Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Różowy, jak Ci to dojedzie to może i wypijesz ale macie szczęście że mam doooobry humor bo by się ostrzejsze słowa posypały :> Patrikos, Żywiec mało alkoholowy proszę :>
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 dobra spadam do wyra .... trzymajcie się kurwwa to chyba nie Poznańskie
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Różowy, jak Ci to dojedzie to może i wypijesz ale macie szczęście że mam doooobry humor bo by się ostrzejsze słowa posypały :> Patrikos, Żywiec mało alkoholowy proszę :> dla mnie też - zgrzewkę
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Różowy, jak Ci to dojedzie to może i wypijesz ale macie szczęście że mam doooobry humor bo by się ostrzejsze słowa posypały :> Patrikos, Żywiec mało alkoholowy proszę :> mało alkoholowy czyli PORTER
czester Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 no Czesterku, a co mam Ciebie pozdrowić??? no bez jaj że ten Różowy Cie pozdrawia to nie znaczy że ja też będę Mirek, będzie, ale w piątek, jak wyjdzie mi 140 PS Rozowy juz mi tylko kase na konto przelewa czyli już znamy plan zajęć piątkowego zlotu 1. dostajemy w ryj 2. Mamy nakopane w dupsko 3. Będzie browar :polew: to ja chcę najpierw browar Browar przed i browar po Uwaga - podczas pisania wysłano 8 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 dobra spadam do wyra .... trzymajcie się kurwwa to chyba nie Poznańskie :polew: no nie bardzo choć staramy się Różowy, jak Ci to dojedzie to może i wypijesz Moje zawsze wszędzie dojeżdża
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 dobra spadam do wyra .... trzymajcie się kurwwa to chyba nie Poznańskie nie - tu jest lepiej
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 dobra spadam do wyra .... trzymajcie się :polew: kurwwa to chyba nie Poznańskie
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 naparzacie że aż się pomyliłem Ty się nie myl ty się przyzwyczaj
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 przynajmniej wiemy że spać idziesz
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 wiesz Madas, u nas już tak jest jest ofiara, jest wesoło
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 wiesz Madas, u nas już tak jest jest ofiara, jest wesoło :polew:
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 trzeba spamować jak tak dalej pojdzie to do wiosny bedziemy mistrzami A4
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 naparzacie że aż się pomyliłem Ty się nie myl ty się przyzwyczaj ja to się w mordę cieszę że sie kręci ... a nie smutasy na innych rewirach
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 wiesz Madas, u nas już tak jest jest ofiara, jest wesoło a dziś ofiara to Pucek
Rekomendowane odpowiedzi