Bulik Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 co tu taka cisza macie coś fajnego http://www.youtube.com/watch?v=EvDyeonYaKs&feature=rec-HM-fresh+div i wyobraźcie sobie jakby ktoś z was został tak wmontowany :polew: :polew: wypasiona ta "biblioteczka"
bish - kopt Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 jak tam Diman skleciłeś już dupowóz? ...kurde na tych mrozach jakby bucior lepszy jest ...albo N75 mi oszalał
diman Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 jak tam Diman skleciłeś już dupowóz? ...kurde na tych mrozach jakby bucior lepszy jest ...albo N75 mi oszalał narazie na delegacji jestem i wozek czeka na mnie w garazu bede dopiero na weekend sie z nim bawil takze jest szansa ze na przyszly spocik nim juz bede jak nic sie nie spieradzieli
Pelex Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Siemano wszystkim Piterra filmik jak zawsze
miron78 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 jak tam Diman skleciłeś już dupowóz? ...kurde na tych mrozach jakby bucior lepszy jest ...albo N75 mi oszalał furki z turbinką zawsze są śmielsze do jazdy w chłodne dni [br]Dopisany: 22 Październik 2009, 21:39_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/a4_avant_30tdi_232ps_2007r_vs_a6_avant_30tdi_224ps_2006r-t99732.0.html :polew:
Guregoru Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 No i Miron zamknął kolejny temat :polew:
krolu Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Piszcie tu coś Panowie bo Miron spamuje na każdym innym wątku więc jak naciskam "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki." to przy każdym fioletowe miron78 ...
Guregoru Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Piszcie tu coś Panowie bo Miron spamuje na każdym innym wątku więc jak naciskam "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki." to przy każdym fioletowe miron78 ... No wszędzie go pełno ale nic konstruktywnego nie umie napisać
miron78 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Piszcie tu coś Panowie bo Miron spamuje na każdym innym wątku więc jak naciskam "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki." to przy każdym fioletowe miron78 ... No wszędzie go pełno ale nic konstruktywnego nie umie napisać ja już tak mam - wszędzie piszę i wszędzie mnie wyganiają
Guregoru Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Piszcie tu coś Panowie bo Miron spamuje na każdym innym wątku więc jak naciskam "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki." to przy każdym fioletowe miron78 ... No wszędzie go pełno ale nic konstruktywnego nie umie napisać ja już tak mam - wszędzie piszę i wszędzie mnie wyganiają No dobrze Miron porozmawiajmy o tym :polew:
miron78 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Piszcie tu coś Panowie bo Miron spamuje na każdym innym wątku więc jak naciskam "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki." to przy każdym fioletowe miron78 ... No wszędzie go pełno ale nic konstruktywnego nie umie napisać ja już tak mam - wszędzie piszę i wszędzie mnie wyganiają No dobrze Miron porozmawiajmy o tym :polew: kiedyś chodziłem na terapie - ale źle się skończyło - ten co prowadził sam teraz chodzi
Pucek Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam Pany, do której macie zamiar jutro się spotować??? bo mam okazję wyjechać szybciej i myśle że lekko po 21 bym mógł być w Gliwicach, ale nie wiem czy mam tam po co jechać skoro ekipy z MC nie ma
miron78 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 trudno powiedzieć do której
czester Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ja nie wiem czy w ogole bede
miron78 Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 Ja nie wiem czy w ogole bede wiem wiem - na katowickie się przenosisz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi