Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Czester widzę, że dziś sumienni zastępujesz Guru, albo starasz się o klubowicza i już ćwiczysz :gwizdanie:

Trzeba cwiczyc :> nie kazdy zostaje klubowiczem :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Czester widzę, że dziś sumienni zastępujesz Guru, albo starasz się o klubowicza i już ćwiczysz :gwizdanie:

Trzeba cwiczyc :> nie kazdy zostaje klubowiczem :polew:

:naughty: :naughty:

Witam z rana :hi:

Opublikowano

:hi::decayed:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 12:11_________________________________________________no i właśnie się dowiedziałem, że w Knurowie przybyło S4B5 avant - postaram się go zaprosić i zachęcić do naszego Forum. Kolega wcześniej śmigał tym - jest do sprzedania a S4 już w garażu :)

http://moto.allegro.pl/item773692743_prelude_2_2_vtec_jedyna_taka_na_allegro.html

Opublikowano

:hi::decayed:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 12:11_________________________________________________no i właśnie się dowiedziałem, że w Knurowie przybyło S4B5 avant - postaram się go zaprosić i zachęcić do naszego Forum. Kolega wcześniej śmigał tym - jest do sprzedania a S4 już w garażu :)

http://moto.allegro.pl/item773692743_prelude_2_2_vtec_jedyna_taka_na_allegro.html

o kurde Dogi i A4 to zes mnie Miron zaskoczyl a tak sie zarzekal ze bedzie tylko japoniec a widze ze zszedl na dobra droge ja juz z nim pogadam zeby wpadnal do nas:D

Opublikowano

Hmmm nic się nie dzieje :mysli::decayed:

Opublikowano

Co ma sie dziac przy takiej pogodzie :mysli:

Opublikowano

To jak się nic nie dzieje to ja idę witać nowych :polew: :polew:

Opublikowano

o kurde Dogi i A4 to zes mnie Miron zaskoczyl a tak sie zarzekal ze bedzie tylko japoniec a widze ze zszedl na dobra droge ja juz z nim pogadam zeby wpadnal do nas:D

egon - Dogi nie tyle kupił A4 co S4 :wink4:

już z nim gadałem :wink4:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 17:53_________________________________________________Czester fot. nr 6 :good:

Opublikowano

siemacie z wieczorka troche czytania mialem widze ze sie wozicie po spotach coz troche mnie ominelo ale wycene dostalem wkoncu dolozyli mi jeszcze 3000 to w sumie 7000 to mysle ze sie juz nie bede z nimi fantowal co o tym myslicie gonic ich jeszcze czy starczy?'

plastiki ida do malowanie w sobote wiec w przyszlym tygodniu w sobote niedziele bedzie juz na chodzie nareszcie wiec moze za jakies 3 tygodnie sie na spocie swoim pojawie

Opublikowano

nooooooo ładniutka - Gregor bardzo podobna do Twojej :wink4:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 21:00_________________________________________________wszędzie śnieg tylko u nas czarno :(

Pucek już pewnie białego doczekać się nie może :decayed:

Opublikowano

ej co tu tak pusto ?? ;p[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 22:10_________________________________________________Miron prezesie zrob cos z tymi obywatelami co oni se robia;p

Opublikowano

pewnie na mieście śniegu szukają :decayed:

Opublikowano

heh :naughty:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 22:38_________________________________________________ej niewiecie gdzie kupie tanio zimowki oczywisce 15"

Opublikowano

heh :naughty:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 22:38_________________________________________________ej niewiecie gdzie kupie tanio zimowki oczywisce 15"

chcesz nowe czy używane [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 22:53_________________________________________________ojciec kupił firestone jak mnie pamięć nie myli nówki za chyba 8 paczek z przekładką