Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 przyjedźcie do miasta, w Katosach nie bedzie problemu z kręglami bo słyszałem ostatnio u Was na spocie, że najwieksza kręgielnie w Gliwicach ma dwa lub trzy tory
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 jesli ja moge cos zaproponowac :gwizdanie: http://www.hotelamadeus.pl/?site=Rozrywka moge zrobic rezerwacje, na poczatek bylyby: kręgle, bilard, cymbergaj, a potem night club z dyskteka i drink barem. bardzo fajna atmosfera!
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 przyjedźcie do miasta, w Katosach nie bedzie problemu z kręglami bo słyszałem ostatnio u Was na spocie, że najwieksza kręgielnie w Gliwicach ma dwa lub trzy tory My do "ełu" nie jeździmy [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 18:54_________________________________________________ jesli ja moge cos zaproponowac :gwizdanie: http://www.hotelamadeus.pl/?site=Rozrywka moge zrobic rezerwacje, na poczatek bylyby: kręgle, bilard, cymbergaj, a potem night club z dyskteka i drink barem. bardzo fajna atmosfera! A na koniec 300 zł w plecy
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Miszka, nie kozacz mi tu bo w takim Rybniku który jest 3 razy mniejszy od Katowic jest duuuża kręgielnia, na poziomie no i nie z odpadającymi deskami po których toczy się kula... na 8 stanowisk bodajrze, ale nie ręcze głową :>
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Pucek ja słyszałem że "Dystrykt 9" jest całkiem fajny calkiem fajny? jest za***isty nie lubie filmow s-f, a ten wyjatkowo mnie wciagnal. A na koniec 300 zł w plecy bawie sie tam co jakis czas i nie jest tak zle, a bogaczem nie jestem. ciezko was zadowolic, tak samo jak .......... :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 18:58_________________________________________________Pucek i nie jest to jedyna kręgielnia w Rybniku
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja bym najlepiej zrobił tak: odwiedzić knajpe typu BAR U ZBYCHA, najebać się, obrzygać barmanke, dostać wp***dol i wrócić taryfą do domu tyle
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 A-rek pomysł :good: :good:a ile tam nocleg kosztuje ? ja bym najlepiej zrobił tak: odwiedzić knajpe typu BAR U ZBYCHA, najebać się, obrzygać barmanke, dostać wp***dol i wrócić taryfą do domu tyle fajny pomysł ale wiesz ja zostawiłem żelazko na gazie ... :decayed:
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja bym najlepiej zrobił tak: odwiedzić knajpe typu BAR U ZBYCHA, najebać się, obrzygać barmanke, dostać wp***dol i wrócić taryfą do domu tyle Czyli tak jakby zielona tak :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja bym najlepiej zrobił tak: odwiedzić knajpe typu BAR U ZBYCHA, najebać się, obrzygać barmanke, dostać wp***dol i wrócić taryfą do domu tyle to jak to wybierzecie to ja sie piszę
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 zielona THE BEST tym razem będę Mirkiem, zdrowy i żywy na nastepny dzień królu, sorry ale tylko piz*Y nie piją
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 zielona THE BEST tym razem będę Mirkiem, zdrowy i żywy na nastepny dzień królu, sorry ale tylko piz*Y nie piją ale ja piję, tylko w zielonej to nie był mój dzień tak samo jak Gołota tez nie miał swojego dnia ... Pozatym nie lubię dostawać wp***dol ... :gwizdanie: Zygać mogę na cokolwiek
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 ja bym najlepiej zrobił tak: odwiedzić knajpe typu BAR U ZBYCHA, najebać się, obrzygać barmanke, dostać wp***dol i wrócić taryfą do domu tyle
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 tym razem będę Mirkiem, zdrowy i żywy na nastepny dzień Ale tak pewnie będzie do końca pierwszej flachy a dalej królu, sorry ale tylko piz*Y nie piją Czekaj jak to Prezes przeczyta :polew: :polew:
diman Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 mysle ze ta ruda slaska czyli plaza to chyba bedzie najlepsza
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 mysle ze ta ruda slaska czyli plaza to chyba bedzie najlepsza Znów gej party :thumbdown:
egon0407 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja bym najlepiej zrobił tak: odwiedzić knajpe typu BAR U ZBYCHA, najebać się, obrzygać barmanke, dostać wp***dol i wrócić taryfą do domu tyle bardzo dobra opcja
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a ile tam nocleg kosztuje ? nigdy nie pytalem i nie chce wiedziec :>
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 zielona THE BEST tym razem będę Mirkiem, zdrowy i żywy na nastepny dzień królu, sorry ale tylko piz*Y nie piją a ja też niekiedy nie piję i piz*ą się nie czuję
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ale Mirek pił w zielonej, to ten drugi KOKS nie pił... więc Guru, ponawiam pytanie, czy chcesz T A K wyglądać?
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 mysle ze ta ruda slaska czyli plaza to chyba bedzie najlepsza ja też tą opcje obstawiam
Rekomendowane odpowiedzi