egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 kurde zastanawiam sie czy rezac auto jak wszedzie kamery
piterra Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 hahahahahah Wielki Brat zagościł w Knórofie :polew: :polew:
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 hahahahahah Wielki Brat zagościł w Knórofie :polew: :polew: to niejest smieszne od kad sie dowiedzialem ze jest taka octavia o polowe mniejszy but po knurowie;/ teraz 60 sie staram nie przekraczac
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 hahahahahah Wielki Brat zagościł w Knórofie :polew: :polew: to niejest smieszne od kad sie dowiedzialem ze jest taka octavia o polowe mniejszy but po knurowie;/ teraz 60 sie staram nie przekraczac Bo młody jesteś i zastraszać się dajesz
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 hahahahahah Wielki Brat zagościł w Knórofie :polew: :polew: to niejest smieszne od kad sie dowiedzialem ze jest taka octavia o polowe mniejszy but po knurowie;/ teraz 60 sie staram nie przekraczac Bo młody jesteś i zastraszać się dajesz tylko ze juz mam 10pkt i niechce wygrac nagrody powyzej 24 pkt[br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 20:30_________________________________________________
piterra Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 hahahahahah Wielki Brat zagościł w Knórofie :polew: :polew: to niejest smieszne od kad sie dowiedzialem ze jest taka octavia o polowe mniejszy but po knurowie;/ teraz 60 sie staram nie przekraczac na paliwie zaoszczędzisz
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 hahahahahah Wielki Brat zagościł w Knórofie :polew: :polew: to niejest smieszne od kad sie dowiedzialem ze jest taka octavia o polowe mniejszy but po knurowie;/ teraz 60 sie staram nie przekraczac na paliwie zaoszczędzisz to chyba tylko jeden +
diman Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 przynajmniej wiekszy lans bedziesz robil na knueowie wiecej luci cie bedzie mialo okazje poogladac przy tej 60-tce
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 przynajmniej wiekszy lans bedziesz robil na knueowie wiecej luci cie bedzie mialo okazje poogladac przy tej 60-tce taaa na kołpakach z trytytkami ale mi to lans
diman Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 przy tej predkoscie trytytek nie widac tylko mega kolpaczki
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Egon nie żebym podpuszczał ale pipka jesteś
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Egon nie żebym podpuszczał ale pipka jesteś mnie ciezko podpuscic piernicze zmieniam na AFF
QRi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 fote mam wlasnie od kumpla i to on ja robil, a R8 stoi u niego na placu w Czerwionce to jeszcze inne Taaak i jeszcze powiedz że na placu pod gołym niebem. W pół dnia było by już u "żyda" chyba zaczne trenowac gre w totolotka.... bo juz mnie denerwuje jazda takim zolwiem Czekaj, aż cię ośka objedzie Taka A4 co ma 300+KM. Dla informacji, nie moja. Ale będzie taka na Gliwickich już bardzo niedługo :gwizdanie: od razu dostane ładnie oprawione w ramki i gwoździe do ściany gratis a kij byle nie punkty Lepiej się od razu wymelduj z Polski Ja tak zrobiłem jak dostałem mandat 1000zł i 16 punktów. Mandatu nie zapłaciłem bo jak przyszedł komornik to powiedziano że wyjechałem i nie wrócę Punkty już dawno przepadły Na szczęście. mowisz ze pucek reza ?? a4 red turbo edition
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 zeswapuj go na 1zete i będzie kox wtedy bedzie predkosc przelotowa 30 po knurowie
piterra Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 czyli do niedawna jazda na tzw. "emeryta" teraz będzie się nazywać "lans-jazda" :decayed:
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 czyli do niedawna jazda na tzw. "emeryta" teraz będzie się nazywać "lans-jazda" :decayed: Ewoluują
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ja sobie nie potrafię odmówić depnięcia [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 20:57_________________________________________________Panowie mamy takie samochody że nie wypada szybko jechać ja jak widzę panienki to zwalniam i spokojnie...
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ja sobie nie potrafię odmówić depnięcia Tobie i tak zdjęcia nie zrobią bo taka chmura dymu ci leci z wydechu że pewnie szkoda by im miejsca na twardym
Rekomendowane odpowiedzi