miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 kołpaki 19 teraz mam 17' nie będę na mniejsze zmieniać, wiem, że to pogarsza komfort ale LANS na jets najważniejszy :gwizdanie:
egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 bedzie Lans na pelnej... :D:D dasz mi w piątek przymierzyć ?? :kox: jak obiecasz ze nie polamiesz<LOL> ok :polew: :polew: No proszę najpierw była wymiana alek a teraz będzie wymiana kołpaków rozwijamy się na tych spotach :polew: nie chcę pytać co będzie dalej - wymiana trytytek kupimy maszyne do wulkanizacji i bedziemy nawet opony zamieniac
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 bedzie Lans na pelnej... :D:D dasz mi w piątek przymierzyć ?? :kox: jak obiecasz ze nie polamiesz<LOL> ok :polew: :polew: No proszę najpierw była wymiana alek a teraz będzie wymiana kołpaków rozwijamy się na tych spotach :polew: nie chcę pytać co będzie dalej - wymiana trytytek kupimy maszyne do wulkanizacji i bedziemy nawet opony zamieniac nie po to mamy zloty żeby maszyna nam była potrzebna
egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 bedzie Lans na pelnej... :D:D dasz mi w piątek przymierzyć ?? :kox: jak obiecasz ze nie polamiesz<LOL> ok :polew: :polew: No proszę najpierw była wymiana alek a teraz będzie wymiana kołpaków rozwijamy się na tych spotach :polew: nie chcę pytać co będzie dalej - wymiana trytytek kupimy maszyne do wulkanizacji i bedziemy nawet opony zamieniac nie po to mamy zloty żeby maszyna nam była potrzebna no faktycznie wystarczy łom i mlotek :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 bedzie Lans na pelnej... :D:D dasz mi w piątek przymierzyć ?? :kox: jak obiecasz ze nie polamiesz<LOL> ok :polew: :polew: No proszę najpierw była wymiana alek a teraz będzie wymiana kołpaków rozwijamy się na tych spotach :polew: nie chcę pytać co będzie dalej - wymiana trytytek kupimy maszyne do wulkanizacji i bedziemy nawet opony zamieniac nie po to mamy zloty żeby maszyna nam była potrzebna Może na razie poprzestańmy na wymianie dywaników w środku
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 bedzie Lans na pelnej... :D:D dasz mi w piątek przymierzyć ?? :kox: jak obiecasz ze nie polamiesz<LOL> ok :polew: :polew: No proszę najpierw była wymiana alek a teraz będzie wymiana kołpaków rozwijamy się na tych spotach :polew: nie chcę pytać co będzie dalej - wymiana trytytek kupimy maszyne do wulkanizacji i bedziemy nawet opony zamieniac nie po to mamy zloty żeby maszyna nam była potrzebna no faktycznie wystarczy łom i mlotek :gwizdanie: tyle że tym razem ktoś inny udostępni koło :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Może na razie poprzestańmy na wymianie dywaników w środku Jeśli dobrze Pamiętam to A-rek ma z RS-4 + 10 koni... chętnie przetestuję
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 bedzie Lans na pelnej... :D:D dasz mi w piątek przymierzyć ?? :kox: jak obiecasz ze nie polamiesz<LOL> ok :polew: :polew: No proszę najpierw była wymiana alek a teraz będzie wymiana kołpaków rozwijamy się na tych spotach :polew: nie chcę pytać co będzie dalej - wymiana trytytek kupimy maszyne do wulkanizacji i bedziemy nawet opony zamieniac nie po to mamy zloty żeby maszyna nam była potrzebna no faktycznie wystarczy łom i mlotek :gwizdanie: tyle że tym razem ktoś inny udostępni koło :gwizdanie: No co ty nie wierzysz w nas [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:50_________________________________________________ Może na razie poprzestańmy na wymianie dywaników w środku Jeśli dobrze Pamiętam to A-rek ma z RS-4 + 10 koni... chętnie przetestuję Ale musisz wziąć kapcie bo nie wiem czy A-rek wpuści cię na nie w butach
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Może na razie poprzestańmy na wymianie dywaników w środku Jeśli dobrze Pamiętam to A-rek ma z RS-4 + 10 koni... chętnie przetestuję Arek na z RS4 - to czemu ja nie widziałem
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 tyle że tym razem ktoś inny udostępni koło :gwizdanie: Ty i tak masz jakieś chińskie gumy Tojo... kto by to zakładał :decayed:
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Może na razie poprzestańmy na wymianie dywaników w środku Jeśli dobrze Pamiętam to A-rek ma z RS-4 + 10 koni... chętnie przetestuję Arek na z RS4 - to czemu ja nie widziałem Bo też byś zaraz taki chciał
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Może na razie poprzestańmy na wymianie dywaników w środku Jeśli dobrze Pamiętam to A-rek ma z RS-4 + 10 koni... chętnie przetestuję Arek na z RS4 - to czemu ja nie widziałem albo ktoś inny ale na bank widziałem takie ...
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 tyle że tym razem ktoś inny udostępni koło :gwizdanie: Ty i tak masz jakieś chińskie gumy Tojo... kto by to zakładał :decayed: to jo by je zakłodoł
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 tyle że tym razem ktoś inny udostępni koło :gwizdanie: Ty i tak masz jakieś chińskie gumy Tojo... kto by to zakładał :decayed: to jo by je zakłodoł :polew: :polew: :polew:
egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30 A tam to przecież jeszcze dużo czasu :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30 idź idź - do laski nie masz co jechać - u mnie siedzi
egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30 idź idź - do laski nie masz co jechać - u mnie siedzi pozdrow ja odemnie
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30 idź idź - do laski nie masz co jechać - u mnie siedzi pozdrow ja odemnie jak by to była warsaFka to by było :sexinbed: ode mnie
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dobra Laski ja zmykam bo trzeba wstac o 4:30 idź idź - do laski nie masz co jechać - u mnie siedzi A co na to Dorota
Rekomendowane odpowiedzi