tomaszstn Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Drogi czarne, temperatura w plusie więc nie wiem po co jeździć 60km/h????
stanley Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 1 minutę temu, tomaszstn napisał: To w Zakopanem byłeś??? Przecież cały dzień przelatałem po 90km/h w mieście (aby w razie czego prawka mi nie wzięli) bo śpieszyłem się strasznie więc nie wiem o co kaman byłem też poza miastem gdzie nie sypali solą czy piaskiem i leżało sporo zamarzniętego śniegu a na Kato to asfalt czarny jak murzynek bambo ;)
stanley Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 3 minuty temu, tomaszstn napisał: Drogi czarne, temperatura w plusie więc nie wiem po co jeździć 60km/h???? zapytaj Mirona jak dzisiaj jechał "ośką" z różańcem w kapsie
stanley Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Tomku, na spokojnie, Ty na pewno jeździsz sprawnie, ale gro osób jeździ jak jamajscy bobsleiści bobslejem na zimowej olimpiadzie ;)
tomaszstn Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Dobrze że to Audi sprzedałem, ja nawet nie zauważyłem że jakaś zmiana jest. Ze średnicówki przy 80km/h na zjeździe nic się nie działo, jak po sznurku a tak poważnie to w Gliwicach dzisiaj nic nie padało, samym wieczorem trochę deszczu.
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Nawet nie chce mi się komentować tematu opon zimowych... Mam nadzieję że kiedyś ktoś wprowadzi nakaz zmiany od 1 listopada, tyle.
tomaszstn Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 A ja coraz bardziej się skłaniam ku wielosezonowym, w zeszłą zimę może raz przydały się zimówki. Cały rok jeździmy po czarnym asfalcie w dodatniej temperaturze a czasami spada do -5 więc naprawdę szkoda kasy na 2 komplety. Cały czas zawsze miałem ale w takich warunkach nie widzę najmniejszego sensu. Chyba że ktoś jeździ w góry to jak najbardziej.
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 11 minut temu, tomaszstn napisał: A ja coraz bardziej się skłaniam ku wielosezonowym, w zeszłą zimę może raz przydały się zimówki. Cały rok jeździmy po czarnym asfalcie w dodatniej temperaturze a czasami spada do -5 więc naprawdę szkoda kasy na 2 komplety. Cały czas zawsze miałem ale w takich warunkach nie widzę najmniejszego sensu. Chyba że ktoś jeździ w góry to jak najbardziej. To że dwie ostatnie zimy były lajtowe nie znaczy że ta i następna będzie taka sama, na pewno wielosezonowe będą lepsze od letnich, ale nie oszukujmy się, konkret zima wróci.
JawoR36 Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Ja mam letnie Micheliny z homologacją zimową (jedene opony które mają homologację na np Niemcy) i jeżdżę drugi rok bez problemu, a prędkości autostradowe często z dwójką z przodu
A4-Tomek Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 15 godzin temu, Pucek napisał: Nawet nie chce mi się komentować tematu opon zimowych... Mam nadzieję że kiedyś ktoś wprowadzi nakaz zmiany od 1 listopada, tyle. Od przyszłego roku ma być obowiązek ponoć. Gdzieś mi się przewineło info o tym
tomaszstn Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) 20 godzin temu, Pucek napisał: To że dwie ostatnie zimy były lajtowe nie znaczy że ta i następna będzie taka sama, na pewno wielosezonowe będą lepsze od letnich, ale nie oszukujmy się, konkret zima wróci. Żeby nie było to jestem zwolennikiem zimówek, sam już grubo od ponad 25 lat jeżdżę zimą na zimówkach ale zimy kiedyś a teraz to dwie różne historie i zaczynam się głęboko zastanawiać czy to ma sens. W każdym razie do nowego i tak zamówiłem sobie 2 komplety kół więc jak na razie będę jeździć na zimówkach Edytowane 21 Listopada 2018 przez tomaszstn
egon47 Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Godzinę temu, tomaszstn napisał: Żeby nie było to jestem zwolennikiem zimówek, sam już grubo od ponad 25 lat jeżdżę zimą na zimówkach ale zimy kiedyś a teraz to dwie różne historie i zaczynam się głęboko zastanawiać czy to ma sens. W każdym razie do nowego i tak zamówiłem sobie 2 komplety kół więc jak na razie będę jeździć na zimówkach dawaj zdjęcia nowego nabytku czy jeszcze nie odebrany?
tomaszstn Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Jak będziesz w piątek to będziesz widział
egon47 Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 11 godzin temu, tomaszstn napisał: Jak będziesz w piątek to będziesz widział jak będzie kilka osób to przyjadę
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 W dniu 20.11.2018 o 23:25, Pucek napisał: To że dwie ostatnie zimy były lajtowe nie znaczy że ta i następna będzie taka sama, na pewno wielosezonowe będą lepsze od letnich, ale nie oszukujmy się, konkret zima wróci. Tako zima będzie
Pucek Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 8 godzin temu, H4mm3R napisał: Tako zima będzie Widziałem, dooobre
Arturoo Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 W dniu 22.11.2018 o 11:53, H4mm3R napisał: Tako zima będzie Daj Bóg
walada1987 Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Bry wszystkim wybiera się ktos
horny devil Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 dzieje sie coś bo nie wiem czy palić konie
Rekomendowane odpowiedzi