panom za ten mega weekend. Atmosfera mega fajna, rodzinna i dzięki również za masę życzliwego śmiechu, którego uświadczyłem na każdym kroku. Jedyna szkoda, to to że Moim Dziewczynom nie było dane być ze mną...dziwne doświadczenie. Jeszcze raz dziękuję, jak co roku świetny zlot.
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Arturku, siupnął sobie raz jednego i poszedł spać
walada1987 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 No zdarza siw nie każdy ma takie zdrowie i nie daje rady ale z drugiej str wypiłem jednego w doborowym towarzystwie ;D tylko szkoda ze juz po 7 rano musiałem sie ewakuować ale za rok powrorka i moze w końcu moja zona z młodym sie wybierze Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Panie jak chciałeś jednego walnąć to było zostać w domu i napisać na forum i byśmy na fb videokonferencję zrobili
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 W życiu tam jednego nie wypiłem ... może było tak , że szkło mi się spodobało i piłem z jednego większego ale nigdy nie jednego kielicha .
walada1987 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 W życiu tam jednego nie wypiłem ... może było tak , że szkło mi się spodobało i piłem z jednego większego ale nigdy nie jednego kielicha [emoji6]. Panie jak chciałeś jednego walnąć to było zostać w domu i napisać na forum i byśmy na fb videokonferencję zrobili Arturku ja poradziłem w piątek w sobotę musialem się oszczędzać bo nie mam drugiego kierowcy jak reszta a po trzecie ogodz 7 juz mnie nie było w BT wiec w sobotę wolałem nie pic za dużo Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Wielkie dzięki za super zabawę i świetne towarzystwo ode mnie i Doroty, dla dzieci za miłe towarzystwo dla Laurki w szczególności dla Lenki za szczęśliwą rękę w losowaniu BTW - co do astry to autko niczego sobie, przyzwoity samochód i spalanie 6,3 l/100 według kompa
stanley Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Rodzina Stasiów również dziękuje. Dzieci zachwycone Chwile spędzone z Wami są bezcenne, z resztą wyjazdy rodzinne są the best
walada1987 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Aloha panyWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Pierwsza nocka zaliczona, masakra, juz nigdy więcej nie idę po imprezie do roboty!Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi