miron78 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja nie wiem co na 1000 nie mam zupełnie pomysłu Tyle spamowania, pół życia przed kompem, zona odeszła, pies z głodu padł wszystko, żeby wbić ten 1000, a taki Ci powiem, że n ie ma pomysłu - tylko się załamać [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 14:09_________________________________________________a komuś by odpowiadał współny wyjazd na zimowy Grill do BB ? czy marny pomysł ?
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja nie wiem co na 1000 nie mam zupełnie pomysłu Tyle spamowania, pół życia przed kompem, zona odeszła, pies z głodu padł wszystko, żeby wbić ten 1000, a taki Ci powiem, że n ie ma pomysłu - tylko się załamać Zapomniałeś dodać o rybkach [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 14:12_________________________________________________ a komuś by odpowiadał współny wyjazd na zimowy Grill do BB ? czy marny pomysł ? Według mnie padaka nie jak jest tak zimno
krolu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja nie wiem co na 1000 nie mam zupełnie pomysłu Tyle spamowania, pół życia przed kompem, zona odeszła, pies z głodu padł wszystko, żeby wbić ten 1000, a taki Ci powiem, że n ie ma pomysłu - tylko się załamać [br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 14:09_________________________________________________a komuś by odpowiadał współny wyjazd na zimowy Grill do BB ? czy marny pomysł ? Mi pasuje czarnulą
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Diman, zła wiadomość, nie można kupić samej kostki, tej która jest w lampie, więc trza ciąć starą z lampy albo...jest inne wyjście Mirek, u mnie sprawa wygląda tak że ja jak jade do Bielska to nie jade w piątek na spota bo pracuje na noc a żeby być tu czy tam to muszę wziąść dzień wolny, więc kombinujcie chociaż szczerze to szkoda mi brać dzień wolny gdy ide na noc, więc jak będę to będę, mnie nie bierzcie pod uwagę Królu...za***istych masz kolegów
boniu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zapraszam na spocika do BB :P a tak wracając do mojego wieku to juz nie dlugo bede 21 latkiem:P doslownie kwestia 23 dni :P:P ... ja dzis o 3 skonczylem pic o 6 sie obudzilem do roboty ale zwatpilem...nie ma to jak u siebie
A-rek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 a komuś by odpowiadał współny wyjazd na zimowy Grill do BB ? czy marny pomysł ? bardzo dobry pomysl tylko o ktorej oni maja tam spoty? w srode rano jade na odwiedziny do naszych poludniowych sasiadow ale mysle ze wyrobie sie do poznego popoludnia. no chyba ze taki grill lepiej byloby zrobic w godz popoludniowych w sloncu, a nie w nocy jak juz bedzie ciemno i zimno.
egon0407 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 chlopy a tak z innej beczki ma ktos moze kanal?? Bo potrzebuje sprawdzic ktora poduszka pod silnikiem mi stuka;/
boniu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 spoty sa o 18... moja zona ma rowniez 22
diman Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 co do tego wyjazdu w srode do bb to ja nie dam rady bo musialbym wyjechac dopiero o 18 albo 18.30 z chaty czyli niezle zapozno wiec odpada mysle ze jak juz to ta sobota bedzie najodpowiedniejsza bynajmniej dla mnie wiec kombinujcie
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja na środę odpadam bo po pierwsze tak jak pisałem pogoda na grilla jak dla mnie jest raczej nieciekawa i po drugie podobnie jak Diman wyjechał bym dopiero koło 19 także zbytnio się nie opłaca
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 a tak w ogóle to te kino czy co tam innego to planujecie na piątek czy sobotę? bo ja już sam nie wiem
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Mówili coś o sobocie tylko że ja w tą sobotę odpadam za to pasuje mi każdy dzień następnego tygodnia
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 no mi właśnie przyszły tydzień pasuje idealnie, może być piątek i ostatecznie sobota ta sobota też mi jak najbardziej pasuje, środa i piątek to jedynie przez dzień wolny...
egon0407 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Moze pojdziemy do Kina na film Fighting?? co myslicie
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jak do kina to ja bym poszedł na ten "Dystrykt 9"
krolu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jak do kina to ja bym poszedł na ten "Dystrykt 9" to idź z bratem ...
boniu Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 w bb robimy ognisko do ogrzania sie wiec nie jest tak zimno bo to jest w takiej budce przystosowanej do ognisk ... mnie nie bedzie w srode.moze bede za tydzien
Guregoru Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jak do kina to ja bym poszedł na ten "Dystrykt 9" to idź z bratem ... A ty z d*pą :tongue4:
MAJKI Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Jak do kina to ja bym poszedł na ten "Dystrykt 9" to idź z bratem ... A ty z d*pą :tongue4: Ale sobie słodzicie Idzcie z Mironem albo Dimanem hehe oni mają już wprawe w chodzeniu do kina lub na film
Rekomendowane odpowiedzi