Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Guru - mnie wkurza burdel na forum - jak coś szukam na technicznych to idę na forum Audu Klub Polska....

No ale jak ktoś zje*ał tam kogoś za to że zaśmieca forum po raz setny tym samym pytaniem to ci się nie podobało :tongue4:

Opublikowano

czesc Prezes :hi:

Miron nie pisz mi na gg o numery tel do tych dziewczyn bo naprawde nie moge dac :no:

Opublikowano

Miron nie pisz mi na gg o numery tel do tych dziewczyn bo naprawde nie mog dac :no:

:polew: :polew:

Opublikowano

Miron nie pisz mi na gg o numery tel do tych dziewczyn bo naprawde nie mog dac :no:

Miron mam print screena tej wypowiedzi i numer do Doroty :naughty:

konto i dane do przelewu poszły na priv :wink4:

Opublikowano

Miron, spoko, powiedz żeby mi zrobili taki lajtowy na 175 kucy, to styknie :decayed:

Opublikowano

Jo Ci zaroz dom nara :P... baq ja myslalem ze widzisz gdzies auto jak do mnie dzwoniles :P

Rozwaliło mnie to. Ja dzwonie do Ciebie, jeszcze nic nie zdążyłem powiedzieć, a Ty: "pomyliłeś się, pomyliłeś - to nie moje auto..." hahhahah

Jutro założę kierownicę to Twoją mogę Ci na spota podrzucić. :wink4:

Opublikowano

Oooo mistrz postów " :decayed:" Miron się pojawił :hi:

:hi:

Opublikowano

Miron nie pisz mi na gg o numery tel do tych dziewczyn bo naprawde nie moge dac :no:

:polew:

Opublikowano

Guru - mnie wkurza burdel na forum - jak coś szukam na technicznych to idę na forum Audu Klub Polska....

No ale jak ktoś zje*ał tam kogoś za to że zaśmieca forum po raz setny tym samym pytaniem to ci się nie podobało :tongue4:

nie bo klubowicz nie jest od besztania innych... moderator powinien usunac ten watek i dać obu po kropku a nie tylko jednemu... podpuszcoznemu

Opublikowano

Krolu ale jak się czasem nie krzyknie to kurde będzie tych wątków 100 dziennie powtarzać mimo że 1000 już na ten temat jest :wallbash:

Opublikowano

Somes - tak czy siak fajnie Ci z zielonym :decayed:

Opublikowano

nie bo klubowicz nie jest od besztania innych... moderator powinien usunac ten watek i dać obu po kropku a nie tylko jednemu... podpuszcoznemu

Oj Krolu ty chyba nie rozumiesz sytuacji :no: ilu jest moderatorów :mysli: 4 czy 5 :mysli: myślisz że oni 24h/7 na forum siedzą żeby wszystko ogarnąć :wallbash: widzisz że Somes załapał się na kropka z 3 grudnia a dziś mamy 10

Opublikowano

jaki plan na jutro - oprócz piwa :naughty:

Opublikowano

Trzeba im czasem pomóc [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 21:55_________________________________________________

jaki plan na jutro - oprócz piwa :naughty:

Więcej piwa :naughty:

Opublikowano

Guru - jakich 4 czy 5