Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem co na 1000 :no: nie mam zupełnie pomysłu :mysli:

Tyle spamowania, pół życia przed kompem, zona odeszła, pies z głodu padł wszystko, żeby wbić ten 1000, a taki Ci powiem, że n ie ma pomysłu - tylko się załamać

:polew:[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 14:09_________________________________________________a komuś by odpowiadał współny wyjazd na zimowy Grill do BB ? czy marny pomysł ?

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tyle spamowania, pół życia przed kompem, zona odeszła, pies z głodu padł wszystko, żeby wbić ten 1000, a taki Ci powiem, że n ie ma pomysłu - tylko się załamać

Zapomniałeś dodać o rybkach :tongue4:[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 14:12_________________________________________________

a komuś by odpowiadał współny wyjazd na zimowy Grill do BB ? czy marny pomysł ?

Według mnie padaka :thumbdown: nie jak jest tak zimno :no:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 14:09_________________________________________________a komuś by odpowiadał współny wyjazd na zimowy Grill do BB ? czy marny pomysł ?

Mi pasuje czarnulą :decayed::naughty:

Opublikowano

:bry:

Diman, zła wiadomość, nie można kupić samej kostki, tej która jest w lampie, więc trza ciąć starą z lampy albo...jest inne wyjście :)

Mirek, u mnie sprawa wygląda tak że ja jak jade do Bielska to nie jade w piątek na spota bo pracuje na noc a żeby być tu czy tam to muszę wziąść dzień wolny, więc kombinujcie

chociaż szczerze to szkoda mi brać dzień wolny gdy ide na noc, więc jak będę to będę, mnie nie bierzcie pod uwagę :wink4:

Królu...za***istych masz kolegów :decayed:

Opublikowano

Zapraszam na spocika do BB :P :P a tak wracając do mojego wieku to juz nie dlugo bede 21 latkiem:P doslownie kwestia 23 dni :P:P:P ... ja dzis o 3 skonczylem pic o 6 sie obudzilem do roboty ale zwatpilem...nie ma to jak u siebie :P

Opublikowano

Boniu, to ile lat ma Twoja Żona? :decayed:

Opublikowano
a komuś by odpowiadał współny wyjazd na zimowy Grill do BB ? czy marny pomysł ?

bardzo dobry pomysl :good: tylko o ktorej oni maja tam spoty? w srode rano jade na odwiedziny do naszych poludniowych sasiadow ale mysle ze wyrobie sie do poznego popoludnia. no chyba ze taki grill lepiej byloby zrobic w godz popoludniowych w sloncu, a nie w nocy jak juz bedzie ciemno i zimno.

Opublikowano
:bry: co do tego wyjazdu w srode do bb to ja nie dam rady bo musialbym wyjechac dopiero o 18 albo 18.30 z chaty czyli niezle zapozno wiec odpada mysle ze jak juz to ta sobota bedzie najodpowiedniejsza bynajmniej dla mnie wiec kombinujcie
Opublikowano

Ja na środę odpadam bo po pierwsze tak jak pisałem pogoda na grilla jak dla mnie jest raczej nieciekawa i po drugie podobnie jak Diman wyjechał bym dopiero koło 19 także zbytnio się nie opłaca :no:

Opublikowano

a tak w ogóle to te kino czy co tam innego to planujecie na piątek czy sobotę?

bo ja już sam nie wiem :mysli:

Opublikowano

Mówili coś o sobocie tylko że ja w tą sobotę odpadam :no: za to pasuje mi każdy dzień następnego tygodnia :)

Opublikowano

no mi właśnie przyszły tydzień pasuje idealnie, może być piątek i ostatecznie sobota

ta sobota też mi jak najbardziej pasuje, środa i piątek to jedynie przez dzień wolny...

Opublikowano

Jak do kina to ja bym poszedł na ten "Dystrykt 9"

Opublikowano

to idź z bratem ...

Opublikowano

w bb robimy ognisko do ogrzania sie wiec nie jest tak zimno bo to jest w takiej budce przystosowanej do ognisk :P... mnie nie bedzie w srode.moze bede za tydzien

Opublikowano

to idź z bratem ...

A ty z d*pą :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

to idź z bratem ...

A ty z d*pą :tongue4: :tongue4:

Ale sobie słodzicie :polew:

Idzcie z Mironem albo Dimanem hehe oni mają już wprawe w chodzeniu do kina lub na film :tongue4: