stanley Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 avatar masz Patrząc na ten avatar myślę, że mój mi się znudził już mam jej więcej zdjęć... :gwizdanie: :gwizdanie: h...j z fotami - masz jej adres Corbel Walker street 65247-Texas nasza fota grupowa fajna - ale Guru mógł wciągnąć brzuch Na to samo zwróciłem uwagę i pomyślałem co to za pasibrzuch Jak tu Guru wejdzie to mamy prze....ane :decayed my na katowickich mamy dobrego ruskiego dietetyka
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 No, ale wybaczmy Guremu. Objadł się biedak bo jadło było obfite i mu wywaliło Gregor - może on już wciągnął na tej fotce :polew:[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 21:02_________________________________________________mi się nawet wydaje że Dimanowi bardziej wywaliło i wolał sie chować do szyi
piterra Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 nara komu w drogę temu trampki czas do pracy rodacy
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 nara komu w drogę temu trampki czas do pracy rodacy a ten zaś do tej roboty - miłośnik
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 .........hlik dobre Nowe określenie dla Pitka
gregory Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 No, ale wybaczmy Guremu. Objadł się biedak bo jadło było obfite i mu wywaliło Gregor - może on już wciągnął na tej fotce :polew: :>
stanley Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 to zdjęcie przed karczmą wygląda jakby to była balanga samców
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 to zdjęcie przed karczmą wygląda jakby to była balanga samców laski się jeszcze ubierały w środku
stanley Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 to zdjęcie przed karczmą wygląda jakby to była balanga samców laski się jeszcze ubierały w środku też tak pomyślałem, pewnie nie chcieliście żeby wasze kobiety widziały je na fotce
gregory Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Ja się zwijam już. Jutro jest Spot, a ja nie wpadnę bo mnie nie będzie w ten weekend, ale pewnie Pucek opowie mi co się działo Dobrej nocy Panie i dżentelmeni [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 21:28_________________________________________________Pewnie jesycye nasi tu wpadna dzis, ale pozniej W sumie to chyba ty tu zostales tylko Mirek :gwizdanie:
gregory Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 O Rudi pojawia sie i znika. Kurde znow cos przycislem i mi sie klawiatura przelaczyla i mam z zamiast y, a y zamiast z
krolu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 .........hlik dobre Nowe określenie dla Pitka :polew: :polew: :polew: powiedz mu tak powiedz :polew: a ciekawe co powie... O Rudi pojawia sie i znika. Kurde znow cos przycislem i mi sie klawiatura przelaczyla i mam z zamiast y, a y zamiast z naciśnij shift + ctrl (jednocześnie)
krolu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ja czuwam a ja idę odwiedzić tą co jej fota na avatarze jest na razie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 O Rudi pojawia sie i znika. Kurde znow cos przycislem i mi sie klawiatura przelaczyla i mam z zamiast y, a y zamiast z Gregor dobrze że w aucie nie ma takich przycisków - raz byś miał 265ps i 350nm a raz odwrotnie [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 21:37_________________________________________________ ja czuwam a ja idę odwiedzić tą co jej fota na avatarze jest na razie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Z wieczora Ja wam ku*wa dam dietetyka chudzielce nienażarte Co to za spam za moimi plecami co
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 Krolu tylko co Ci nie zniknął pixele z lizania monitora [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 21:38_________________________________________________ Z wieczora Ja wam ku*wa dam dietetyka chudzielce nienażarte Co to za spam za moimi plecami co no i przylazł
krolu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Krolu tylko co Ci nie zniknął pixele z lizania monitora :tongue4: :tongue4: wyczuwam zazdrość...
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 no i przylazł No jak mi Hugo wysłał esa "właź na forum bo cię obgadują" to musiałem wejść
Rekomendowane odpowiedzi