keżor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 może i czarny , ciemno było , kolor ciemny :> ale mega koksiarz szkoda że nie miałem jak go podpuścić
QRi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ten ciemny GT to jest auto piertrzaka (własciciel salonow ranault/dacia na slasku), kolor to dokladnie ciemny grafit... brzmi jak F1 - poezja :gwizdanie: Z ciekawych egzotykow na slasku to jeszcze wlasciciel Toyoty sie fajnym bialym prosiakiem buja - stoi czesto przy DTs w godzinach otwarcia chyba zaczne trenowac gre w totolotka.... bo juz mnie denerwuje jazda takim zolwiem
krolu Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 I LELLEK ma jeszcze białego porszaka 911 turbo... (teraz ma zresztą tez salon porsche)
keżor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 chyba zaczne trenowac gre w totolotka.... bo juz mnie denerwuje jazda takim zolwiem :polew: wpadaj dziś do kato na spot to sie podbudujesz :gwizdanie: a w nocy możemy pojechac polatać po mieście
QRi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 O 21 koncze workować, takze moge wpasc tylko na upalanko
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dobry Od razu mówię że nie chce mi się tego spamu zaś czytać kilkanaście stron coś przegapiłem? W piątek na spocie mnie prawdopodobnie nie będzie... za dużo jeszcze mam do roboty i auto rozgrzebane na warsztacie i jeszcze właściciel jak się nie mylę Queens'a wozi się Ferrari Enzo
keżor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dobry Od razu mówię że nie chce mi się tego spamu zaś czytać kilkanaście stron coś przegapiłem? W piątek na spocie mnie prawdopodobnie nie będzie... za dużo jeszcze mam do roboty i auto rozgrzebane na warsztacie to jak w piątek do Dynosoftu rozgrzebanym autem na korekte chcesz jechać ??
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 przerzucę to na inny termin raczej bo zderzaki do lakierowania, skrzynia rozgrzebana i wydech jutro muszę ogarnąć do końca
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 no jest troche fajnych fur na śląsku Jeszcze w Chorzowie koleś niezłą furą śmiga ( kafelkami z chiniolami chyba handluje ) S4 ma w dieslu
A-rek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 jesli chodzi o fury to w Żorach sa dwie R8 (biala i czarna) i Bentey Continental GT, a w okolicy Knurowa (chyba) Aston Martin
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 no jest troche fajnych fur na śląsku Jeszcze w Chorzowie koleś niezłą furą śmiga ( kafelkami z chiniolami chyba handluje ) S4 ma w dieslu Prezes S4 w dieslu?
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 no jest troche fajnych fur na śląsku Jeszcze w Chorzowie koleś niezłą furą śmiga ( kafelkami z chiniolami chyba handluje ) S4 ma w dieslu Prezes S4 w dieslu? tak - Krolu
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Arek - Astona to u nas nie ma na bank - w okolicy też raczej nie - Maseratti jest jedno ale to bliżej Gliwic Egon - to nowe miejsce gdzie stoi Octawia z kamerami to na przeciwko cmentarza ul. 1 Maja to jest to miejsce w zamian tego na dworcowej ( teraz tam nie stoją bo roboty i koreczek )
Rekomendowane odpowiedzi