krolu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 ja z wami nie gadam :gwizdanie: to już wiemy - bo nie umiesz obsługiwać mikrofonu...
piterra Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 a gdzie jest ta twoja lambda Pucek a pewnie masz za małe turbo w kompie i dlatego nie słychać :polew: :polew: :polew:
gregory Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 szukam jakiś fajnych audiczek w podobnym do mojego kolorze to nic nie ma to tak samo jak ja tyle ze ja znalazlem baaaardzo podobna i nawet ma oznaczenia S-line jak ja Fele z mesia do Audi Lekkie to one nie są na pewno. witam z rana ja chciałem iść w takie coś, bez zbędnej choinki a kolor bardzo podobny do mojego, tylko musze mojego potraktować megauirsem i to jest dobra droga, pieknie ona wyglada i bardzo wyjatkowo Zima idzie, a wy felgi kupujecie zime mamy na przemyslenia co na wiosne kupic Coś takiego ma Nosb na swoim aucie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Nosb ma z RS6 a ta to niby fela z A8/S8
gregory Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Pucek więc jednak nie wyszło nic z grzebanka :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 a nawet mnie nie wkurzaj ta moja sonda to mega padło, nie dość że była wkręcona do kata na odpier**l, bo krzywo to na dodatek zwalony gwint potem miałem problem żeby odkręcić tą dolną śrubę od strony turbiny, no jakoś poszło, ale zrezgnowałem bo tej sondy nawet nie dało się wkrecić do test pipa, a w intercarsie nie mieli akurat do APU ważne że opony mam zaklepane, w poniedziałek będą już na drugim komplecie "na słoneczkach" no a wskaźnik prawie kupiłem bo niestety wyprzedali na miejscu a zapomnieli wycofać z aukcji więc dzień pełen lipy a i obudowy na silnik też nie mogłem zrobić, bo ta blacha jest mega porysowana, no a jak by to wygladało wiązka wymieniona ??? :> miałeś przecież balować?
gregory Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 No tak czem bywa, że nie idzie tak jak by się chciało. Ja już się nauczyłem, że jak chce gdzieś pojechaćto najpierw dzwonię i się pytam czy oby na pewno... . Diman musi znaleźć taką blachę która się mniej walała po budowie A ja wiązkę wymieniłem, poszło nawet nawet. Ta moja była zdziebko inna bo była pod Tiptronic jeszcze, więc dwóch kostek nie było przy tej nowej. Musiałem dwie wtyczki przeszczepić. Ale wiązka założona auto jeździ. Teraz mam pewność, że z powodu wiązki się już nic nie będzie działo Z tego co się zmieniło to podłączenie instalacji lpg. Wcześniej wiązka idąca do wtrysków PB była porozcinana i tam gazownicy się wpięli ze swoimi kabelkami. Ja to zrobiłem teraz tak, że kabelki od lpg idą do kompa a wiązka jest nienaruszona, czyli oryginał
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 a jak z przerywaniem??? zawsze dzwoniłem, ale dzisiaj cały dzień jestem zakręcony, spać nie mogę, no co zrobić Gregor, czy ja po odkręceniu kata od strony turbiny, wyciągne ten kawałek który idzie w stronę plecionki przez ten tunel???
gregory Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 a jak z przerywaniem??? Gregor, czy ja po odkręceniu kata od strony turbiny, wyciągne ten kawałek który idzie w stronę plecionki przez ten tunel??? Nie ma gdzie sprawdzić, tutaj miasto. Pociągnę na dwójce to już 100 na blacie a radary czekają :gwizdanie: Jak znajdę jakiś kawałek bezpiecznej drogi to sprawdzę co się zmieniło. Ale teraz po odłączeniu kompa silnika od zasilania na jakieś 2...3 godziny skasowały się wszystkie wyuczone wartości ECU i auto chodzi nieco inaczej jakby nie było więc trudno wyczuć co z czego się zdziało. Teraz zaś ECU będzie się na nowo uczyło korekcji. Muszę trochę pojeździć to na pewno coś wyjdzie w praniu co się zmieniło. Ja będę jeszcze pompę oleju wykręcał i czyścił jak ci już pisałem bo te niedomaganie jest prawdopodobnie spowodowane zbyt wysokim ciśnieniem oleju. A co do imprezy to hhmmm.... nie wiem czy wypali. Tobie się grzebanko nie udało, a u mnie impreza może się nie udać Chcesz całego kata z rurą wyciągnąć w stronę komory silnika?
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 jednym słowem pech :gwizdanie: ciekawe gdzie reszta dziewczyn się podziewa Gregor, to zrób foto story, bo ja też będę się brał za pompe ciśnienia oleju [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 20:47_________________________________________________chciałem rozkręcić wydech od strony turbiny i na plecionce, no i ten kawał wyciągnąć nie spod maski, ale w stronę plecionki bo jest tak mało miejsca od drugiej strony kata że nie ma szans żeby to tam odkręcić :/
krolu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 jak ja lubię czytać te wasze wypowiedzi - tak w stylu mów mi jeszcze :decayed:[br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 20:50_________________________________________________pucek ty masz wyciętego kata ?
keżor Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 krolu , daj spokój z tą laską, ona siedzie w BMW na moje oko to toledo... po boczkach z drzwi... to mosz krzywe oko
krolu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 krolu , daj spokój z tą laską, ona siedzie w BMW na moje oko to toledo... po boczkach z drzwi... to mosz krzywe oko nie wiedzialem, że ją znasz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 prawie mam, ale zamiast kata mam zrobioną profi rure na flanszach przez Mistrza wyciąty aktualnie mam środkowy tłumik
krolu Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 A bo pozbył bym się też mojego kata... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 będzie rasowo świszczeć [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 21:05_________________________________________________widze Cie
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 będzie rasowo świszczeć [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 21:05_________________________________________________widze Cie Pucek aleś się mnie nawymieniał w jednym z postów
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 noo bo widziałem Twoją bylą B6, jechałem przez Twoją wioske, widziałem Twoją corse no i z Twojego polecenia trafiłem w dobre miejsce po opony należało się
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 Dogi musimy się ciąć po każdym z Twoich modów - będzie wtedy fajnie widać - jaki mod, za ile kasy, jaką daje różnice w realu. Tylko poważnie powinniśmy się jeszcze przejechać autostradą, żeby zobaczyć furki jak się zachowują przy większych prędkościach (np. 100-220 ) bo na bojkowie troche brakowało odległości i nie było za bezpiecznie. I właśnie po kolejnych modach zrobić to samo - wtedy autostrada fajnie nam pokaże przy jakiej mocy, z jaką prędkością będziesz mi odchodzić [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________ noo bo widziałem Twoją bylą B6, jechałem przez Twoją wioske, widziałem Twoją corse no i z Twojego polecenia trafiłem w dobre miejsce po opony należało się fajnie że dzięki mnie tyle przyjemności Cię spotkało jednego dnia
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 witam wieczorem wszystkich chyba was pogieło miałam 20 stron do czytania [br]Dopisany: 14 Listopad 2009, 21:35_________________________________________________Mirek chy ba doszlismy co to tak szarpie .. u nas w gracisku co ?
Rekomendowane odpowiedzi