czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew: Guru wszystko sie da Nie moja wina, ze dopisujesz cos miedzy czasie To ty dopisujesz a nie ja A kto dopisal tego posta powyzej ?
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew: Guru wszystko sie da Nie moja wina, ze dopisujesz cos miedzy czasie To ty dopisujesz a nie ja A kto dopisal tego posta powyzej ? yyyyy nie znam typa :polew:
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew: Guru wszystko sie da Nie moja wina, ze dopisujesz cos miedzy czasie To ty dopisujesz a nie ja A kto dopisal tego posta powyzej ? yyyyy nie znam typa :polew: Jezdzi bialym glutem, z dwu letnia warstwa brudu :>
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew: Guru wszystko sie da Nie moja wina, ze dopisujesz cos miedzy czasie To ty dopisujesz a nie ja A kto dopisal tego posta powyzej ? yyyyy nie znam typa :polew: Jezdzi bialym glutem, z dwu letnia warstwa brudu :> A to czekaj czekaj coś kojarzę
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Guru a co ty tak dziś z tymi K*rwami lecisz? burdel otwiera i dlatego w niedzielę jest cały dzień w pracy :decayed: :decayed: No ty wiesz bo będziesz tam główną atrakcją tak a gwoździem programu będzie to jak wsadzam ci w d u p ę gaśnicę :polew:
krolu Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jak się ignoruje niektórych użytkowników ??
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew: Guru wszystko sie da Nie moja wina, ze dopisujesz cos miedzy czasie To ty dopisujesz a nie ja A kto dopisal tego posta powyzej ? yyyyy nie znam typa :polew: Jezdzi bialym glutem, z dwu letnia warstwa brudu :> A to czekaj czekaj coś kojarzę Taki pasibrzuch w okularach :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jak się ignoruje niektórych użytkowników ?? Klikasz na ignoruj Guru a co ty tak dziś z tymi K*rwami lecisz? burdel otwiera i dlatego w niedzielę jest cały dzień w pracy :decayed: :decayed: No ty wiesz bo będziesz tam główną atrakcją tak a gwoździem programu będzie to jak wsadzam ci w d u p ę gaśnicę :polew: Takie marzenia masz wieczorami
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Guru a co ty tak dziś z tymi K*rwami lecisz? burdel otwiera i dlatego w niedzielę jest cały dzień w pracy :decayed: :decayed: No ty wiesz bo będziesz tam główną atrakcją tak a gwoździem programu będzie to jak wsadzam ci w d u p ę gaśnicę :polew: i co i co dalej?zdradz cos z występu tajemnica bilety po 350PLN
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew: Guru wszystko sie da Nie moja wina, ze dopisujesz cos miedzy czasie To ty dopisujesz a nie ja A kto dopisal tego posta powyzej ? yyyyy nie znam typa :polew: Jezdzi bialym glutem, z dwu letnia warstwa brudu :> A to czekaj czekaj coś kojarzę Taki pasibrzuch w okularach :polew: A to ten to już wiem ostatnio słyszałem że myliście mu buty na spocie
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Guru a co ty tak dziś z tymi K*rwami lecisz? burdel otwiera i dlatego w niedzielę jest cały dzień w pracy :decayed: :decayed: No ty wiesz bo będziesz tam główną atrakcją tak a gwoździem programu będzie to jak wsadzam ci w d u p ę gaśnicę :polew: i co i co dalej?zdradz cos z występu tajemnica bilety po 350PLN Pomysł nie najgorszy :polew:
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Jak się ignoruje niektórych użytkowników ?? Klikasz na ignoruj Guru a co ty tak dziś z tymi K*rwami lecisz? burdel otwiera i dlatego w niedzielę jest cały dzień w pracy :decayed: :decayed: No ty wiesz bo będziesz tam główną atrakcją tak a gwoździem programu będzie to jak wsadzam ci w d u p ę gaśnicę :polew: Takie marzenia masz wieczorami taaaaaaaaaaa zamknąć Cię w tym twoim glucie razem z wielkim czarnoskórym napalonym mięśniakiem :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 pier... nie czytam tego.. Krolu no zostań z nami [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:34_________________________________________________ Jak się ignoruje niektórych użytkowników ?? Klikasz na ignoruj Guru a co ty tak dziś z tymi K*rwami lecisz? burdel otwiera i dlatego w niedzielę jest cały dzień w pracy :decayed: :decayed: No ty wiesz bo będziesz tam główną atrakcją tak a gwoździem programu będzie to jak wsadzam ci w d u p ę gaśnicę :polew: Takie marzenia masz wieczorami taaaaaaaaaaa zamknąć Cię w tym twoim glucie razem z wielkim czarnoskórym napalonym mięśniakiem :polew: :polew: :polew: A ty myślisz że ja to ty
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa znowu naćpany jesteś Różowy Nie tylko jedną ręką się ciężko pisze i nie da się myśleć równocześnie o dwóch różnych rzeczach [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ PROSZĘ NIE PISAĆ W ZAMKNIĘTYCH WĄTKACH O ku***a coś mi się przypomniało teraz :polew: :polew: :polew: Ten wątek jeden co w nim brałeś udział :polew: :polew: buahahahhahaha ale napisałeś... a jest jakiś w którym nie brał udziału.. Też już nie pamiętam o czym to dokładnie było ale rozje*ało mnie to wtedy na maxa chodzi o ten z a6... ale ty masz skleroze... jak chcecie to rozwinę... kurcze ma się ten łeb :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie o ten Chyba Guru, ale tu nie ma czym sie chwalic, naprawde Ku*wa dłuższych cytatów już się nie da robić :polew: :polew: Guru wszystko sie da Nie moja wina, ze dopisujesz cos miedzy czasie To ty dopisujesz a nie ja A kto dopisal tego posta powyzej ? yyyyy nie znam typa :polew: Jezdzi bialym glutem, z dwu letnia warstwa brudu :> A to czekaj czekaj coś kojarzę Taki pasibrzuch w okularach :polew: A to ten to już wiem ostatnio słyszałem że myliście mu buty na spocie A to moze, ale musialo mnie juz wtedy nie byc pier... nie czytam tego.. A co robisz ?
piterra Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 No i takiej płytkiej odpowiedzi można się było spodziewać po tej Różowej dziewicy: "A ty myślisz że ja to ty "
czester Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 czester gg czytaj wiadomosc do ciebie poszła Nie uzywam juz gg
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 No i takiej płytkiej odpowiedzi można się było spodziewać po tej Różowej dziewicy: "A ty myślisz że ja to ty " Piterra ja po prostu nie zniżam się do twojego poziomu bo pokonasz mnie doświadczeniem
Rekomendowane odpowiedzi