miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 ok - starczy tego spamu do wyr ludziska
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 A właśnie że nie Guru - kończ już lepiej z tym forum - wiem że pisanie jedną ręką nie jest wygodne :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ok - starczy tego spamu do wyr ludziska pójdziemy zaraz po Tobie... [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 23:23_________________________________________________ A właśnie że nie Guru - kończ już lepiej z tym forum - wiem że pisanie jedną ręką nie jest wygodne :gwizdanie: o kuraw ahahahhaha :polew: :polew: :polew:: :polew: :polew: :polew: : :polew: :polew: :polew: : :polew: :polew: :polew: : :polew: :polew: :polew: : :polew: :polew: :polew: : :polew: :polew: :polew: : :polew: :polew: :polew: leżę....
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 A właśnie że nie Guru - kończ już lepiej z tym forum - wiem że pisanie jedną ręką nie jest wygodne :gwizdanie: No co ty już dawno dwoma piszę przecież ile razy można w jeden wieczór to powtarzać
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 A właśnie że nie Guru - kończ już lepiej z tym forum - wiem że pisanie jedną ręką nie jest wygodne :gwizdanie: No co ty już dawno dwoma piszę przecież ile razy można w jeden wieczór to powtarzać
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ja jeszcze 20 minut będę na forum... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ja jeszcze 20 minut będę na forum... :gwizdanie: A potemidziesz na ełu Kurfa znowu to powiedziałem
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 kończy się prac kurtka i idę śnic o moim S4... :kox:
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 duuuuuupyyyyyyyy wołowe!!! tyle czytania, normalnie Was pogięło... [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 00:39_________________________________________________a ja dalej ćwicze dłuuugie siedzenie, tzn. siedzenie do późna i mało spania bo już od godziny 17:00 się zacznie "są imprezy i jest Mayday "
A-rek Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 duuuuuupyyyyyyyy wołowe!!!tyle czytania, normalnie Was pogięło... ja im mowilem to mnie wysmiali no i ja juz w pracy sobie siedze wiec i milego dnia zycze
miron78 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 duuuuuupyyyyyyyy wołowe!!! tyle czytania, normalnie Was pogięło... [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 00:39_________________________________________________a ja dalej ćwicze dłuuugie siedzenie, tzn. siedzenie do późna i mało spania bo już od godziny 17:00 się zacznie "są imprezy i jest Mayday "
MAJKI Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 No ładnie Was naszło z tym pisaniem, narazie jestem w robocie ale musze nadrobić po pracy od 1039 strony :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 No ładnie Was naszło z tym pisaniem, narazie jestem w robocie ale musze nadrobić po pracy od 1039 strony :gwizdanie: jak ty będziesz po pracy - to tujaj już będzie 1090
Skydiver Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 jak ty będziesz po pracy - to tujaj już będzie 1090 W tym tempie może być problem :gwizdanie: Spamowicze ucichli
miron78 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 Diman - Elyta Gliwickich ustaliła, że już nigdy na imprezie ( jak będziesz odpoczywał ) nie będą Cię ruszać z wyra - obiecujemy, że nie będziemy Cię z nim wynosić - rozumiem inne małe żarciki wchodzą w gre ?
krolu Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 :hi: Diman - Elyta Gliwickich ustaliła, że już nigdy na imprezie ( jak będziesz odpoczywał ) nie będą Cię ruszać z wyra - obiecujemy, że nie będziemy Cię z nim wynosić - rozumiem inne małe żarciki wchodzą w gre ? to ja już z Wami nie piję :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Diman - Elyta Gliwickich ustaliła, że już nigdy na imprezie ( jak będziesz odpoczywał ) nie będą Cię ruszać z wyra - obiecujemy, że nie będziemy Cię z nim wynosić - rozumiem inne małe żarciki wchodzą w gre ? :polew: No pewnie się nie obrazi Witam
Rekomendowane odpowiedzi