SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jazda na 15tkach uderzy w moją godność więc chyba na czas tej polerki/malowania będę jeździł drugim autem Co myślicie o czymś takim?
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Widzę że młodzieńcze problemy nadchodzą u was to prawie jak kryzys wieku średniego Kerczi a ty byś kupił porządne B5 a nie takim złomem B7 jeździł
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 SoMeS, no pasuje, czemu by nie Guru, a Ciebie ktoś w dupsko wyruchał że jesteś taki jakiś ? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Guru, a Ciebie ktoś w dupsko wyruchał że jesteś taki jakiś ? :gwizdanie: A co nie mów że jesteś chętny bo ja nie z tych
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 buhahahh gdyby mi to laska zaproponowała to okej, ale Panowie mnie nie rajcują
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 buhahahh gdyby mi to laska zaproponowała to okej, ale Panowie mnie nie rajcują To dobrze bo już miałem w piątek na spota nie przyjeżdżać
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 To ja się zastanowię jeszcze czy wpaść bo nie wiem czy mogę w 100% wierzyć twoim słowom
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
boniu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 hejka Pare godzin i tyle stron do czytania
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 siema, coś czytałem, że w dupsko kogoś trzeba....
Patrikos28 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 witka Ja nie mam tego problemu ze zmianą kółek na zimowe bo i zimówki mam na alu , co prawda seryjnych 16" ale i tak jest wypas jak na zimowe klimaty :kox: Od dziś jestem użytkownikiem CB
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY << jeszcze raz tu takie coś wklej to Kropka masz bankowo ja już też od dziś na zimowych w piątek do compsportu jadę więc wolę żeby mnie zima w drodze nie zaskoczyła w końcu to bieslko a bielsko to góry
Patrikos28 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Patrikos, a byłeś u Mistrza po rury??? Byłem rurke nabyłem w przyszlym tygodniu mam troche czasu to ogarne temat z montazem :gwizdanie: słyszałem że uzdrowiłeś z Mistrzem swoje APU , jak teraz lepiej ? dostałem pochwałę od Mistrza ze jako jedyny trafiłem bez dzwonienia jak dojechać
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Miro, a po co tam jedziesz? :gwizdanie: Patrikos, nooo weź, bo ta jego wioska to serio, mega zadupie :gwizdanie: noo uzdrowiliśmy, do teraz mnie wszytsko boli od leżenia pod autem ale patrzcie jak Gregor dba o gości... on leżał na takim wózku, a ja na kartonie dowód: teraz silnik APU chodzi tak jak należy, cicho, nic nie klekocze, ciśnienie jest takie że korby wypadają
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 mam tam jedna sprawe do załatwienia i muszę się tam z kimś spotkać dwie pieczenie na jednym ogniu no i gólnie.............. już z 2 miesiące tam nie byłem[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 16:48_________________________________________________Ps. Pucek - jadę rezać na 320 bo mam doła odkąd sie dowiedziałem ile moja waży
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Widzę że młodzieńcze problemy nadchodzą u was to prawie jak kryzys wieku średniego Kerczi a ty byś kupił porządne B5 a nie takim złomem B7 jeździł zlom jest dobry, to Wasza Gliwicka pogoda Go wykonczyla... Jeszcze raz dzieki
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jeszcze raz dzieki nie ma za co - zawsze nam się żal robi jak ktoś serią wpada i chęć pomocy nam się włącza
Rekomendowane odpowiedzi