Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, adres e-mail to jedyna dostępna forma logowania na forum.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek nie kupował - w PCK rozdawali przeterminowane :decayed: to zabrał

:polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krolu jako ze jestes obeznany w temacie vagowania mam pytanie jak byś mi kabel polecił tak zebym mógł sie do b7 podłączyć?

Powiem, Ci szczerze, że nie wiem.. b7 nikt mi nie daje Vagowac... przed chwilą był u mnie MAX i bardzo spodobało mi się Dimanowe urządzonko... ale jak chcesz kabelek to jest na forum specjalny wątek, albo zapytaj może D4rk-a...

Opublikowano

Egon, jakoś ich nie widzę na bepiuntce...

za bardzo wymyślate

Keżor, nawet nie wiesz jak żałuje że nie mam czarnego lub srebrnego auta, takie dobre projekty są na audizine że szok

a u mnie to na pakiet black lipnie wygląda, na chrom to zaś za bardzo świecące, no i w co tu iść :kwasny:

Opublikowano

Egon, jakoś ich nie widzę na bepiuntce...

za bardzo wymyślate

Keżor, nawet nie wiesz jak żałuje że nie mam czarnego lub srebrnego auta, takie dobre projekty są na audizine że szok

a u mnie to na pakiet black lipnie wygląda, na chrom to zaś za bardzo świecące, no i w co tu iść :kwasny:

Jak ci sie nudzi poszukaj mi jakiegoś granatowego z fajną czarna felą... :kox:

Opublikowano

Krolu jako ze jestes obeznany w temacie vagowania mam pytanie jak byś mi kabel polecił tak zebym mógł sie do b7 podłączyć?

Powiem, Ci szczerze, że nie wiem.. b7 nikt mi nie daje Vagowac... przed chwilą był u mnie MAX i bardzo spodobało mi się Dimanowe urządzonko... ale jak chcesz kabelek to jest na forum specjalny wątek, albo zapytaj może D4rk-a...

krolu własnie przegladnąłem wątek i cena mnie zwala z nóg

https://www.obd2.pl/index.php?p73,vcp-k-line-2-x-usb-can-k-obd2

Opublikowano

Rudi... jutro nie wiem jak to będzie bo auto idzie na cegły ściągam cały zawias :mysli:

Pucek ja mam 8,5' i et35 i jest w sam raz do b5... mały dystans i już będzie wystawać :mysli:

Opublikowano

Chopoooki, a nie interere kogoś komplet pięciu ori ALU 15"? Ew. chętnie zamienię na 16" w Stal-line hehehe

A tak w ogóle to JOŁ :decayed:

Opublikowano

BaQ :hi:

Opublikowano

krolu własnie przegladnąłem wątek i cena mnie zwala z nóg

https://www.obd2.pl/index.php?p73,vcp-k-line-2-x-usb-can-k-obd2

To jest jakiś kozacki kabelek, na pewno ma wiele funkcji, a do czego ty ten kabelek potrzebujesz?

Opublikowano

tam najwięcej z tego to vag pro kosztuje :gwizdanie:

Majki kupuj to będziemy rzeźbić :decayed::kox:

Opublikowano

Rudi, a na końcu i tak okaże się, że to jakaś pierdoła tylko nie trafiliście na dobrego mechanika :decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 20:54_________________________________________________

tam najwięcej z tego to vag pro kosztuje :gwizdanie:

Majki kupuj to będziemy rzeźbić :decayed::kox:

no, na co komu ori soft z licencją :gwizdanie:

Opublikowano

a załatwisz Krolu mi takiego vaga? :kox:

Opublikowano

Siemka Kamil

kiedy mogę wpaść z rurą??? :naughty:

Egon, no mi się podobają, ale Mistrz ma takie, a nie chce mieć takich samych :decayed:

Opublikowano

a załatwisz Krolu mi takiego vaga? :kox:

jakiego ?? i co chcesz nim zrobić to pomyślimy :mysli:

p.s. ja od 2 tyg. próbuje wykorzystać możliwości podstawowej wersji i jeszcze tego nie ogarniam a co dopiero jakieś vagi pro albo 7.xx.xx

Opublikowano

Pucek nie zaśmiecaj wątku - masz dział o felunku.

Tu się spamuje :polew: