miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zamknięcie naszego wątku na 7 minut = 7 batów na d*pę a ten znowu by ruchał
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 tutaj fotka tej mojej nowej turbiny : O k**wa Krolu zmniejszyłeś się :polew:
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 w piątek Fioletowy lepiej się nie pokazuj, jedziesz na knurowskie lasy w bagażniku APU
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie myslalem ze w Gliwicach, miescie Queens pojde spac o polnocy...uuuu...dobranoc następnym razem weź ze soba przynajmniej150 zł - myślałeś że przyjeziesz bez kasy i poruchasz bo masz blachy KR
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 w piątek Fioletowy lepiej się nie pokazuj, jedziesz na knurowskie lasy w bagażniku APU Ty się nie śmiej bo twoje nogi pojadą w bagażniku AEB [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 00:12_________________________________________________ nie myslalem ze w Gliwicach, miescie Queens pojde spac o polnocy...uuuu...dobranoc następnym razem weź ze soba 150 zł - myślałeś że poruchasz bo masz blachy KR Miron ma SGL i też musiał dać 150 żeby jakaś go chciała :polew:
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Szkoda, że na audizine nie przerabiają diesli ;( ;( ;(
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja spadam spać bo tu niektórzy mają nieczyste zagrania... narazie Guru, Królu i Kerczi, reszty nie lubie
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 w piątek Fioletowy lepiej się nie pokazuj, jedziesz na knurowskie lasy w bagażniku APU Ty się nie śmiej bo twoje nogi pojadą w bagażniku AEB [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 00:12_________________________________________________ nie myslalem ze w Gliwicach, miescie Queens pojde spac o polnocy...uuuu...dobranoc następnym razem weź ze soba 150 zł - myślałeś że poruchasz bo masz blachy KR Miron ma SGL i też musiał dać 150 żeby jakaś go chciała :polew: a Guru 350 zł żeby mógł z WC skorzystać :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 00:14_________________________________________________ ja spadam spać bo tu niektórzy mają nieczyste zagrania... narazie Guru, Królu i Kerczi, reszty nie lubie
czester Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Siema z wieczora Krolu od kogo to turbo przyznaj sie, bo moje jeszcze w aucie
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Guru to w MC płaci nawet podwójnie, bo sprzedaje przeterminowane pampersy i ludzie go wyczaili
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Siema z wieczora Krolu od kogo to turbo przyznaj sie, bo moje jeszcze w aucie Od gościa z katowickich... w ogóle nie ma żadnego luzu :shocked: teraz czekam na kolektor z AWX-a potem pomyślę nad wydechem :gwizdanie:
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Krolu - przelew dotarł dobra, jutro przyjadę po ten silnik
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Siema z wieczora Krolu od kogo to turbo przyznaj sie, bo moje jeszcze w aucie Od gościa z katowickich... w ogóle nie ma żadnego luzu :shocked: teraz czekam na kolektor z AWX-a potem pomyślę nad wydechem :gwizdanie: Gregory mentorem Pucka, Keżor mentorem Krola
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 szkoda, że trochę kopci ale to w końcu 3,0 TDi[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 00:23_________________________________________________ Krolu kolektor dolotowy ? wydechowy :gwizdanie: Gregory mentorem Pucka, Keżor mentorem Krola chciałbyś... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi