keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a w ogóle to byłem dziś na łowcach.B w Gliwicach :polew: fajnie sie napierdal...li z Knurowa :polew: niby Miasto, a słoma w butach Knurów , miasto knurów
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Keżor, mogleś powiedzieć, bym też na nich poszedł
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 a w ogóle to byłem dziś na łowcach.B w Gliwicach :polew: fajnie sie napierdal...li z Knurowa :polew: niby Miasto, a słoma w butach Knurów , miasto knurów nie kumam - kto?co ?
DOGI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pucku ale my już jeździli ze sobą Miron tu jest cytat z tematu Norbiego: To jest jeszcze jak miałem 300KM a kolega w 3.0TDI B7 275 i 550Nm shocked http://poziek.wrzuta.pl/film/gYJTPXi2Nd/dscn3426 Co do kasy na program - ja samego programu nie robie dlatego całość bedzie dopiero w lutym, marcu Narazie czekam aż SID wróci z weekendu i wyśle mi trójnik i BOVy bo trzeba przywrócić moc padace
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a w ogóle to byłem dziś na łowcach.B w Gliwicach :polew: fajnie sie napierdal...li z Knurowa :polew: niby Miasto, a słoma w butach Knurów , miasto knurów nie kumam - kto?co ? kabaret , na żywo
DOGI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jeden z Łowców.B jest z Knurowa więc jechał też sam po sobie a nie tylko po nas. A tak nawiasem mówić niby małe miasto ale ile szybkich dorożek
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jeden z Łowców.B jest z Knurowa więc jechał też sam po sobie a nie tylko po nas. A tak nawiasem mówić niby małe miasto ale ile szybkich dorożek to pewnie reszta z niego jeb..a
DOGI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Miron a to widziałeś: http://poziek.wrzuta.pl/film/9eggF0dCLH2/dscn3426 Ja cię tylko motywuję
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 keżor - spoko kabaret ? czy kicha ?[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:17_________________________________________________ Miron a to widziałeś: http://poziek.wrzuta.pl/film/9eggF0dCLH2/dscn3426 Ja cię tylko motywuję widziałem widziałem - już dawno - to już stare jest ogólnie:wink4:
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 szybkich? no może z 3... dodam że napewno nie ta czarna od tego prawie koksa... Dogi, wiem że się próbowaliście, tylko że Ty masz 220 kucy aktualnie a Miroslaw 280 prawie, więc czekam na pojedynek jak założysz trójnik bez dziury :>[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:18_________________________________________________Miron, Ty nie znasz kabaretu ŁOWCY .B ???
keżor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 keżor - spoko kabaret ? czy kicha ? ja sie ryłem 2h :>jutro jest Kabaret Moralnego Niepokoju w GCK w Katowicach pod wieczór jak ktoś sie chce pośmiać
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 prawie koksa ale go pojechał hahahhaha przy takich przelewach jakie robi - może sobie na parę słów pozwolić
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Bad...ja wiem że On mi kiedyś dupnie sprawdzam jak bardzo silną ma psyche
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Bad...ja wiem że On mi kiedyś dupnie sprawdzam jak bardzo silną ma psyche jeszcze dużo brakuje
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 wiesz, kiedyś trafię na gorszy dzień i coś mi sie zdaje że może mnie odwiedzić czarna B7 w Gotartowicach i mogę dostać gratiosowe L4 :polew:
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Miron, Ty nie znasz kabaretu ŁOWCY .B ??? [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:27_________________________________________________ wiesz, kiedyś trafię na gorszy dzień i coś mi sie zdaje że może mnie odwiedzić czarna B7 w Gotartowicach i mogę dostać gratiosowe L4 :polew: a tak przy okazji ciekawe gdzie Krolu i Guru - pewnie razem w kinie
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 jak jutro będzie Ci się nudziło, to weź na you tube se pooglądaj... ONI SĄ NAJLEPSI poważnie, talenty jak nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi