boniu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Mógłbym ale po co się męczyć :polew: zaraz sie zacznie spam
miron78 Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 Mógłbym ale po co się męczyć :polew: zaraz sie zacznie spam gdzie
boniu Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 a ja uznalem ze nie sprzedaje mojego granatka... na dniach bedzie kiera z eSy,pozniej na nowo strojenie robione przez GTO
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Mógłbym ale po co się męczyć :polew: zaraz sie zacznie spam Że niby kto że my
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 A to jak oni to dobrze :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 żeby nie było Pitek wszystkiego Naj....... czyli
diman Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 a bylbym zapomnial wszystkiego najlepszego Pitek
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Siema to jak, jedziemy z tym pany??? kto dzisiaj chce kozaczyć :>??? Różowy, glut jeździ??? nie odpadły jeszcze koła? Piter, Wszystkiego Naj STARA DUUUPOOO R8 fajne, chociaż widziałem lepsze, nawet stałem od niego jakieś 2 metry, ale oddzielała NAS szyba :polew: Mirek, rano mogę znów pilnować, ale potem nie bardzo bo II zmiana, ale wiesz jako, teraz na dłużej mi czarnulę pożyczysz Gregor, widzisz, uczeń pokonał Mistrza, to ja jestem najlepszym rozgrzewaczem suszar Boniu, pokaż mu najpierw ten łopatki
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Pucek o mojego gluta to ty się nie martw
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 dobra dobra, dlaczego dupo nie jedziesz na hamownie?
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Nie mam czasu najpierw praca a jak wrócę do domu to dalej praca tylko już na siebie także nawet nie mam kiedy się po jajach podrapać
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ale na spocie będziesz??? Ty nie szalej z tą pracą bo zachwile naprawde będziesz B8 sie woził, a wiesz że wtedy by tego Fioletowego rozsadziło taka przesiadka...z białego padła na ...
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ale na spocie będziesz??? Ty nie szalej z tą pracą bo zachwile naprawde będziesz B8 sie woził, a wiesz że wtedy by tego Fioletowego rozsadziło taka przesiadka...z białego padła na ... Pucek na spocie oczywiście że będę A co do B8 to jeszcze nie te progi także fioletowy może na razie być spokojny [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________Dobra lece bo już widzę dwa monitory przed oczami (i to nie z przepicia ) Do dzisiaj
boniu Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 pucek a co sie Ty czepiasz moich lopatek
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 ale na spocie będziesz??? Ty nie szalej z tą pracą bo zachwile naprawde będziesz B8 sie woził, a wiesz że wtedy by tego Fioletowego rozsadziło taka przesiadka...z białego padła na ... nie martw się - jak Guru bedzie chciał kupować B8 to jeszcze mu pożyczę
Rekomendowane odpowiedzi