diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 mikołaj no stary ty wiesz ile tera mikolajowi placa za wjazd do chaty od 150 w gore wiec nie moglem sie opszec
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 buhahhaahah Mirek, to Ty idealnie nadajesz się na mikołaja, też taka postura
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 buhahhaahah Mirek, to Ty idealnie nadajesz się na mikołaja, też taka postura nie wiem czy postura - ale brzuch mam odpowiedni
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 nie chciałem tego tak dosłownie pisać... :laghing2: a pozatym myślałem że Cie nie ma
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 nie chciałem tego tak dosłownie pisać... :laghing2: a pozatym myślałem że Cie nie ma co tu owijać w bawełne - brzuchol jest i nie da się ukryć za 30 min spadam na basen - może brzusio troche zmaleje za jakiś czas
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 więcej takich spotów jak w ubiegły piątek a napewno zmaleje Ty wciskałeś kebaba a ja stałem głodny, ale widać kto jest chudszy :polew:
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 więcej takich spotów jak w ubiegły piątek a napewno zmaleje Ty wciskałeś kebaba a ja stałem głodny, ale widać kto jest chudszy :polew: masz silniejszą psyche to i brzuch mniejszy [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 21:17_________________________________________________Pucek - ale ja też mam silną psyche - bo normalnie jem 3
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 psyche to ja mam słabą :gwizdanie: ale której d*pie spodoba się taki basior na wiosne? apu będzie wyrezane i dalej bez laski
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 psyche to ja mam słabą :gwizdanie: ale której pupie spodoba się taki basior na wiosne? apu będzie wyrezane i dalej bez laski [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 21:20_________________________________________________Pucek - ja za czasów wyrywania lasek to byłem płaski deska snowboardowa
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 więc nie jest lekko, trza dbać o formę, obiecałem sobie że jak uporam się z tym autem to wykupuję karnet na siłownie żeby troche normalniej wyglądać, ale wątpie że te auto przestanie sie sypać
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 ok - musze się zbierać - pływanko czeka [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 21:22_________________________________________________ więc nie jest lekko, trza dbać o formę, obiecałem sobie że jak uporam się z tym autem to wykupuję karnet na siłownie żeby troche normalniej wyglądać, ale wątpie że te auto przestanie sie sypać
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 wiesz, ja też niż zacząłem pracę jako kierowca to byłem chudy...ale potem sie jeździło, siedziałem i wdupiałem teraz znów troche zrzuciłem, bo wkońcu coś robię [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 21:24_________________________________________________oka, tylko nie skacz do wody bo jeszcze kogoś ta fala zabije i będziesz musiał sprzedać tą padline żeby mieć na prawnika
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 ale dzisiaj cisza, chyba wszyscy rezają po piątkowym hamowanku hehehe
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 nie ma z kim pisać, dzisiaj to raczej wszyscy piją, a ja nie mam z kim i dlatego też siedzę na forum, w aucie to co chciałem zrobić to zrobiłem, nawet zimówki założyłem :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 jak to nie ma z kim pisac ja jestem no i jak chcesz to tez sie nudze wpadaj na wodeczke praca mikolaja zakonczona wiec mozemy sie spokojnie napic jutro wolne przeciez
MAJKI Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Mirek czyżby Cuber pozbywał sie auta ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10719283
diman Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Mirek czyżby Cuber pozbywał sie auta ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10719283 to jest na pewno auto cubera na 100%[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 21:39_________________________________________________poznaje po jego zdjeciu dal go kiedys do fotek na najlepsze auto do kalendarza
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Mirek czyżby Cuber pozbywał sie auta ?? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10719283 to jest na pewno auto cubera na 100%[br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 21:39_________________________________________________poznaje po jego zdjeciu dal go kiedys do fotek na najlepsze auto do kalendarza widać tez fotę ze spotu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Diman, no bez przesady, teraz tak daleko nie pojadę ale dzięki za propozycje to jest na bank jego auto, tylko ciekawe dlaczego sprzedaje skoro to co się sypie już wymienił :gwizdanie: Mirek się teraz kąpie, więc szybko nam nie odpisze
Rekomendowane odpowiedzi