krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 chudy, żeby Ci kołpaków ktoś nie zaj.... Próbuj, podłączyłem je pod 230V
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 hhahahahha doookładnie każdy spełni swoje zboczone pragnienia :polew: chudy, żeby Ci kołpaków ktoś nie zaj.... ide na kolacje, opanujcie nerwy :> co je kawaler na kolacje chipsy
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 chudy, żeby Ci kołpaków ktoś nie zaj.... Próbuj, podłączyłem je pod 230V Weźmiemy Pelexa :naughty:[br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 19:19_________________________________________________ hhahahahha doookładnie każdy spełni swoje zboczone pragnienia :polew: chudy, żeby Ci kołpaków ktoś nie zaj.... ide na kolacje, opanujcie nerwy :> co je kawaler na kolacje chipsy To było poniżej pasa :decayed:
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a ja właśnie nie bede siedział jak łajza w domu i gapił sie w tv chyba że...ktoś mnie zaprosi mama mi coś tam zrobiła
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 jesli wypad w gory was interesuje to polecam http://www.hoteljano.pl/lokalizacja.htm . bylem tam w zeszlym miesiacu i bylo
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 a ja właśnie nie bede siedział jak łajza w domu i gapił sie w tv chyba że...ktoś mnie zaprosi mama mi coś tam zrobiła
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 jesli wypad w gory was interesuje to polecam http://www.hoteljano.pl/lokalizacja.htm . bylem tam w zeszlym miesiacu i bylo podstawowe pytanie ile - w tym wypadku za całe piętro
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a ja właśnie nie bede siedział jak łajza w domu i gapił sie w tv chyba że...ktoś mnie zaprosi mama mi coś tam zrobiła To też :foch:
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Pucek jak Ci się nudzi to w okresie świąteczno-noworocznym jest niezła fucha w Knurowie - jako że to właśnie taki okres to nieźle można przyrobić w krótkim czasie
boniu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 a co bedzie chodzil i cukierki po domach sprzedawal?? haha
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 a co bedzie chodzil i cukierki po domach sprzedawal?? haha ja pisałem poważnie
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 co roku jest mało chętnych - bo ktoś kto ma rodzine to raczej woli nie pracować w tym czasie ( rok temu nieźle płacili )
diman Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 odsniezanie podjazdów?? hahaha tu nie ma podjazdow tu sa same bloki :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 odsniezanie podjazdów?? hahaha tu nie ma podjazdow tu sa same bloki :gwizdanie: właśnie
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 wlasnie na Vivie leci smieszny program Shibuya ale spiewa tam ladna dziewczyna o ta http://nasza-klasa.pl/profile/8972457/gallery/151
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 co roku jest mało chętnych - bo ktoś kto ma rodzine to raczej woli nie pracować w tym czasie ( rok temu nieźle płacili ) To pisz za co
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 jestem, 2 hot dogi na szybko i 2 mandarynki, po kolacji, dieta wiedziałem że musze się śpieszyć bo znów nawalicie parę stron Mirek, niech zgadne, wyprowadzanie psów?
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 wlasnie na Vivie leci smieszny program Shibuya ale spiewa tam ladna dziewczyna o ta http://nasza-klasa.pl/profile/8972457/gallery/151 nie mam konta na NK [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 19:31_________________________________________________ jestem, 2 hot dogi na szybko i 2 mandarynki, po kolacji, dieta wiedziałem że musze się śpieszyć bo znów nawalicie parę stron Mirek, niech zgadne, wyprowadzanie psów? jaja widze sobie dalej robicie
Rekomendowane odpowiedzi