Pucek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 nooo ostatnio te liczenie to Ci za***iście wychodzi
gregory Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Pucek się hardy coś zrobił A jak jego APU wołało o pomoc po butowaniu to mina była kwaśna
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 nooo ostatnio te liczenie to Ci za***iście wychodzi
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 bo Gregor przyzwyczajony do liczenia w euro a nie w zlotych :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Pucek się hardy coś zrobił A jak jego APU wołało o pomoc po butowaniu to mina była kwaśna eeeeeee tam kwaśna - mi się wydaje...........życie chciał sobie odebrać
gregory Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 nooo ostatnio te liczenie to Ci za***iście wychodzi Noo bez kitu nawet się mylę przy liczeniu baranów przed zaśnięciem
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 nooo ostatnio te liczenie to Ci za***iście wychodzi Noo bez kitu nawet się mylę przy liczeniu baranów przed zaśnięciem :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:48_________________________________________________swoich czy Pucka
gregory Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 bo Gregor przyzwyczajony do liczenia w euro a nie w zlotych :gwizdanie: Wy się tam nie znacie, macie obrotomierze do 4k Rpm a ja mam do 7 i przez to mi się myli :>
gregory Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 nooo ostatnio te liczenie to Ci za***iście wychodzi Noo bez kitu nawet się mylę przy liczeniu baranów przed zaśnięciem :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:48_________________________________________________swoich czy Pucka Moje są szybsze, licząc od Pucka barany to można umrzeć z nudów a nie zasnąć
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 nooo ostatnio te liczenie to Ci za***iście wychodzi Noo bez kitu nawet się mylę przy liczeniu baranów przed zaśnięciem :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:48_________________________________________________swoich czy Pucka Moje są szybsze, licząc od Pucka barany to można umrzeć z nudów a nie zasnąć :polew:
krolu Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 jak sie kasuje konto...?? (..)wróciłem sobie do domu patrze stoją kumpla z osiedla i jeden z nich mega kox kupił sobie pali 1,4 najszybsze auto wśród moich kumpli i k**wa objechałem go 5 razy i banan na ryju wróciłem załączyłem forum a tu znów porównanie 300 konnych aut... to nie na moje nerwy był bym taki szczęśliwy... :wallbash: :wallbash:
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 jak sie kasuje konto...?? (..)wróciłem sobie do domu patrze stoją kumpla z osiedla i jeden z nich mega kox kupił sobie pali 1,4 najszybsze auto wśród moich kumpli i ku***a objechałem go 5 razy i banan na ryju wróciłem załączyłem forum a tu znów porównanie 300 konnych aut... to nie na moje nerwy był bym taki szczęśliwy... :wallbash: :wallbash:
Pucek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 nie no poważnie ja też chyba sobie załatwie taki za***isty BAN na takie fora bo całkiem ogłupieje i d*py zobaczycie, że jeszcze ja będę wciągał Gregora... nie mówie że APU :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 jakiś nowy plan na przyszłość
Pucek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 sie śmiej fioletowy, Ciebie też wciągne
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 witam w sobotę [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 00:01_________________________________________________ sie śmiej fioletowy, Ciebie też wciągne no jak masz plan Gregora wciągnąć to mnie tymbardziej
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 nie no poważnie ja też chyba sobie załatwie taki za***isty BAN na takie fora bo całkiem ogłupiejei d*py zobaczycie, że jeszcze ja będę wciągał Gregora... nie mówie że APU Pucek jak tak sie tym przejmujesz to zarejestruj sie na Tico Klub i dziennie bedziesz chodzil spac szczesliwy
miron78 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 nie no poważnie ja też chyba sobie załatwie taki za***isty BAN na takie fora bo całkiem ogłupiejei d*py zobaczycie, że jeszcze ja będę wciągał Gregora... nie mówie że APU Pucek jak tak sie tym przejmujesz to zarejestruj sie na Tico Klub i dziennie bedziesz chodzil spac szczesliwy [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 00:02_________________________________________________myślisz byłby najszybszy
krolu Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 nie no poważnie ja też chyba sobie załatwie taki za***isty BAN na takie fora bo całkiem ogłupiejei d*py zobaczycie, że jeszcze ja będę wciągał Gregora... nie mówie że APU Pucek jak tak sie tym przejmujesz to zarejestruj sie na Tico Klub i dziennie bedziesz chodzil spac szczesliwy daj mi adres... :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi