Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 wiesz Madas, u nas już tak jest jest ofiara, jest wesoło a dziś ofiara to Pucek No i po co mówiłeś może by się nie kapnął
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 naparzacie że aż się pomyliłem Ty się nie myl ty się przyzwyczaj ja to się w mordę cieszę że sie kręci ... a nie smutasy na innych rewirach dokładnie
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie mogę wysłać normalnie wiadomości bo mi wyskakuje że ktoś w tym czasie wysyła
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 buhehhehe Mistrzami to od zawsze jesteśmy... bo gdzie indziej stawia się co 100 tke piwa ??? ciesz się że do nas trafiłeś Patrikos, a może kiedyś zagościsz z nami na imprezie zamkniętej, typu ZIELONA tam się dzieje dopiero :polew:
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie mogę wysłać normalnie wiadomości bo mi wyskakuje że ktoś w tym czasie wysyła też się przyzwyczaj
czester Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie mogę wysłać normalnie wiadomości bo mi wyskakuje że ktoś w tym czasie wysyła Taka opcja na Gliwickich
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Pucek jak tam rurki wyPUCOWANE ... tak zeby kilka koni wiecej bylo w piątek
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 a może znowu zorganizujemy coś z noclegiem - to nam dobrze robi
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie mogę wysłać normalnie wiadomości bo mi wyskakuje że ktoś w tym czasie wysyła też się przyzwyczaj nie mogę wysłać normalnie wiadomości bo mi wyskakuje że ktoś w tym czasie wysyła Taka opcja na Gliwickich ja to znam z naszych poetyckich wieczorów ... raz miałem na górze że 16 wiadomości nowych wysłanych
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie mogę wysłać normalnie wiadomości bo mi wyskakuje że ktoś w tym czasie wysyła Taka opcja na Gliwickich
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie mogę wysłać normalnie wiadomości bo mi wyskakuje że ktoś w tym czasie wysyła Taka opcja na Gliwickich Dostępna tylko u nas buhehhehe Mistrzami to od zawsze jesteśmy... bo gdzie indziej stawia się co 100 tke piwa ??? ciesz się że do nas trafiłeś Patrikos, a może kiedyś zagościsz z nami na imprezie zamkniętej, typu ZIELONA tam się dzieje dopiero :polew: dokładnie
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 buhehhehe Mistrzami to od zawsze jesteśmy... bo gdzie indziej stawia się co 100 tke piwa ??? ciesz się że do nas trafiłeś Patrikos, a może kiedyś zagościsz z nami na imprezie zamkniętej, typu ZIELONA tam się dzieje dopiero :polew: juz czekam na tą imprezke :gwizdanie: :gwizdanie: tylko kiedy to bedzie , pod koniec marca
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie mogę wysłać normalnie wiadomości bo mi wyskakuje że ktoś w tym czasie wysyła też się przyzwyczaj nie mogę wysłać normalnie wiadomości bo mi wyskakuje że ktoś w tym czasie wysyła Taka opcja na Gliwickich ja to znam z naszych poetyckich wieczorów ... raz miałem na górze że 16 wiadomości nowych wysłanych to tak jak u nas jak połowy osób nie ma
czester Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 a może znowu zorganizujemy coś z noclegiem - to nam dobrze robi Mow za siebie
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ja z miłą chęcią, najlepiej ten weekend bo jeszcze będę miał kase
Madas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ooo co 100 kę to kurcze trzeba pilnować a na zlocie odbiorę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 buhehhehe Mistrzami to od zawsze jesteśmy... bo gdzie indziej stawia się co 100 tke piwa ??? ciesz się że do nas trafiłeś Patrikos, a może kiedyś zagościsz z nami na imprezie zamkniętej, typu ZIELONA tam się dzieje dopiero :polew: juz czekam na tą imprezke :gwizdanie: :gwizdanie: tylko kiedy to bedzie , pod koniec marca Pod koniec marca to będzie tak grzecznie i oficjalnie a na naszych wyjazdach jest trochę inaczej
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 buhehhehe Mistrzami to od zawsze jesteśmy... bo gdzie indziej stawia się co 100 tke piwa ??? ciesz się że do nas trafiłeś Patrikos, a może kiedyś zagościsz z nami na imprezie zamkniętej, typu ZIELONA tam się dzieje dopiero :polew: juz czekam na tą imprezke :gwizdanie: :gwizdanie: tylko kiedy to bedzie , pod koniec marca możemy coś wczesniej [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________ a może znowu zorganizujemy coś z noclegiem - to nam dobrze robi Mow za siebie
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ooo co 100 kę to kurcze trzeba pilnować a na zlocie odbiorę :gwizdanie: Odbiory osobiste w Gliwicach co setną stronę więc zapraszamy
czester Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 buhehhehe Mistrzami to od zawsze jesteśmy... bo gdzie indziej stawia się co 100 tke piwa ??? ciesz się że do nas trafiłeś Patrikos, a może kiedyś zagościsz z nami na imprezie zamkniętej, typu ZIELONA tam się dzieje dopiero :polew: juz czekam na tą imprezke :gwizdanie: :gwizdanie: tylko kiedy to bedzie , pod koniec marca Pod koniec marca to będzie tak grzecznie i oficjalnie a na naszych wyjazdach jest trochę inaczej Guru poprostu nam klimat w Zielonej nie podpasowal, ale gory to zupelnie co innego :>
Rekomendowane odpowiedzi