Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 bo ma jedną ręke wolną Skąd wiedziałeś naśladujesz mnie A moze piszecie z jednego kompa ? :polew: A co chcesz się przyłączyć
krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ZAMYKAM i dobrze, bo jest taki spam, że tego nie ogarniam..
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 do jutra No to za pół godziny do jutra
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 ZAMYKAM i dobrze, bo jest taki spam, że tego nie ogarniam.. Krolu ty nie ogarniasz no wiesz co
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O k**wa coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 no dziś coś w formie nie jestem...
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 no dziś coś w formie nie jestem... A co ktoś dał ci piwa powąchać
krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 no dziś coś w formie nie jestem... A co ktoś dał ci piwa powąchać nie jeździłem 90 konnym dieslem :kox:
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: co ?
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Poracha na maxa takie pierdy wypisywać przecież tu nawet nikt nikogo konkretnie nie dojechał :wallbash:
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: co ? Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: Poracha na maxa takie pierdy wypisywać przecież tu nawet nikt nikogo konkretnie nie dojechał :wallbash: Czekaliśmy na ciebie
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 no dziś coś w formie nie jestem... A co ktoś dał ci piwa powąchać :polew: Krolu co ty ostatnio takie same powazne i zdystansowane posty piszesz ? dorastasz powoli ?
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: co ? Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: Poracha na maxa takie pierdy wypisywać przecież tu nawet nikt nikogo konkretnie nie dojechał :wallbash: Czekaliśmy na ciebie chyba żartujesz że zgadne który
krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału..
Rekomendowane odpowiedzi