A-rek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 a tak przy okazji - kto teraz stawia - bo jakoś nic nie słychać w temacie - po 1000 jakiś zamęt się zrobił liczysz ze do piatku padnie kolejna setka
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ja sobie z każdym jezykiem radze - przynajmnije tak laski gadają :polew: :polew: :polew: Angielski rulez przynajmniej wszędzie się dogadasz spróbuj szczęścia z włochami...
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 a tak przy okazji - kto teraz stawia - bo jakoś nic nie słychać w temacie - po 1000 jakiś zamęt się zrobił liczysz ze do piatku padnie kolejna setka do któregoś napewno - zawsze dużo wcześniej było wiadomo kto stawia
A-rek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 moze juz skonczymy spamowac bo jak Pucek i Piterra z szychty wroca to beda musieli z godzine nadrabiac
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 moze juz skonczymy spamowac bo jak Pucek i Piterra z szychty wroca to beda musieli z godzine nadrabiac [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:40_________________________________________________skończą czytać i zaś na szychta
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 moze juz skonczymy spamowac bo jak Pucek i Piterra z szychty wroca to beda musieli z godzine nadrabiac e tam
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ja sobie z każdym jezykiem radze - przynajmnije tak laski gadają :polew: :polew: :polew: Angielski rulez przynajmniej wszędzie się dogadasz spróbuj szczęścia z włochami... Krolu a rzeczy z firmy Brevi to myślisz skąd są :?: właśnie z Włoch i na razie nie miałem problemu żeby się z nimi dogadać
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 ja sobie z każdym jezykiem radze - przynajmnije tak laski gadają :polew: :polew: :polew: Angielski rulez przynajmniej wszędzie się dogadasz spróbuj szczęścia z włochami... Krolu a rzeczy z firmy Brevi to myślisz skąd są :?: właśnie z Włoch i na razie nie miałem problemu żeby się z nimi dogadać tyle że zawsze zamawia jedno a przychodzi drugie
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 moze juz skonczymy spamowac bo jak Pucek i Piterra z szychty wroca to beda musieli z godzine nadrabiac Pucek do mnie dzwonił jakieś 15 minut temu i powiedział że będzie na forum ale zanim nadrobi zaległości to chyba już wszyscy spać pójdą :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ja sobie z każdym jezykiem radze - przynajmnije tak laski gadają :polew: :polew: :polew: Angielski rulez przynajmniej wszędzie się dogadasz spróbuj szczęścia z włochami... Krolu a rzeczy z firmy Brevi to myślisz skąd są :?: właśnie z Włoch i na razie nie miałem problemu żeby się z nimi dogadać tyle że zawsze zamawia jedno a przychodzi drugie A to już ku*wa inna sprawa :polew:
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Krolu a rzeczy z firmy Brevi to myślisz skąd są :?: właśnie z Włoch i na razie nie miałem problemu żeby się z nimi dogadać Super to masz farta... ja znam samych nie kompetentnych włochów którym chce się aż powiedzieć vafanculo... :gwizdanie: :foch: o co kaman?? ja jestem mikrofonu szaman ??
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 :foch: :?: :polew: Ku*wa to se pogadali
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:44_________________________________________________ [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:45_________________________________________________
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:44_________________________________________________ [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:45_________________________________________________ Miron ja nie wiem co ty bierzesz ale zmień dealera albo bierz połowę
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 aaaaaaaa szanowną elite zapytać chcę czy mogę wpaść na spotaw piątek czy już zamknięta lista zgadnij :tongue4: :tongue4:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 ser to akurat lubię :>[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 22:47_________________________________________________ lista zamknieta a tego kto tu wpuścił
Rekomendowane odpowiedzi