A-rek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 toś mi teraz klina w.ebał a że z natury jestem ciekawski to może podjadę ale wieczorkiem pod forum mnie niestety wieczorem pod Forum nie bedzie wiec odbierzesz za tydzien [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 19:57_________________________________________________czesc Guru
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Widzę że próbowaliście coś pospamować co
piterra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 toś mi teraz klina w.ebał a że z natury jestem ciekawski to może podjadę ale wieczorkiem pod forum mnie niestety wieczorem pod Forum nie bedzie wiec odbierzesz za tydzien [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 19:57_________________________________________________czesc Guru to ja się może jednak pojawię na tej hamowni :wallbash: :wallbash: :wallbash:
egon47 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Siema Pany do soboty mam przeglad do zrobienia jaka stacje diagnostyczna polecacie ?? zeby niebyl jakis zabardzo upierdliwy gosciu bo mam z tylu migacz przyciemniony zeby sie nie dowalil
A-rek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 to ja się może jednak pojawię na tej hamowni Pitek ale to nic nadzwyczajnego wiec nie kłopocz sie jeśli ci to sprawi klopot
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Siema Pany do soboty mam przeglad do zrobienia jaka stacje diagnostyczna polecacie ?? zeby niebyl jakis zabardzo upierdliwy gosciu bo mam z tylu migacz przyciemniony zeby sie nie dowalil w knurowie masz tylko 2 do wyboru
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Siema Pany do soboty mam przeglad do zrobienia jaka stacje diagnostyczna polecacie ?? zeby niebyl jakis zabardzo upierdliwy gosciu bo mam z tylu migacz przyciemniony zeby sie nie dowalil w knurowie masz tylko 2 do wyboru Miron nie przechodzi przeglądu u żadnego
egon47 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Siema Pany do soboty mam przeglad do zrobienia jaka stacje diagnostyczna polecacie ?? zeby niebyl jakis zabardzo upierdliwy gosciu bo mam z tylu migacz przyciemniony zeby sie nie dowalil w knurowie masz tylko 2 do wyboru i slyszalem ze w 2 sa upierdliwi ludzie a w gliwicach gdzie robicie przeglady??:>
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja zawsze robiłem na Tarnogórskiej (po znajomości ) Ostatni robiłem koło Chorzowskiej (też po znajomości )
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja zawsze robiłem na Tarnogórskiej (po znajomości ) Ostatni robiłem koło Chorzowskiej (też po znajomości ) nie ma się co dziwić - kto by Ci podbił bez znajamości z takimi lampami
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja zawsze robiłem na Tarnogórskiej (po znajomości ) Ostatni robiłem koło Chorzowskiej (też po znajomości ) no ciekawe jak inaczej by miało Twoje auto przegląd przejść z tymi tylnymi lampami
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja zawsze robiłem na Tarnogórskiej (po znajomości ) Ostatni robiłem koło Chorzowskiej (też po znajomości ) nie ma się co dziwić - kto by Ci podbił bez znajamości z takimi lampami Ja zawsze robiłem na Tarnogórskiej (po znajomości ) Ostatni robiłem koło Chorzowskiej (też po znajomości ) no ciekawe jak inaczej by miało Twoje auto przegląd przejść z tymi tylnymi lampami No właśnie :polew:
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 No właśnie :polew: no co ? poprostu moge zostać zastępcą prezesa bo myśle tak samo jak on
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 No właśnie :polew: no co ? poprostu moge zostać zastępcą prezesa by myśle tak samo jak on Zapewniam cię że tak samo jak Miron to nikt nie myśli
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 21:39_________________________________________________no zobacz guru , kolejny przykład :polew:
DOGI Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Egon jedź na Rocara do Czerwionki tam zawsze wszystko przechodzi bez problemu i bardzo ugodowi ludzie tam są. Miron gdzie się konkretnie ważyłeś bo myślę żeby też zważyć eSe?
Guregoru Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 21:39_________________________________________________no zobacz guru , kolejny przykład :polew: To był fart a za pierwszym razem przypadek
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Egon jedź na Rocara do Czerwionki tam zawsze wszystko przechodzi bez problemu i bardzo ugodowi ludzie tam są. Miron gdzie się konkretnie ważyłeś bo myślę żeby też zważyć eSe? lepiej gdybyś nie zapytał na "skupie złomu" w Knurowie ( z wilsona jedziesz w prawo na oczyszczalnie i po prawej masz skup złomu ) koszt 0,00 Tylko trzeba fury pilnować żeby ją widlakiem jako złom nie potraktowali
Rekomendowane odpowiedzi