Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ludziska - wyluzujcie - i popatrzecie na to trzeźwo ( bez ambicji i przepychanek kto jest mądrzejszy ) Popatrzcie na to: http://www.a4-klub.pl/smf/galerie_zdjec_ze_spotow_i_zlotow-t7418.0.html wg mnie jest czytelnie, poukładane i przejrzyste - i chyba lepiej tak ( wszystko w kupie ) niż każdy swoje foty wklejałby w regionalnych - wg mnie bez sensu. Czemu ja chcąc zobaczyć foty z np. wczorajszej imprezy ( wszystkie foty ) mam wchodzić na wątki ( zdjęcia zlotów Gliwickich, zdjęcia zlotów Częstochowskich, zdjęcia zlotów SKL, zdjęcia zlotów SK i.t.d ) jak moge je mieć w jednym temacie ( z wszystkich aparatów osób które były ) ZASTANÓWCIE SIĘ NA SPOKOJNIE - BEZ EMOCJI i tak ma to wyglądać ...a jest już wogóle jakiś materiał gdzieś wrzucony z niedzieli? Jeszcze nie ma oprócz tego zdjęcia które pozwoliłem sobie zapożyczyć od Czestera
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 :drunk: :rant: :rant: :rant: :bicz2: :bicz2: Wygląda jak jakaś niewydolna impreza tzn picie -> kłótnia -> obrażanie -> i w reszcie bójka jeszcze brakło emotka z sexem
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 :drunk: :rant: :rant: :rant: :bicz2: :bicz2: Wygląda jak jakaś niewydolna impreza tzn picie -> kłótnia -> obrażanie -> i w reszcie bójka jeszcze brakło emotka z sexem :polew: :polew:
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 klawiatura Ci się zawiesiła zakłócenia na linii
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 To już by podchodziło pod gayparty
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 klawiatura Ci się zawiesiła zakłócenia na linii Żona mu w końcu przewód przegryzła żeby tyle nie siedział na forum :polew:
krolu Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 i tak ma to wyglądać ...a jest już wogóle jakiś materiał gdzieś wrzucony z niedzieli? tak ja mam w domu na pendrivie
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 :drunk: :rant: :rant: :rant: :bicz2: :bicz2: Wygląda jak jakaś niewydolna impreza tzn picie -> kłótnia -> obrażanie -> i w reszcie bójka jeszcze brakło emotka z sexem :polew: :polew: a ty się nie podniecaj bo jakby nie internet to do dzisiaj byś nie wiedział co to sex
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 :drunk: :rant: :rant: :rant: :bicz2: :bicz2: Wygląda jak jakaś niewydolna impreza tzn picie -> kłótnia -> obrażanie -> i w reszcie bójka jeszcze brakło emotka z sexem :polew: :polew: a ty się nie podniecaj bo jakby nie internet to do dzisiaj byś nie wiedział co to sex Ja przynajmniej nie musiałem uczyć się na biednych barankach jak jeszcze internetu nie było w twoich czasach
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zona mówi że za to co wypisujesz mam ci gluta na różowo sprayem pomalować
bish - kopt Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 i tak ma to wyglądać ...a jest już wogóle jakiś materiał gdzieś wrzucony z niedzieli? tak ja mam w domu na pendrivie królik wrzuć to
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 :drunk: :rant: :rant: :rant: :bicz2: :bicz2: Wygląda jak jakaś niewydolna impreza tzn picie -> kłótnia -> obrażanie -> i w reszcie bójka jeszcze brakło emotka z sexem :polew: :polew: a ty się nie podniecaj bo jakby nie internet to do dzisiaj byś nie wiedział co to sex Ja przynajmniej nie musiałem uczyć się na biednych barankach jak jeszcze internetu nie było w twoich czasach nie bądź taki kozoje*ca
Patrikos28 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Oj widzę ze Elyta się rozpędziła wiec na luzie będzie 1200 do piątku
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zona mówi że za to co wypisujesz mam ci gluta na różowo sprayem pomalować Oberwie mi się pewnie co [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:19_________________________________________________ Oj widzę ze Elyta się rozpędziła wiec na luzie będzie 1200 do piątku My się dopiero rozpędzamy
bish - kopt Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 mam propozycje Pitek i Różowy - wydupiać na gg z taką gadką :polew:
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 A teraz całkiem poważnie spadam spać bo już mi się ślepia kleją
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 mam propozycje Pitek i Różowy - wydupiać na gg z taką gadką :polew: No co ty na gg żadna zabawa [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:20_________________________________________________ A teraz całkiem poważnie spadam spać bo już mi się ślepia kleją No to coś czuję że koniec ze spamowania
piterra Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 mam propozycje Pitek i Różowy - wydupiać na gg z taką gadką :polew: ja ci "KRAKERS" zaraz dam wydupiać [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 21:21_________________________________________________ale se teraz ekipe do gadki dobrałeś
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 mam propozycje Pitek i Różowy - wydupiać na gg z taką gadką :polew:
Rekomendowane odpowiedzi