miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 A ja dziś dzwoniłem do Compsportu- nie umieli mi nic przez telefon powiedzieć na jutro niby mailem mam dostać wycenę za Stage 2- jak będzie za wysoko to Miron dam Ci kluczyki i pojedziesz bo już pewnie niezłe rabaty u nich masz no jakby nie było troche rabatu tam mam - ale niestety troche się znamy prywatnie i wiedza jaka fura moja a jaka nie [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 23:45_________________________________________________ Miron, mam 1000 zł i chce kupić 4 opony zimowe...rozmiar to 15/65/195 czyli 250 zł sztuka już wszystko wiesz :> ? pewno już coś kupisz mądrego
MAJKI Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 pany, muszę zamówić 4 opony zimowe, oczywiście na moje słoneczka, czyli 15'' 65/195 polecicie coś??? mam tysiaka bo tam mam namieszane w głowie że zachwile kupie chyba dębice Pucek ja u tego gościa brałem w tamtym roku właśnie te opony tylko mnie kpl wyszedł 800zł widać przez euro ceny poszły w górę http://allegro.pl/item811621330_nowe_zimowe_goodyear_ug7_195_65r15_91t.html Opona naprawde daje rade w zimie, zresztą poczytaj opinie na http://www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp?i_rodzaj=3&rodzaj_pojazdu=osobowe&producent=Goodyear&i_producent=&model=Ultra%20Grip%207%20&pora_roku=zimowe
krolu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 a robimy na jutro jakiś konkurs na najbrudniejsze auto spotu bo mi sie myć nie chce szykuje się spotkanie na strefie , bo widzę że są chętni :> na prostkę Można by sie przejechać, dziś dostałem cynka że na Gliwicach tez pojawiła się eSa i ma ponoć też jutro wpaść Ja będę na 100% może Miron znowu wyruszymy z BP lub Intera o tej samej co ostatnio? będziemy w kontakcie bo nie wiem o której pojadę - co do konkursu to wygrana mam w kieszeni chyba nie ja dziś byłem w bielsku jeździłem po górach moją terenówką... co jest główną nagrodą ??
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 Pucek zapytaj o ceny - jak jedziesz z SR na SG po lewej przed ochojcem - na przeciwko tego sklepu PANEL
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 e nikt nie pomoze? Rudi wiesz że ja w tych sprawach cieńki jestem
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 właśnie problem w tym że tyle opinii co opon, czyli dużo no i nie wiem co tu kupić dużo ludzi na forum jeździ na tych UG7, dużo jeździ na nexenach jakiś, dużo na dunlopach muszę coś kupić, bo mnie zima zachwile zastanie Rudi, a może te auto trzeba przepalic??? ja go mogę rozruszać
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 teraz już bankowo spadam bo za chwilę się piątek zrobi
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 mnie jutro nie ma... :gwizdanie: za tydzień jedziemy do Częstochowy więc muszę mieć zrobione już COŚ w aucie, więc ciągle grzebie
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ja się mało w ogóle znam, ja dopiero wciągam wiedzę od Mistrza Gregora :> wydaje mi się że...no musiał bym to widzieć co to się dzieje ale ja tu się raczej nie przydam
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ja bym problem rozwiązał tak, karnister PB98, polać, zapałka i sp***dolić nie no jak silnik chodzi normalnie a autem coś szarpie czy coś w tym stylu to bardzo ciekawe no
krolu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 a kto ma takie auto jak my tzn polift1.9 tdi 115km ? bo nie pamiętam? NIKT :gwizdanie: Gregor się nie zna na ropniakach jak już to w bielsku Proton :naughty:
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Gregora też nie będzie, bo rezamy u mnie 450 kucy nie no poważnie go nie będzie najlepsi rezacze będą za tydzień [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 00:09_________________________________________________ale te suty są boooskie
krolu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ale te suty są boooskie :banan: :banan:
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ja bym problem rozwiązał tak, karnister PB98, polać, zapałka i sp***dolić Sposób dobry na wszystko :polew:
krolu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 o krolu dzieki za info a suty rzeczywiscie booooooooooooooooskie hahaha:oklaski: [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ ja bym problem rozwiązał tak, karnister PB98, polać, zapałka i sp***dolić nie no jak silnik chodzi normalnie a autem coś szarpie czy coś w tym stylu to bardzo ciekawe no no bo wiesz jak wrzucasz 2 to szrpie potem ok chodzi i nic, przyskręcie tez szarpie wiec ja niw mam pojecia juz...no rece opadaja,,, ;( :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 to trzeba było by się przejechać, nie widzę innej możliwości :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 idę spać do jutra specjalnie nie umyje fury pokazać wam jak to się śmiga po górskim lesie : :kox: szkoda ze quattro nie było bo raz był za duży podjazd i nie dało rady trzeba się było rozpędzić bardziej i trochę sprzęgłem zapachniało aż się pasażerka przeraziła
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Uciekam do zobaczenia wszystkim
DOGI Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Rudi jak szarpie przy zmianie biegu czyli jak zabiera, i szarpie przy skręconych kołach to ja bym patrzył w stronę kończących się przegubów
DOGI Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 jutro to zobaczym, obstawiam przeguby, no chyba żeby ktoś zrobił jakiś błąd przy sprzęgle i coś nie tak było z dociskiem ale to trzeba zobaczyc live, przez internet to tylko wróżki mówią prawde
Rekomendowane odpowiedzi