miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 11:47_________________________________________________ a Ty Prezes co??? bez humoru bo turbognój kopci ? humor to u mnie zawsze na + a niech se tam kopci....... ( na postoju może ) przyjdzie czas to sie wymieni co trzeba Miron mój tez kiedyś kopcił, więc może z Twojego coś jeszcze będzie Chyba go sprzedam za 50 tyś - jako niesprawny [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 12:01_________________________________________________ Mirek, auto za 80 koła no i kopci... a APU za 20 koła i tylko coś rzęzi w silniku tak w ogóle to Witajcie spamerzy jak tam Lady Gaga ? :gwizdanie: Pucek - jak mi fura zacznie kopcić w czasie jazdy - wtedy będę zmieniał wtryski - bo nie mogę pozwolić żebyś jadac za mną nie widział jak Ci znikam ( przez to, że mi kopci ) [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 12:03_________________________________________________OK - koniec o 3.0tdi bo się jeszcze Guru zrazi - a słyszałem że takiego kupuje :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 królu... jaaadymy z tym koksym :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Miron, poczekaj rok, a nawet te 3.0 TDI w A5 Ci nic nie da :gwizdanie: spadam do garażu, trza wkońcu podłączyć jak należy te wskaźniki
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 królu... jaaadymy z tym koksym :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: wpadaj do Chorzowa w środę to będzie :banan: :banan: - knajpa nasza
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 królu... jaaadymy z tym koksym :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Miron, poczekaj rok, a nawet te 3.0 TDI w A5 Ci nic nie da :gwizdanie: spadam do garażu, trza wkońcu podłączyć jak należy te wskaźniki ok - będę czekał a A5 to miazga fura - nawet jakby ją miało APU objechać [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 12:18_________________________________________________Pucek załatw mi A5 a nawet dzisiaj masz u mnie kase na wyrezanie 250 kucy w Twojej furce [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 12:19_________________________________________________tylko pamiętaj - nie czarny
piterra Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 qrfa ale dzień niech to szlag :blink:
SoMeS Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 pogoda tak że nic tylko kawę za kawą w siebie wlewać... a wieczorem
Patrikos28 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dla zainteresowanych daje linka do mojego wykresu z wczorajszego hamowanka http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/all_b5_to_sie_pochwale_a4_avant_18t_apu_17_sline-t99416.0.html;new#new Ocena mile widziana , może zmotywuje do większego działania :polew:
SoMeS Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Noooo Patrikos rewelacja!! Świetna baza do modów!! a teraz rezaj +300hp hyhy zmotywowany? [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 14:21_________________________________________________wiecie co za mną chodzi? http://moto.allegro.pl/item841134812_audi_s6_quattro_klima_biala_skora_stan_idealny.html tak ją zrobić na "shadow line'a" z ledami z przodu i tyłu i na 20'
SoMeS Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 tiptronic w eS mmm chyba wiem na co po nowym roku zaczynam zbierać :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Wkleiłem kilka fotek z ostatniego spota do Galerii Gliwickiej Jeżeli fotki wkleiłem nie tak jak trzeba to proszę o wyrozumiałość :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 tiptronic w eS mmm chyba wiem na co po nowym roku zaczynam zbierać :gwizdanie: ty po nowym roku lepiej zbieraj na nasz przyjazd bo ci tam najazd zrobimy no i witam z wieczorka wymiana wszytkiego co bylo do wymiany sie powiodla sruba ktora byla zapieczona (dokrecona :gwizdanie: ) odkrecona przez kolege majkela no i WIELKIE DZIEKI ZA POMOC DLA MAJKIEGO
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 po ile %%% macie w d*pach??? znając Was, to bez 0,5 litra się nie obyło
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 po ile %%% macie w d*pach??? znając Was, to bez 0,5 litra się nie obyło pewnie nie
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 po ile %%% macie w d*pach??? znając Was, to bez 0,5 litra się nie obyło tu musze was zaskoczyc nic nie pilismy ale co sie odwlecze to nie uciecze odlozylismy se to popijanko do ogolnopolskiego :>
MAJKI Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 po ile %%% macie w d*pach??? znając Was, to bez 0,5 litra się nie obyło pewnie nie Dzisiaj skromnie po jednym drinku na łeb bo diman miał dziś jezdzić i robić za mikołaja a mikołajowi nie wypada prowadzić sań po %%
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 po ile %%% macie w d*pach??? znając Was, to bez 0,5 litra się nie obyło pewnie nie Dzisiaj skromnie po jednym drinku na łeb bo diman miał dziś jezdzić i robić za mikołaja a mikołajowi nie wypada prowadzić sań po %% tu majki ma racje san po alko sie nie prowadzi
Rekomendowane odpowiedzi