Madas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 szkoda że nie ma w Polszy autostrad bo człowiek wsiadłby w auto i śmignął na spocik do innego miasta co ?
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 oj buhehhehe Mistrzami to od zawsze jesteśmy... bo gdzie indziej stawia się co 100 tke piwa ??? ciesz się że do nas trafiłeś Patrikos, a może kiedyś zagościsz z nami na imprezie zamkniętej, typu ZIELONA tam się dzieje dopiero :polew: juz czekam na tą imprezke :gwizdanie: :gwizdanie: tylko kiedy to bedzie , pod koniec marca możemy coś wczesniej [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________ a może znowu zorganizujemy coś z noclegiem - to nam dobrze robi Mow za siebie ja nie widze problemu zeby cos wczesniej zorganizowac napewno impreza bedzie udana :>
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 buhehhehe Mistrzami to od zawsze jesteśmy... bo gdzie indziej stawia się co 100 tke piwa ??? ciesz się że do nas trafiłeś Patrikos, a może kiedyś zagościsz z nami na imprezie zamkniętej, typu ZIELONA tam się dzieje dopiero :polew: juz czekam na tą imprezke :gwizdanie: :gwizdanie: tylko kiedy to bedzie , pod koniec marca Pod koniec marca to będzie tak grzecznie i oficjalnie a na naszych wyjazdach jest trochę inaczej Guru poprostu nam klimat w Zielonej nie podpasowal, ale gory to zupelnie co innego :> A ja myślałem że na odwrót :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 szkoda że nie ma w Polszy autostrad bo człowiek wsiadłby w auto i śmignął na spocik do innego miasta co ? ano
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ja nie widze problemu zeby cos wczesniej zorganizowac napewno impreza bedzie udana :> Oj tak
Pucek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 wcześniej to OBOWIĄZKOWO powiedzmy że NARTY taki motyw przewodni, jedziemy bez nart oczywiście, a za każdą parę nart każdy przywozi po 2 flaszki, tak na dwie nogi no i impreza już wymyślona, teraz tylko miejsce z którego nikt nas nie wywali
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 ja nie widze problemu zeby cos wczesniej zorganizowac napewno impreza bedzie udana :> Oj tak nie małpuj
czester Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 szkoda że nie ma w Polszy autostrad bo człowiek wsiadłby w auto i śmignął na spocik do innego miasta co ? Jak to nie, jest piekna autostrada z Wroclawia do Krakusow tzn. Katowic
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 uciekam ... dzięki za miłe przyjęcie
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 wcześniej to OBOWIĄZKOWO powiedzmy że NARTY taki motyw przewodni, jedziemy bez nart oczywiście, a za każdą parę nart każdy przywozi po 2 flaszki, tak na dwie nogi no i impreza już wymyślona, teraz tylko miejsce z którego nikt nas nie wywali Może nie tyle że z którego nikt nas nie wywali tylko gdzie nas wpuszczą
Patrikos28 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 uciekam ... dzięki za miłe przyjęcie na gliwickich kazdego tak przyjmuja :>
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 idziecie spać czy mam zamknąć Ani to ani to [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 23:45_________________________________________________ uciekam ... dzięki za miłe przyjęcie na gliwickich kazdego tak przyjmuja :> No już nie popadajmy w paranoję
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 kończymy bo do piątku bedzie trzeba kolejnego do stawiania znaleść
czester Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 idziecie spać czy mam zamknąć Otworz nowy
Rekomendowane odpowiedzi