miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 moze jakis ladny nederlandzki zapach albo czernidło do opon
kris_kilt Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 z wieczora somes od kiedy w kraju ? ja od 1,5h mam weekend , szaleństwo _________________________________________________ moze jakis ladny nederlandzki zapach albo czernidło do opon choinkę zapachową
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 z wieczora somes od kiedy w kraju ? ja od 1,5h mam weekend , szaleństwo to dużo tego wekendu Ci nie zostało
A-rek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 to dużo tego wekendu Ci nie zostało pytanie do kiedy ma ten weekend Kris do piatku?
kris_kilt Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 to dużo tego wekendu Ci nie zostało pytanie do kiedy ma ten weekend Kris do piatku? no no , jutro do roboty :wallbash: _________________________________________________ a wy jak tam spędziliście andrzejki ?? .... ja przy sprawozdaniach na fizykę
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 nic nie przywiozłem prócz kasy która po części zostanie władowana w A4 by cieszyć wasze oczy to chyba wiele? przyjechałem wczoraj w nocy kto jutro do roboty? bo ja mam prawie 2 miechy urlopu
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 to dużo tego wekendu Ci nie zostało pytanie do kiedy ma ten weekend Kris do piatku? no no , jutro do roboty :wallbash: _________________________________________________ a wy jak tam spędziliście andrzejki ?? .... ja przy sprawozdaniach na fizykę mówiłem Ci trzeba było pisać ja mam sporą kolekcje sprawek
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 zostanie władowana w A4 by cieszyć wasze oczy [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:08_________________________________________________Somes nas już nie cieszą byle jakie mody Ostatnio wiele sie u nas zmieniło Takie mody jakie masz zamiar robić - na naszych zlotach ostatnio robimy miedzy jedną a druga pizzą
kris_kilt Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Krolu , nieomieszkam skorzystać
krolu Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Krolu , nieomieszkam skorzystać Po to, to zbieram
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Wiem Mirek wiem... ;( Ci co mają b7 już zapomnieli czym jeździli wcześniej w sumie to robię to dla siebie nie dla Was
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 Wiem Mirek wiem... ;( Ci co mają b7 już zapomnieli czym jeździli wcześniej w sumie to robię to dla siebie nie dla Was hehe - Somes to był oczywiście żarcik o B5 długo nie zapomnę A głównie chodziło mi oto że kiedyś to na naszych zlocikach naprawdę nic się nie działo - nikt nic nie robił a ostatnio każdy fure reza i wszyscy chcą po 500 kuni tak więc jest ostro u nas a Ty jak najbardziej z tym rezaniem do nas pasujesz
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 no Prezes po takich słowach otuchy jadę w nowym tygodniu do Dynosoftu rezanie na zlotach? czy rezają nasi "zlotowicze"?
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 no Prezes po takich słowach otuchy jadę w nowym tygodniu do Dynosoftu rezanie na zlotach? czy rezają nasi "zlotowicze"? rezają i na zlotach i poza nimi - z tygodnia na tydzień coś komuś przybywa Rozumiem, że w piątki będziesz obecny W ten piątek dla przykładu ( poza zlotem ) jest grupowe hamowanko - jest osobny wątek w tej sprawie
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 oczywiście że będę i muszę jak najwięcej wyrzeźbić do tego czasu na hamowaniu też będę z tym że w roli obserwatora
miron78 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 oczywiście że będę i muszę jak najwięcej wyrzeźbić do tego czasu na hamowaniu też będę z tym że w roli obserwatora czyli tak jak ja
bish - kopt Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 to przez was wszystko... zlotów mi sie zachciało zamiast dziecku pampersy pokupować to... jakieś sprężyny kupuje [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:53_________________________________________________ :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 ja też myślę że mogłem dalej jeździć moim najlepszym fordem, był tak niski że babcia wysiąść nie mogła, pchałem spod świateł jak był zagrzany, zachciało mi sie komfortu i kupiłem to głupie A4 poznałem Gregora, napaliłem sie na te zderzaki z laminatu, potem z nudów mnie kiedyś przewiózł... tak się zaczęło...
diman Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 to przez was wszystko... zlotów mi sie zachciało zamiast dziecku pampersy pokupować to... jakieś sprężyny kupuje [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 21:53_________________________________________________ :polew: :polew: nic sie nie mart kup dziecku kilka pieluch tetrowych i bedzie git a ty kupuj smialo te sprezyny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi