Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek ostatni śmigałeś po Knurowie to ja zaraz jadę do Rybnika - opanować rynek i Focusa :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry: z wczesnego rana

Miron na dłuższej drodze też się kiedyś sprawdzimy

To ja też chce, też chce :song: :drool: swoją ośką pogonić

mogę Ci sprzedać moją - bo muślę nad wymianą ją na znaczek 1.9tdi :wink4:

Taaaaaaak i nikt się nie kapnie. 1.9TDI i dwie potężne rury z tyłu :gwizdanie: To musiałbyś jeszcze je zmienić na cieńsze, ciekawe jakby wtedy jechało :>

No i piekna sprawa, dzisiaj przy 2 bombach zaliczylem uslizg sprzegla przy zmianie z 5 na 6

morałem może byc prosty wzor matematyczny

200% seryjnej mocy * seryjne sprzeglo = 2tys przelotu i klopoty :thumbdown:

i znowu trzeba sprzedac organy :sick3:

Radzikowski twoim przyjacielem teraz :wink4:

Opublikowano

0.3 bara i zaczac objezdzac klekoty

:(

:decayed:

zawsze mowilem, że 0.5 potrafi ucieszyc, ale w tym przypadku wystarczy 0.3 i to bez zapitki :D

Qri w piątek po zlocie ciołem się kilka razy z S4 - pojedynek Ty + S4 też byłby ciekawy :wink4:

Opublikowano

Ja dostałem oponki Dunlopy 2003 za 100 zł komplet 6 mm :)

2003 rok opona to nadaje się tylko do spalenia, lub przetopienia bo jest już mega sparciała :tongue4:

Opublikowano

0.3 bara i zaczac objezdzac klekoty

:(

:decayed:

zawsze mowilem, że 0.5 potrafi ucieszyc, ale w tym przypadku wystarczy 0.3 i to bez zapitki :D

Qri w piątek po zlocie ciołem się kilka razy z S4 - pojedynek Ty + S4 też byłby ciekawy :wink4:

i jak wynikowo

nasze furki obecnie jada niemal identycznie, wiec musialo byc ciekawie :)

gregory PW :)

Opublikowano

:bry: z wczesnego rana

Miron na dłuższej drodze też się kiedyś sprawdzimy

To ja też chce, też chce :song: :drool: swoją ośką pogonić

mogę Ci sprzedać moją - bo muślę nad wymianą ją na znaczek 1.9tdi :wink4:

Taaaaaaak i nikt się nie kapnie. 1.9TDI i dwie potężne rury z tyłu :gwizdanie: To musiałbyś jeszcze je zmienić na cieńsze, ciekawe jakby wtedy jechało :>

No i piekna sprawa, dzisiaj przy 2 bombach zaliczylem uslizg sprzegla przy zmianie z 5 na 6

morałem może byc prosty wzor matematyczny

200% seryjnej mocy * seryjne sprzeglo = 2tys przelotu i klopoty :thumbdown:

i znowu trzeba sprzedac organy :sick3:

Radzikowski twoim przyjacielem teraz :wink4:

Gregor znawcy marki pewnie będą kumali że coś nie halo ale do końca prawdy nie odkryją - a dla 80% kierowców będę A4 1.9 - zresztą było tyle wersji że...............( nawet 2.0tdi miało podwójny wydech ) to co - 1.9 nie może :decayed:[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 13:26_________________________________________________Qri - no właśnie z S4 też jechałem praktycznie identycznie - dlatego właśnie fajnie gdybyś Ty tyż się przejechał - fajne porównanie byśmy mieli - no i czający się Gregor jeszcze do kpl. ( jedyna ośka w tym gronie ) - możnaby fajnie spędzić jakiś wieczór w tym gronie na jakiejś prostej :)[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 13:28_________________________________________________oczywiście na suchym dla sprawiedliwego wyniku :wink4:

Opublikowano

i ze sprawnym sprzeglem :(

znajac terminy to nie wczesniej jak w lutym/marcu sie pogonimy

ale wtedy to juz obowiazkowo 1.3 bara przy biegach

Opublikowano

i ze sprawnym sprzeglem :(

znajac terminy to nie wczesniej jak w lutym/marcu sie pogonimy

ale wtedy to juz obowiazkowo 1.3 bara przy biegach

czyli sobie pooglądam Twój fajny wydech :gwizdanie:

Opublikowano

Qri tu masz namiar:

http://www.sprzegla.com/

Ja tam swoje sprzęgło wzmacniałem. Gość dorobi ci co tylko zechcesz. Spieka, wzmocni samą tarczę, wzmocni docisk, wyważy wszystko aby dobrze śmigało. Ty masz ten plus, że już ktoś u ciebie wymienił na skrzynie 6bieg to masz sprzęgło 240mm, które jak wiadomo jest mocniejsze. W 5bieg jest sprzęgło 228mm więc pilniejsze i mocno wyrezane quattro z 5bieg skrzynią mają często problemy z uślizgami. U ciebie jak mówię już ktoś pomyślał o tym wcześniej.

Opublikowano

Mirek, tam nic nie ma na tym mieście :gwizdanie:

nie dość że drogi dziurawe, to jeszcze korki i drogi pozamykane no ale zapraszam, ja też się wybieram na to miasto ale żeby umyć auto :gwizdanie:

Opublikowano

hmmm dalekowidz ? :decayed:

byle tylko juz nic wiecej sie nie posypało - "odpukac w przemalowana beemke"

Opublikowano

Mirek, tam nic nie ma na tym mieście :gwizdanie:

nie dość że drogi dziurawe, to jeszcze korki i drogi pozamykane no ale zapraszam, ja też się wybieram na to miasto ale żeby umyć auto :gwizdanie:

Pucek a jest sucho u Was - bo nie wiem czy jechać audi czy corsą :polew:[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 13:35_________________________________________________

"odpukac w przemalowana beemke"

:polew:

Opublikowano

fajnie gdybyś Ty tyż się przejechał - fajne porównanie byśmy mieli - no i czający się Gregor jeszcze do kpl. ( jedyna ośka w tym gronie ) - możnaby fajnie spędzić jakiś wieczór w tym gronie na jakiejś prostej :)[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 13:28_________________________________________________oczywiście na suchym dla sprawiedliwego wyniku :wink4:

Mnie pasuje Trasa Częstochowa-Katowice w godzinach wieczornych :)

Opublikowano

a w mojej krainie jest sucho i ciepło, więc możesz jechać pokazać naklejke :decayed:

Opublikowano

Ja dostałem oponki Dunlopy 2003 za 100 zł komplet 6 mm :)

2003 rok opona to nadaje się tylko do spalenia, lub przetopienia bo jest już mega sparciała :tongue4:

ale ja mam tylko 75 koni... już trudno :confused4:

Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy:

Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

LOL

Opublikowano

a w mojej krainie jest sucho i ciepło, więc możesz jechać pokazać naklejke :decayed:

ruszam za 30 min :wink4:[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 13:39_________________________________________________

fajnie gdybyś Ty tyż się przejechał - fajne porównanie byśmy mieli - no i czający się Gregor jeszcze do kpl. ( jedyna ośka w tym gronie ) - możnaby fajnie spędzić jakiś wieczór w tym gronie na jakiejś prostej :)[br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 13:28_________________________________________________oczywiście na suchym dla sprawiedliwego wyniku :wink4:

Mnie pasuje Trasa Częstochowa-Katowice w godzinach wieczornych :)

może za tydzień będzie okazja - o ile jedziesz na zlota do SC

Opublikowano

to co mały spot w Rybniku??? kto jeszcze wpadnie? :decayed:

Opublikowano

Gregor, ja wiem ze radzikowski sie tym zajmie, bo ostatnie sprzeglo ktore mialem -60kkm przejechalo - tez bylo od radzikowskiego, tyle ze to byl spiek z wzmocnionym dociskiem, efektem byla wymiana kola zamachowego razem ze sprzeglem

dlatego sie nad tarcza organiczna zastanawiam, moze to bedzie troche łagodniejsze. chociaz z drugiej strony planuje tym autem zrobic 40-50klockow i zmieniac na cus mocniejsiejszego :naughty:

Opublikowano

to ja spadam - do wieczorka :wink4:

Opublikowano

może za tydzień będzie okazja - o ile jedziesz na zlota do SC

Ja się jeszcze zastanowie, bo późno jedziecie do tej Cze-wy. Jakbyście jechali tak w południe o 12 to na bank bym jechał. A tak czasu mało :confused4: