Guregoru Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 taaaa ciekawe ile kart do konta jej za to dajesz jak widzisz, Mirek to tylko oddaje tą złotą, Maestro Dorota Mirkowi nabija na kartę punktową ze stacji a on później bierze sobie helikoptery na sterowanie za punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ty Guru o tym nie wiesz, bo skąd prawiczek może takie rzeczy wiedzieć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 taaaa ciekawe ile kart do konta jej za to dajesz jak widzisz, Mirek to tylko oddaje tą złotą, Maestro Mirek sie ostatnio wygadał że od jakiegoś czasu daje Dorocie kartę z BP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 taaaa ciekawe ile kart do konta jej za to dajesz jak widzisz, Mirek to tylko oddaje tą złotą, Maestro Mirek sie ostatnio wygadał że od jakiegoś czasu daje Dorocie kartę z BP :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ty Guru o tym nie wiesz, bo skąd prawiczek może takie rzeczy wiedzieć :gwizdanie: Pucek a ty co taki ogier wiesz że krowa która dużo muczy ............ :tongue4:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 23:37_________________________________________________ taaaa ciekawe ile kart do konta jej za to dajesz jak widzisz, Mirek to tylko oddaje tą złotą, Maestro Mirek sie ostatnio wygadał że od jakiegoś czasu daje Dorocie kartę z BP :gwizdanie: No popatrz i jeszcze się nie kapnęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 to już pewnie ma parę tysięcy punktów, ciekawe co wybierze za punkty? teraz to mogę tylko pomruczyć nic mi nie zostało, albo jeszcze jest kolega Miszka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 to już pewnie ma parę tysięcy punktów, ciekawe co wybierze za punkty? teraz to mogę tylko pomruczyć nic mi nie zostało, albo jeszcze jest kolega Miszka :polew: Idź na "grzybobranie" :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 ostatnio mi za punkty APU proponowali - ale Dorota woli corse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 wiesz ile paliwa mam za 120 zł ? ja nie mam turbo gnoju jeszcze jestem młody, jeszcze na tym mogę zarobić ostatnio mi za punkty APU proponowali - ale Dorota woli corse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 OK ja uciekam spać bo padam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 wiesz ile paliwa mam za 120 zł ? ja nie mam turbo gnoju jeszcze jestem młody, jeszcze na tym mogę zarobić ostatnio mi za punkty APU proponowali - ale Dorota woli corse ok - Dorota chyba śpi - więc teraz ja też mogę iść do jutra konusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Biedny Pucek zostało mu tylko auto i ręka :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 23:43_________________________________________________Na razie Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 OK ja uciekam spać bo padam tylko nie padnij na Ewe - bo do Gurego po drugi fotelik pojedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 to narazie Majki spadaj Fiolecik chyba znów przybrałeś bo jakoś sie nie boisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 OK ja uciekam spać bo padam tylko nie padnij na Ewe - bo do Gurego po drugi fotelik pojedziesz Wózka u mnie nie brał to nadrobi zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 to narazie Majki spadaj Fiolecik chyba znów przybrałeś bo jakoś sie nie boisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 to narazie Majki spadaj Fiolecik chyba znów przybrałeś bo jakoś sie nie boisz Pucek Miron myśli że ma 3.0 to już go nikt nie dogoni jak będzie uciekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 chcesz T A K wyglądać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 eeeee gdzie tam mi w głowie uciekać [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 23:46_________________________________________________ok - spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 nie ucieknie, bo mu nie odpali :gwizdanie: bo ten typ tak słabo odpala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi