piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 a coś ostatnio jakiś przygaszony i nie ma jazdy na forum ale czekajcie ja w przyszłym tygodniu to zacznę tu porządki robić :evil:
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Nie, ale zawsze mozna na szybko zalozyc
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 mozecie - bo idę spać Tak żebyś jutro mógł tam spamować tak zapomnij
krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 i Krolu znów jest na afiszu - jemu to powinni płacić za to ile razy o nim się mówi :> zobacz mój opis... o czymś to świadczy... (nie ma emotki miron ani hugo anie reszta tych kolorowych) jest tylko 1 Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy
krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jestes jeszcze ale to rasistowska i nieaktualna
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba
krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Na pewno o ten... koleś sobie kupił a6 a miron mu : "nic ciekawego zamykam... "
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 a ja co myślisz że przy herbatce siedzę ?
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew:
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Pałuj się Landryn jest demokracja
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew: Guru wszystko sie da Nie moja wina, ze dopisujesz cos miedzy czasie
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew: Guru wszystko sie da Nie moja wina, ze dopisujesz cos miedzy czasie To ty dopisujesz a nie ja
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Guru a co ty tak dziś z tymi K*rwami lecisz? burdel otwiera i dlatego w niedzielę jest cały dzień w pracy :decayed: :decayed:
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Guru a co ty tak dziś z tymi K*rwami lecisz? burdel otwiera i dlatego w niedzielę jest cały dzień w pracy :decayed: :decayed: No ty wiesz bo będziesz tam główną atrakcją
Rekomendowane odpowiedzi